Βορεια Ελλαδα Καλοκαίρι

popi!

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ήρθε η ώρα για Βόρεια Ελλάδα! Το καλοκαίρι θα επισκεφτούμε ένα χωριό του Έβρου κοντά στα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία! Σκεφτόμαστε η να περάσουμε απέναντι Βουλγαρία η Τουρκια(με σκοπό την Πολη) η να δούμε κάποιο νησί τύπου Λήμνος,Θάσος η Σαμοθράκη! Τι προτείνετε?
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Βουλγαρία μπορείτε να πάτε αυθημερόν μέχρι Χάσκοβο (που δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον) ή Φιλιππούπολη που έχει ενδιαφέροντα αλλά εδώ συστήνω 1 διανυκτέρευση. Γίνεται και αυθημερόν αλλά του σκοτωμού.

Για Κων/πολη 2 μέρες με μία διανυκτέρευση οπωσδήποτε.

Για Σαμοθράκη 3 μέρες – 2 διανυκτερεύσεις κατ’ ελάχιστο.

Θάσο όχι, η Λήμνος θέλει από μόνη της ένα 7 ήμερο.

Προτείνω να μοιράσετε τις μέρες σε Κων/πολη και Σαμοθράκη.
 

Pierre_1976

Member
Μηνύματα
518
Likes
858
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Καλοκαίρι η Σαμοθράκη Θάσος είναι υπερεκτιμημένη και πανάκριβα. Κωνσταντινούπολη με το κόσμο και τα κτήρια να βράζουν για θερινή περίοδο την βλέπω λίγο όχι καλή ιδέα....
Δοκιμάστε τσανακάλε που είναι και παραθαλάσσια περιοχή και γοητευτικα φέτος από την κίνηση και νυχτερινή ζωή με χαμηλό κόστος. Βουλγαρία θερινή περίοδο προτείνω μόνο σε ΧΚ που είναι μαγευτικα και έχει απίστευτη φυσική ομορφιά ειδικά αν αγαπάς τις δραστηριότητες (παμποροβο ακόμη και Ρίλα) Χασκοβο Κίρτζαλι δεν προτείνεται ούτε η Ανδριανούπολη που με το ποτάμι θα έχει αποπνικτική ζέστη υγρασία. Δοκιμάστε παραθαλάσσια η κάπου προς φυσικό τοπίο Ορεινό όγκο.
 

L33T

Member
Μηνύματα
59
Likes
98
Επόμενο Ταξίδι
μακάρι "Japan"
Ταξίδι-Όνειρο
σίγουρα "Japan"
Όχι ,Θάσος. Προτιμήστε Σαμοθράκη με διαφορά
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.144
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απ' όλα αυτά για Καλοκαίρι προτιμώ τη Λήμνο.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.370
Likes
3.428
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Εγώ πάλι και επειδή κατάλαβα ως Εβριτης ότι το χωριό που θα βρίσκεστε είναι προς το "τρίγωνο" θα σας συμβούλευα να βγείτε προς Βουλγαρία ή Τουρκία. Ωραίο θα ήταν όντως ένα οδικό tour προς Χασκοβο και Φιλιππουπολη (βάλτε εδώ διανυκτέρευση η και 2) στη Βουλγαρία να πάρετε μια ωραία γεύση και από την "άλλη Θράκη", την ανατολική Ρωμυλία. Θα μπορούσατε ακόμα να πάτε και παραλιακα προς Βαρνα. Εναλλακτικά σκεφτείτε το ενδεχόμενο της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα προς Αδριανούπολη (δεν είναι τόσο τραγικά το καλοκαίρι και είναι πανέμορφη πόλη) και κατηφοριστε μετά παραλιακά προς Τσανακαλε (υπάρχουν ωραία παραλιακά resorts στην περιοχή). Την Κωνσταντινούπολη θα την άφηνα πάντως για ανεξάρτητο ταξίδι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.880
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom