Γειά σας!

Μηνύματα
2.491
Likes
3.199
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ελα βρε jojefin,παλιά ξινά σταφύλια,σκόρπια είναι τα σχόλια πάνω σε αναζητήσεις πληροφοριών ως επί το πλείστον...παρεπιπτόντως στους αντιπαθούντες είμαι κι εγώ:haha:αλλά γούστα είναι αυτά,έχει κι άλλη ταξιδιωτική ιστορία σε εξέλιξη για το Ντουμπάι και ομολογώ ότι διαβάζοντας το μου άρεσε περισσότερο:haha:,ξεκίνα και σύ και μη μασάς!
 

jojefin

Member
Μηνύματα
10
Likes
7
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
:haha::haha::haha:
Γελάω με το πάθος για το "πόσο χάλια είναι το Ντουμπάι"!
Όχι κακοπροέρετα βέβαια... Απλά το πόσο "καλό" ή "κακό" είναι ένα ταξίδι, είναι εντελώς υποκειμενικό. Εξαρτάται από το τί με μαγεύει σαν άνθρωπο, τί παραστάσεις μου λείπουν και τί έχω ανάγκη σε μια δεδομένη στιγμή.
Εμένα η ανατολή μου κάνει "κάτι". Επίσης όταν σκεφτόμασταν πού θα πάμε για γαμήλιο, ήθελα να δω κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ! Σκεφτόμασταν εξωτικό νησί, έλεγα οκ παραλίες υπέροχες υπάρχουν και στην Ελλάδα (δεν συγκρίνω, απλά μια όμορφη θάλασσα δεν μου λείπει σαν εμπειρία)... Σκεφτόμουν Τοσκάνη, λέω εύκολο ταξίδι, το κάνουμε του χρόνου το καλοκαίρι, και πάλι οχι και τόοοοσο μακριά από τις εμπειρίες μας...
Η έρημος όμως... Ήταν κάτι που δεν είχα δει και δεν είχα νιώσει ξανά. Και εμένα αυτό μου έλειπε. Ήθελα να πάρω και την εμπειρία της ερήμου!
Οι κουμπάροι μας που ήταν μαζί, καμία σχέση! Και συγκεκριμένα ο κουμπάρος μου γκρίνιαζε συνέχεια και δεν τρελάθηκε με τίποτα αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει σε ένα ταξίδι είναι να είναι με ένα γκρουπ που σε τρέχει από το ένα μουσείο στο άλλο...
Επίσης όλον αυτό τον πλούτο και την υπερβολή ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις... Εγώ τον λάτρεψα!
Όλα υποκειμενικά είναι και θα πάω αμέσως τώρα να γράψω την ιστορία μου!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.561
Likes
8.241
Και καλά το γαμήλιο στο Ντουμπάϊ, αμ οι κουμπάροι μαζί σας στο γαμήλιο πού κολλάνε...:roll::haha:
Καλωσόρισες jojefin!!! :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.286
Μηνύματα
886.825
Μέλη
38.958
Νεότερο μέλος
Natasappdpl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom