Γερμανία Διαμονή κ tips για Μόναχο

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
αν κ ειδα πως εχεις καταληξει ειπα να αναφερω τη δικη μου εμπειρια για ξενοδοχειο εκει!@manic εμεις φευγουμε την Κυριακη για Μοναχο κ μετα απο αναζητηση κατεληξα στο παρακατω:
http://www.booking.com/hotel/de/sel...l?sid=6cfa8d56a5b7d87a456b031a2b605c59;dcid=1

Μου φανηκε ακριβο ως προορισμος κ κυριως επειδη κι εμενα με πληροφορησαν πως αν κ θα βρω πολλα καλα κ οικονομικα ξενοδοχεια κοντα στο σταθμο να τα αποφυγω ...οχι οτι ειναι τραγικα επικινδυνη η κατασταση αλλα αν εχω τη δυνατοτητα να μεινω στο ιστορικο κεντρο που ειναι σαν ενας κυκλος αν δεις το χαρτη θα ηταν καλυτερα...ειναι στο sendliger tor ή καπως ετσι!:) :)
ετσι εκανα λοιπον κ εψαχνα εψαχν αλλα τιμες στα υψη!!μεχρι που κατεληξα σε καποια στο booking κ σκεφτηκα να τα ψαξω τα ιδια στο hotels.com για να συγκρινω τιμες...το συγκεκριμενο που εβαλα πιο πανω ειχε ακριβως τη μιση τιμη!!!με 57,57 ευρω τη βραδια κ 25 ευρω οι φοροι για τις 6 βραδιες!κ wifi που πολλα απο αυτα που κοιτουσα ειχαν με προσθετη πληρωμη!
το αναφερω γιατι ενω ημουν απογοητευμενη με το ταξιδι μιας κ η αφορμη ηταν αγωνας της μπαγερν σε ακυρη εποχη κ οχι σε φαση οκτομπερφεστ κλπ τελικα θα ειναι μια low cost αποδραση οποτε μπορουμε να ξαναπαμε! :)
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Δεν πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο. Αυτό έχει μια κάποια απόσταση από το κέντρο. Το μέλος αναφέρει ότι:

"Είναι στην στάση Neuperlach Sud, περίπου 15mins απόσταση από το κέντρο με το μετρό, και το μετρό απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο."

 

manic

Member
Μηνύματα
63
Likes
9
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Eυχαριστω πολυ οντως την περιοχη γυρω απο το σταθμο ηθελα να την αποφυγω οχι μονο για την ασφαλεια, αλλα κυριος γιατι θα ειμαι με την κοπελα μου οποτε δεν θα ηθελα να γυρναω το βραδυ και να περναω απο μια τετοια περιοχη οσο ασφαλης και να ειναι. Η αληθεια ειναι το Ηοtel.com δεν το εχω δοκιμασει αλλα 230 ευρω για 3 νυχτες δεν ειναι ιδιαιτερα πολλα (σε σχεση με τα αλλα που εβλεπα) θα το εχω υποψην μου την επομενη φορα παντως.
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Eυχαριστω πολυ οντως την περιοχη γυρω απο το σταθμο ηθελα να την αποφυγω οχι μονο για την ασφαλεια, αλλα κυριος γιατι θα ειμαι με την κοπελα μου οποτε δεν θα ηθελα να γυρναω το βραδυ και να περναω απο μια τετοια περιοχη οσο ασφαλης και να ειναι.
Όταν θα πας και θα περάσεις από την "τέτοια" περιοχή, δεν θα καταλάβεις καν ότι είναι η περιοχή του σταθμού.
 

marina12

Member
Μηνύματα
86
Likes
2
καλησπέρα,έμεινα πρίν λίγες μέρες στο leonardo hotel and residenz Munchen.Καταπληκτικό και πάμφθηνο.Το προτείνω σε όλους!!
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Εκλεισα αεροπορικά για Μόναχο 23-28 Οκτωβριου. Σκέφτομαι να νοικιάσουμε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο έτσι ώστε τις πρώτες μέρες να εκδράμουμε προς Σαλτσμπουργκ, Χαλστατ κλπ και τις υπόλοιπες να τις περάσουμε στο Μόναχο.
1. Ποια μέρη αξίζει να επισκεφτούμε δεδομένης της late φθινοπωρινής περιόδου;
2. Πώς είναι ο καιρός τότε και τι ώρα περίπου νυχτώνει;
3. Το ξενοδοχείο http://www.booking.com/hotel/de/europamu.el.html?sid=08a5c13d4ad71cee2a3cd3edc5d60b3d;dcid=1
πώς σας φαίνεται από αποψη τοποθεσίας κλπ;
Χρειάζομαι τα φώτα σας βρε παιδιά!
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
1. Όποια μέρη θέλετε! Ωραίο είναι το φθινόπωρο στην περιοχή
2. Λίγο χειρότερος απ' ό,τι στην Ελλάδα. Τώρα, αν είστε λιγουλάκι γκαντέμηδες, έχει τύχει Οκτώβρη να ρίξει και χιόνι... Σπάνια, όμως. Νυχτώνει λίγο μετά τις 6 το απόγευμα
3. Μια χαρά.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Χιλια ευχαριστώ κορίτσι! Σκέφτομαι να μείνουμε ένα βράδυ Σαλτσμπουργκ, ένα Ιννσμπουργκ και 3 Μόναχο ή να δώσουμε άλλο ένα βράδυ στην επαρχία και να το κόψουμε από το Μόναχο. Εσύ τι λες;
Στις διαδρομές μας έχει τόσα πολλά μέρη που φαίνονται υπέροχα που δεν ξέρω τι να βάλω εντος και τι να αφήσω εκτος προγράμματος. Για το Zell am See ας πούμε τι γνώμη έχεις;
Μήπως να κάνουμε σβου το Μόναχο και να περάσουμε βουκολικά τις μέρες μας;:haha:
Στο Μόναχο τι αξίζει να δει κάποιος απαρέγκλιτα;
Σε τρέλλανα στις ερωτήσεις! Σόρρυ!:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.517
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom