Γαλλία Είναι δυνατόν να μπορείς να νοικιάσεις τόσο φθηνά studio στο Παρίσι;

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Ψάχνοντας για ενοικίαση ενός studio στο Παρίσι για τέλη Σεπτεμβρίου βρήκα αυτή την εταιρία
short term location furnished apartments in the center of Paris
η οποία στις τιμές της έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα studios που νοικιάζουν στο κέντρο του Παρισιού και είπα να ροτήσω μήπως έχει υπόψιν του κανείς κάτι σχετικό.Αν δηλαδή πρόκειται μήπως περί απάτης η υπάρχει κάτι παράξενο στην υπόθεση.
Ενα κάπως περίεργο που είδα στους όρους της εταιρίας είναι ότι πρέπει να δώσεις προκαταβολή το 50% της αξίας της ενοικίασης και πως αν τελικά κάνεις ακύρωση έγκαιρα δεν παίρνεις πίσω το 10% των χρημάτων.Επίσης σίγουρα αρνητικό είναι ότι δεν μπορέσεις να διαβάσεις τα σχόλια πελατών καθώς κάποια studios είναι καινούρια και κάποια άλλα που έχουν σχόλια φαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί επιλεκτικά καθώς δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό.

Βάζω τα παρακάτω 2 studios ενδεικτικά πού έχουν 75 Ευρώ την βραδιά για την περίοδο του Σεπτεμβρίου

Apartment Paris, rent the flat deep in town of Paris for your next holidays, furnished flat for persons

Apartment Paris, rent the flat deep in town of Paris for your next holidays, furnished flat for persons
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.525
Likes
7.778
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. Και εγω εκλεισα για τις 11 Σεπτεμβρη διαμερισμα στη τιμη των 780 ευρω , στο 5 διαμερισμα της πολης,μου ζητηθηκε το ποσον των 188 ευρω για προμηθεια γραφειου , μια προκαταβολη στον ιδιοκτητη,αλλα μου ζητουν και εγγυηση cash 500 ευρω τα οποια λεει θα παρω πισω με την αναχωρηση μου..... Θα μπορω να σου πω τι γινεται οταν γυρισω.....:roll:
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Καλά όταν θα γυρίσεις μάλλον θα είναι αργά για να αλλάξω την απόφαση που θα έχω πάρει για το που θα μείνω:D αλλά θα είναι χρήσιμη πληροφορία για τους άλλους αν δεν έχει ανοιχτεί ήδη σχετικό θέμα και με κράξουν:)

Η εγγύηση έχει την ίδια λογική προφανώς με όταν νοικιάζεις ένα σπίτι για χρόνια.
Το αρνητικό της υπόθεσης για εμένα είναι πως δεν μπορείς να διαβάσεις σχόλια από άτομα που έχουν πάει και υπάρχει ρίσκο εδώ πέρα καθώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες.Πχ. περιοχή με εγκληματικότητα η πολύ φασαρία,λεπτά τοιχώματα κακή ηχομόνωση, γείτονες παράξενοι η που κάνουν φασαρία κτλ.ενώ από το booking η άλλα αντίστοιχα sites που κλείνεις δωμάτια αποκτάς μια ενημέρωση σχετική.
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Αν δεν εισαι σιγουρη καλυτερα μην το ρισκαρεις, στο Παρισι υπαρχουν απειρα ξενοδοχεια και στουντιος καλυτερα βρες κατι με κριτικες, οπως και να το κανουμε βοηθαει να ξερουμε περιπου τι γινεται... κοιτα και στο tripadvisor εχει μερικα στουντιος πολυ καλα, τα ειχα ψαξει κι εγω αλλα δε βρηκα για τις μερες που ηθελα.
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.318
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
kapamaru
γιατί δεν βρίσκεις από το booking com apartment με κουζίνα στην ίδια τιμή περίπου και μπορείς να το ακυρώσεις 2 μέρες πριν, και χωρίς προκαταβολή;
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Έχω ψάξει ήδη από το booking και βρήκα κάποια studios σε καλές τιμές απλά είναι εκτός κέντρου.Αυτά που είναι μέσα στο κέντρο ξεφεύγουν οι τιμές τους και αυτό το site που ανέφερα προσφέρει studios στις ίδιες τιμές που έχουν τα studios εκτός κέντρου από το booking.Βέβαια υπάρχει και το metro στο Παρίσι που πάει σχεδόν παντού και ίσως δεν είναι και μεγάλο μειονέκτημα να μένεις εκτός κέντρου.

Όπως και να έχει τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να είναι πιο φθηνά από αυτό το site αλλά υπάρχει ρίσκο.
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.318
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Όπως και να έχει τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να είναι πιο φθηνά από αυτό το site αλλά υπάρχει ρίσκο.
δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέχρι τη μέρα αναχώρησης, ξόδεψε λίγο παραπάνω στα εισιτήρια μένοντας εκτός κέντρου, και το χρόνο τον κερδίζεις ξεκινώντας νωρίτερα. θα πάρεις μια ιδέα κι από την περιφέρεια. η γνώμη μου
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Για δες κ εδω, εχω κλεισει δυο φορες διαμερισματα απο αυτους κ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Σου κρατανε μονο την προμηθεια του γραφειου ως προκαταβολη κ τα υπολοιπα τα πληρωνεις μετρητα στον ιδιοκτητη κατα την αφιξη σου. Εχει κ χαρτη, οποτε μπορεις να δεις που περιπου βρισκεσαι...
Paris, Paris hotels, Paris apartments rental, Accommodation in Paris, Holiday in Paris France
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Σας ευχαριστώ όλους για τα links και για τις πληροφορίες.


Έφαγα πάρα πολλές ώρες στο ψάξιμο και για τα links που μου δώσατε αλλά και για άλλα πολλά.Κάποια studios ήταν πολύ ωραία αλλά δεν είχαν σχόλια πελατών και για εμένα είναι ρίσκο μεγάλο να πας κάπου χωρίς να έχεις διαβάσει κάποια σχόλια από άτομα που πήγαν.Άλλα που είχαν σχόλια πελατών γράφανε μόνο θετικά πράγματα και κανένα αρνητικό πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς δεν τα δημοσίευαν όλα.Άλλα πάλι δεν είχαν κοντά στάση του metro.Υπήρχαν και κάποια με πολλά σχόλια και καλούτσικα΄.Μπερδεύτηκα τρομερά πάντως.Τελικά έκλεισα για την ώρα αυτό το studio για 2 άτομα από το booking
Booking.com: hotel Citea Charenton - Porte De Charenton, Charenton Le Pont, France - 224 Guest reviews. Book your hotel now!
που είναι μέσα στα χρήματα που θέλω,ξέρω από πριν τα θετικά και τα αρνητικά του,έχει κοντά supermarket και στάση του metro και δεν χρειάζεται ούτε εγγύηση ούτε προκαταβολή και αν το ακυρώσεις ακόμη και λίγες μέρες πιο μπροστά δεν πληρώνεις τίποτα.Τα μόνα αρνητικά είναι ότι είναι εκτός κέντρου και σχεδόν δίπλα στον περιφερειακό αλλά με το metro πας σε 20 λεπτά από ότι αναφέρει και επίσης οι πελάτες λένε ότι με κλειστά παράθυρα έχει πολύ λίγο θόρυβο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.967
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom