Γερμανία Βερολίνο

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
σε 7 ημέρες πετάω για βερολίνο με την easyjet.επειδη πετάω πρώτη φορά με την easy,θα ηθελα καποιες πληροφορειες.το πληρωμα μιλαει ελληνικα;και γενικα τη λεει σαν εταιρια;(καθυστερησεις,εξυπηρετησει)
ωραια..τωρα μπορω να σου απαντησω στις ερωτησεις σου. η easy jet ειναι οπως προφανως θα καταλαβες απο τις τιμες της, low cost εταιρεια!
αυτο σημαινει οτι τα καθισματα ειναι στενα, θεση προκαθορισμενη δεν εχεις (εκτος και αν το επιλεξεις, οποτε πληρωνεις ενα εξτρα -μικρο- χρηματικο ποσο), δηλ. καθεσαι οπου προλαβεις και φαγητο δεν συμπεριλαμβανεται στην τιμη του εισιτηριου (μπορεις αμα θες να αγορασεις κατι να φας ή να πιεις μεσα απο το αεροπλανο)!

τωρα οι καθυστερησεις ειναι πολυ σχετικες..με την easy μου εχει τυχει και καθυστερηση 3ωρη, μου εχει τυχει και μισαωρη, μου εχει τυχει και να φυγει η πτηση στην ωρα της..

το πληρωμα νομιζω οτι δεν μιλαει ελληνικα (αλλα δεν παιρνω κι ορκο)!αγγλικα νομιζω μονο!

υπαρχουν και σχετικα θεματα αν κανεις την σχετικη αναζητηση στο φορουμ..
 

vickygian

Member
Μηνύματα
87
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
3 φορές που έχω πετάξει με easy καμιά φορά δεν μιλούσαν ελληνικά οι αεροσυνοδοί (δεν παίρνω όρκο βεβαια) και μάλιστα οι περισσότεροι ήταν γερμανοί. Σίγουρα όμως μιλούσαν αγγλικά. Φαγητό εννοείται πως δεν προσφέρουν και ότι κι αν αγοράσεις στο αεροπλάνο το πληρώνεις αρκετά ακριβά (αλλά 2 ώρες είναι η πτήση). Ότι πληρώνεις παίρνεις, δεν γίνεται και φτηνά και καλά (αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη). Όσον αφορά τις καθυστερήσεις, εμένα μου έτυχε μόνο μια φορά που ήταν παγωμένος ο αεροδιάδρομος και δεν μπορούσε να απογειωθεί τίποτα, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Καλό σου ταξίδι και να περάσεις καλά!
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.332
Likes
1.525
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Το ξέρω ειναι νωρις αλλά σκεφτομαι για κανενα ταξιδακι το Πασχα σε ωραιο μερος και χωρις πολλα εξοδα! Ειδα στο σαιτ της easyjet πηγαινε ελα για βερολινο 33ευρω το ατομο. Φαινεται ευκαιρια ετσι; Εχετε να προτεινετε κανενα ξενοδοχείο καλο - φτηνο και πολυ κεντρικο; Θα βρω με 50-60 ευρω ή πρεπει να δωσουμε παραπανω; Απο τιμες τι λεει το Βερολινο;Ποσες μερες ειναι καλα να μεινει κανεις; 4 ειναι καλα; Απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο υπαρχουν λεοφωρεια για αν μην πληρωνουμε ταξι; (διαβασα συμφορουμιτισσα το πληρωσε 35ευρω). Αν κατι παει στραβα και δεν μπορεσουμε να ταξιδεψουμε χανονται τα εισητηρια ετσι; Παντως λεμε να το ρισκαρουμε και το πολυ πολυ χανουμε 66ευρω τα αεροπορικα....
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Ειδα στο σαιτ της easyjet πηγαινε ελα για βερολινο 33ευρω το ατομο.
που το ειδες αυτο? αφου στο σαιτ εχει να επιλεξεις ημερομηνια μονο μεχρι το μαρτιο του 2011. και το πασχα φετος πεφτει 24 απριλιου μαζι με το καθολικο!
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.332
Likes
1.525
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
σημερα οντως δεν μπορω να τα βρω.... Χτες ομως τα ειχα δει! Εκτος κι αν εκανα λαθος...:(
 

clooby_doo

Member
Μηνύματα
22
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Μάλλον πάλι Λισσαβώνα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Ειρήνη πόσα άτομα θα πάτε?Αν πάτε ας πούμε πάνω από 4 συμφέρει να ψάξετε να βρείτε διαμέρισμα.Εγώ γενικά όπου πάω κλείνω διαμερίσματα που είναι πιο φθηνά από ξενοδοχεία,πιο άνετα από χόστελ και είμαστε όλη η παρέα μαζί.Εγώ όταν είχα πάει στο Βερολίνο είχα μείνει μαζί με άλλα 5 άτομα σε ένα διαμέρισμα στο Δυτικό Βερολίνο και πληρώναμε την μέρα κάπου στα 20 ευρώ,ίσως και λιγότερα και ήταν και κοντά σε στάση μετρό το σπίτι.Άμα ενδιαφέρεσαι μπορείς να ψάξεις στο only-apartments.com και κάτι θα βρεις!
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αν μπορείς καλύτερα να μείνεις περισσότερες μέρες. Είναι μεγάλο το Βερολίνο. Θα έλεγα τουλάχιστον 6 μέρες/5 διανυκτερεύσεις. Αν πάλι δεν μπορείτε δεν πειράζει, τέσσερις μια χαρά, από το τίποτα!
Διαμέρισμα είναι όντως καλό, πάντως και ως 60? όλο και κάτι θα βρεις, δες στο booking. Αν θυμάμαι καλά με την πτήση της easy που φτάνει βράδυ προλαβαίνεις το τελευταίο τρένο.
Γενικώς μπορείς να φας και να πιεις πολύ φτηνά στο Βερολίνο και με τις συγκοινωνίες πας παντού.
Τα εισιτήρια όπως είπες τα χάνεις, αλλά κι εγώ είμαι αυτής της λογικής, κλείσε να μη χάσεις την προσφορά και βλέπεις :)
 

travelina

Member
Μηνύματα
425
Likes
818
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Όπως γράφει και η nera_gr, οι συγκοινωνίες είναι πολύ καλές και οι τιμές σε φαγητό και ποτό είναι "ενοχλητικά" χαμηλές σε σχέση με τις δικές μας. Επίσης, με 50-60 ευρώ μπορείς να βρεις καλά ξενοδοχεία είτε στο δυτικό είτε στο ανατολικό τμήμα.
Την εποχή που θα πας θα πρέπει να έχει φτιάξει και ο καιρός, αν είστε του περπατήματος θα το ευχαριστηθείτε. Η πόλη αυτή είναι φτιαγμένη για βόλτες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.335
Μηνύματα
888.821
Μέλη
39.003
Νεότερο μέλος
Emalin

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom