Διακοπές τον Σεπτέμβρη

FOXYS

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί Ινδονησία
Ταξίδι-Όνειρο
Άγιο Μαυρίκιο
Καλησπέρα σας από Κύπρο, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Λοιπόν, επειδή δέν τα καταφέρνω τόσο καιρό να καταλήξω σε κάποιο προορισμό για τις φετινές μας διακοπές, σας παραθέτω τις σκέψεις μου ίσως καταφέρετε να με βοηθήσετε.
Η άδια μας με τον σύζηγο μου είναι Σεπτέμβριο, 2 βδομάδες. Αρχικά σκεφτήκαμε για Μπάλι, έκαμα πολλές έρευνες και σαν να καί δέν είναι και πολύ εύκολο να πάμε γιατί αλλάζεις ένα σορό αεροπλάνα για να πάς με φθηνότερα χρήματα, διαφορετίκα είναι πολύ ακριβά. Σκέφτομαι πού αλλού μπορούμε να πάμε. Ελληνικά νησιά στα πιο πολλά έχουμε πάει και έτσι κι¨άλλιως αρχίζει και αλλάζει ο καιρός και οι θάλασσες άν δέν είναι πολύ ζεστές δέν μας αρέσουν. Κρουαζιέρα πήγαμε γύρο της Μεσογείου και στα Νορβηγικά Φιόρδ. Ευρώπη πήγαμε διάφορες χώρες καί τώρα θέλουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που δέν έχουμε ξαναδεί παρόμοιο του, κάτι εντυπωσιακό. Αμερική πάλι έχουμε πάει σε μερικές πολιτείες αλλά πάλι καί εκεί εκτός από πολύ μακριά, αλλάζει καί ο καιρός. Για αυτόν τον λόγο αρχικά σκεφτήκαμε το Μπάλι, διότι διάβασα πώς είναι απο τους καλύτερους προορισμούς τον Σεμπτεμβρη σχετικά με το κλίμα του αν καί μακρία. Άν μπορούσατε να μου δώσετε μερικές ιδέες θα με βοηθούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ
 

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
δε νομιζω οτι το Σεπτεμβρη οι θαλασσες εχουν προλαβει να ....κρυωσουν
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.676
Likes
12.540
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Συμφωνώ με την underwater και να προσθέσω και την βαρεμάρα που αποπνέουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον τουρισμό στα νησιά και την αίσθηση εγκατάλειψης παντού (εξαίρεση τα πολύ τουριστικά τύπου Σαντορίνη).

Εγώ προτείνω να μην αποθαρρύνεστε από τις πολλές και πολύωρες πτήσεις (είναι μια εμπειρία και αυτό) και να πάτε Μπαλί, όπως το είχατε σκεφτεί αρχικά. Όντως ο καιρός τότε θα είναι ο καλύτερος δυνατός. Από παραλίες θα πρέπει να το ψάξετε λίγο γιατί από ό,τι λένε όσοι έχουν πάει δεν λένε και πολλά. Διαβάστε και τις ιστορίες εδώ στο forum να πάρετε μια ιδέα.
 

FOXYS

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί Ινδονησία
Ταξίδι-Όνειρο
Άγιο Μαυρίκιο
Αχ βρε Κατκατς πάλι με βάζεις σε πειρασμούς. Διάβασα πολλά για το Μπάλι, και γνώριζω για τις θαλασσές. Εξάλλου αν πάς σε τέτοιο μέρος, για εμάς που μένουμε σε νησί δέν μας ενδιαφέρει η θάλασσα.Έχει τόσα και τόσα να δείς. Απλά την ανάφερα για τα ελληνικά νησιά.Είναι πολύ ακριβά τα εισητήρια, εκτός απο κάποιες αερογραμμές που τις φοβάμε και δέν έχουν ούτε καλά σχόλια. Δέν ξέρω... Εν το μεταξύ που είναι το σχόλιο της underwater και δέν το βλέπω?
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Και γω θα σου ελεγα αφου θελετε Μπαλι να πατε Μπαλι. Και τι εγινε που θα κανετε πολλες ωρες;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.298
Μηνύματα
887.202
Μέλη
38.967
Νεότερο μέλος
plg-12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom