Γερμανία Ιταλία Βενετία-Μόναχο με τρένο: Μπορείτε να με βοηθήσετε?

marcrafin

Member
Μηνύματα
130
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Εξ αιτίας του ανόητου αλλά αξεπέραστου φόβου μου με το αεροπλάνο είμαι αναγκασμένη να ταξιδέψω μόνη στη Γερμανία. Η μόνη λύση που έχω είναι να πάρω το φέρρυ για βενετία και από εκεί να πάρω το τρένο για Μόναχο. Ομως κανένα ελληνικό πρακτορείο ούτε φυσικά ο άθλιος ελληνικός ΟΣΕ μπορεί να μου εξασφαλίσει το εισιτήριο του τρένου. Μήπως κανείς ταξιδευτής εδώ έχει κάνει αυτή τη διαδρομή? Αν βγάλω το εισιτήριο μέσω ιντερνετ πως εξασφαλίζω ακριβή ώρα και θέση? γιατί θέλω να ταξιδέψω μια συγκεκριμένη ώρα που δεν υπάρχουν αλλαγές τρένου. Ξέρει κανείς πρακτορείο στη Βενετία που να συννενοηθώ άμεσα για να μου εξασφαλίσουν το περιπόθητο εισιτήριο? Και κάτι ακόμα. Η περιοχή γύρω από τον σταθμό του Μονάχου -όπου θα πάω σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για μια νύχτα για να συνεχίσω την επόμενη το ταξίδι- είναι μια ασφαλής περιοχή? :(
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.788
Likes
1.119
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μιά χαρά είναι η περιοχή γύρω από το σταθμό εγώ είχα μείνει στο regent και δε μου φάνηκε κατι επιινδυνο
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.379
Likes
6.931
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Και κάτι ακόμα. Η περιοχή γύρω από τον σταθμό του Μονάχου -όπου θα πάω σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για μια νύχτα για να συνεχίσω την επόμενη το ταξίδι- είναι μια ασφαλής περιοχή?
Σαφώς και είναι. Βαυβαρία ειναι αυτή! Για χρόνια ειχε τον καλύτερο υπουργό εσωτερικών της Γερμανίας, αρμόδιο για την εσωτερική ασφάλεια των Βαυαρών και πετυχημένο κυνηγό της εγκληματικότητας κατα την ταπεινή μου γνώμη!:haha:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.503
Likes
29.160
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βγάλε το εισητήριο σου online από το DB BAHN Reisen - Reiseportal f, 1-2 εβδομάδες τουλάχιστον πριν το ταξίδι (δεν υποστηρίζουν e-ticket για διεθνή δρομολόγια, θα πρέπει να σου ταχυδρομήσουν χάρτινο εισητήριο).
Και απλά εμφανίσου στο σταθμό την ώρα του εισητηρίου σου.
 

marcrafin

Member
Μηνύματα
130
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας που πραγματικα με βοήθησαν πολύ. Αν και αγχομένη δεν βλέπω την ώρα για να ξεκινήσω το ταξίδι μου. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.296
Μηνύματα
887.050
Μέλη
38.964
Νεότερο μέλος
Sandofer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom