Γαμήλιο Ταξίδι Τανζανία - Ζανζιβάρη

kachilas

Member
Μηνύματα
25
Likes
20
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα,

Μιας και παντρεύτηκα το καλοκαίρι αλλά λόγο δουλειάς δεν καταφέραμε να φύγουμε άμεσα για το γαμήλιο ταξίδι αποφασίσαμε να το κάνουμε αργότερα ανάλογα με το προορισμό που θα επιλέγαμε.
Τελικά καταλήξαμε να πάμε Τανζανία-Ζανζιβάρη με αναχώρηση στις 15 Οκτώβρη.
Θα κάνουμε το ταξίδι με το πρακτορείο paradise travel. Έχουμε κλείσει για Safari 4 μέρες στην Τανζανία και μετά άλλες 6 μέρες στη Ζανζιβάρη για χαλάρωση.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τη Ζανζιβάρη σχετικά με το ποια περιοχή να επιλέξουμε για τη διαμονή μας ή ακόμα καλύτερα αν έχετε να μας προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Θα θέλαμε γενικά να κάνουμε κάποιες εκδρομές (δελφίνια, prison island, spicy bazaar κλπ) αλλά έχω διαπιστώσει ότι οι καλές παραλίες είναι αρκετά μακρυά από τη Stone Town απ' όπου και ξεκινάνε όλες οι εκδρομές. Το ένα ξενοδοχείο βρίσκεται στη Bwejuu Beach, το άλλο στο Nungwi (αν έχω καταλάβει καλά από τις ιστορίες του forum εκεί βρίσκονται οι καλές παραλίες???) το τρίτο στη Pingwe beach και το τέταρτο στη Kiwengwa beach.
Επίσης απ'ότι έχω καταλάβει με το που νυχτώνει δεν έχει να κάνεις κάτι όπου κι αν μείνεις εκτός από τη Stone Town σωστά??

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το ταξίδι (Visa, εμβόλια, χάπια ελονοσίας κλπ) είναι ευπρόσδεκτη.

Κώστας
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.438
Likes
4.428

kachilas

Member
Μηνύματα
25
Likes
20
Τις έχω διαβάσει τις παραπάνω ιστορίες και έχω κατά ενθουσιαστεί.
Αν έχω καταλάβει σωστά η μόνο περίπτωση για να κάνεις κάτι το βράδυ θα είναι στο Nungwi.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εκτός από τις εκδρομές που αναφέρονται σε γενικές γραμμές τα κόστη τους στα υπόλοιπα πως είναι το νησί (λ.χ. φαγητό, ποτό κλπ).

Ευχαριστώ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.234
Μηνύματα
884.522
Μέλη
38.925
Νεότερο μέλος
aggelikik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom