Ηνωμένο Βασίλειο Βοήθεια από αεροδρόμιο stansted για victoria station.

theoxoli

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Καλησπέρα, έχω κλείσει αεροπορικώς απο Θεσσαλονίκη για stansted στις 21/12/12 με ryanair και το ξενοδοχείο που έκλεισα βρίσκεται δίπλα στην victoria station.Το πρόβλημά μου είναι ότι φτάνω εκεί στις 23:20 βράδυ και δεν γνωρίζω την τύφλα μου για τα δρομολόγια.Επίσης εάν γνωρίζει κανείς πόση ώρα κανει κάποιος να πάει από το αεροπλάνο στο σημείο όπου ξεκινάνε τρένα-λεωφορεία-μετρο κτλ(στο αεροδρόμιο)για να υπολογίσω τα δρομολόγια.(θα έχω μόνο χειραποσκευή)
Ευχαριστώ
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.393
Likes
14.315
Φαντάζομαι κοίταξες εδώ:

Transport to and from London Stansted Airport - Stansted Airport Guide

Απο το αεροπλάνο στον έλεγχο διαβατηρίων δεν είναι ούτε 10 λεπτά.΄Οταν πετούσε η Aegean εκεί πάντα έπαιρνε κανείς το εσωτερικό τρενάκι του αεροδρομίου που σε πήγαινε στο κυρίως κτίριο.Φαντάζομαι οτι θα ισχύει και για τίς άλλες εταιρείες.΄Οποτε λογικά σε 15-20 λεπτά θα είσαι άνετα στα τρένα κτλ.
 

theoxoli

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Απλά φοβάμαι μην φτάσω στο σημείο να πάρω ταξί γιατί δεν ειμαι σε φάση να δίνω 100-120 λίρες μέχρι το ξενοδοχείο.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Λοιπον μπορεις να παρεις το https://www.stanstedexpress.com/index.asp?SID={B2355870-A6A8-4138-B959-AFFA4573EA7C}

Εδω τα δρομολογια https://www.stanstedexpress.com/content.asp?SID={C5CE77CA-68BE-4210-91A9-6DA45DB54F44}&pageid=73

31.50 λιρες με επιστροφη.

Επισης μπορεις να παρεις τα λεωφορεια national express>>National Express Coaches // Coach, Rail & Bus Travel Throughout The UK peripoy 10 lλιρες το δρομολογιο.

Και μπορεις να παρει terravision>>Terravision Lowcost Bus Transfers to the main airports | Terravision

Τωρα χωρις αποσκευη σιγουρα θα κανεις λιγοτερη ωρα απο το αν ειχες αποσκευη αλλα κανενας δεν μπορει να σου δωσει στανταρ απαντηση στο ποση ωρα θα κανεις.Μπορει να αργησει η πτηση,μπορει να εχει ουρα στους ελεγχους διαβατηριων κτλ κτλ.
Αλλα πιστευω πως σε ενα μισαωρο αν πανε ολα καλα θα εχεις τελειωσει.
 

vasnorth

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.814
Καλησπέρα και από μένα.
Οπως σου ανέφεραν και οι προηγούμενοι φίλοι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι μεταφοράς από το Stansted στο κέντρο του Λονδίνου. Επειδή όμως φτάνεις αργά το βράδυ κατά τη γνώμη μου θα προτιμούσα τα λεωφ. της Terravision γιατί τερματίζουν στο σταθμό λεωφ.της Victoria και δεν θα χρειαστείς ταξί , η διαδρομή είναι περίπου 75' και η τιμή 9 λίρες. Bus Stansted Airport - London | Terravision Ο πιό διαδεδομένος τρόπος φυσικά είναι το Stansted Express (αυτό χρησιμοποιούσα όταν η Aegean προσγειωνόταν στο Stansted) αλλά τερματίζει στο σταθμό Liverpool και από εκεί θα χρειαστείς ταξί μέχρι τη Victoria επειδή τέτοια ώρα δεν θα υπάρχει μετρό.
Καλό ταξείδι :xmas_wink:
 

theoxoli

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα το ψάξω και εάν χρειαστώ λοιπές λεπτομέρειες θα σας ξαναενοχλήσω!!!!
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Ναι αλλα εχει μονο δυο στις 00.30 και στις 01.00 με 6 και 6.50 λιρες.

Εσυ με το λεωφορειο να σε αφηνει στην Baker Street θα πρεπει να παρεις το μετρο για εκει και εκεινη την ωρα δεν εχει.Εκτος αν παρεις ταξι.

Για εμενα μεγαλο ρισκο γιατι αν ψαξεις στο νετ θα δεις διαφορα σχολια για αυτα τα λεωφορεια.
Πολλες φορες δεν εμφανιζονται τα λεωφορεια αλλες φορες αφηνουν κοσμο απο εξω γιατι δεν εχεις κλεισει τη συγκεκριμενη ωρα(βεβαια αυτο το λεει στους ορους οτι μπορει να εχεις 60 λεπτα περιθωριο αν αργησει η πτηση σου να φτασει αλλα αν θα σε παρει εξαρταται απο την διαθεσιμοτητα στο λεωφορειο).

Βεβαια εγω θα το δοκιμασω απο το gatwick αλλα δεν βιαζομαι,ουτε βραδυ θα ειναι και τα εκλεισα και 2 λιρες.Φυσικα για την επιστροφη στο αεροδρομιο μονο με τρενο για σιγουρια.
 

theoxoli

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
τι να πω ρε συ δεν ξέρω τι να κάνω...από την μία λές να κλείσεις φθηνά εισητήρια και απο την άλλη σε δυσκολεύουν τόσο με τις μεταφορές...μακάρι να προλαβω το λεωφωρείο της terravision.....
 

kostasdoboj

Member
Μηνύματα
53
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Δες τα λεωφορεία της Terravision έχουν δρομολόγια 00:00,00:15, 00:30 και 01:00 από το αεροδρόμιο προς Victoria. 17 Λίρες με επιστροφή και κάνει 1 ώρα και ένα τέταρτο.Τα έχω χρησιμοποιήσει, στο Μιλάνο όμως από το Bergamo προς Stazione Centrale, αλλά έμεινα ευχαριστημένος. Επίσης στο Μιλάνο, παρότι είχα κάνει κράτηση για μια συγκεκριμένη ώρα, όταν πήγα στα λεωφορεία είδαν την κράτηση μου στα χαρτιά τους και μου έδωσαν ένα εισιτήριο με επιστροφή (δεν κρατάς το εκτυπωμένο αν κάνεις κράτηση από το ίντερνετ) και μου είπαν ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω ότι ώρα και ημερομηνία θέλω. Δεν ξέρω τι ισχύει για το Λονδίνο, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
 

kostasdoboj

Member
Μηνύματα
53
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.844
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom