Αυστρία Εκδρομή από Βιέννη

EFOUL

Member
Μηνύματα
33
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη - Βενετία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαυρίκιος
καλημερα σε ολους!21/2 παω για 5 μερες βιεννη.το πιο πιθανον ειναι να αφιερωσω ολες τις μερες μου εκει αλλα αν θελω να κανω μια μονοημερη τι μου προτεινετε?καποιοι λενε για μπρατισλαβα.αξιζει τον κοπο??σαλτσμπουργκ νομιζω ειναι μακρια και συνδιαζεται καλυτερα με μοναχο που ειναι στα μελλοντικα μου σχεδια.καποια αλλη πολη της αυστριας??γκρατσ, λιντσ?μπαντεν πως παει κανεις?ειναι ωραια?
θα σου ελεγα ασυζητητι σαλτσμπουργκ, αλλα αν σου πεφτει μακρια πηγαινε στο Χαλστατ. θα παθεις πλακα. κοιτα λιγο στο γκουγκλ φωτογραφιες. μαγεια!!!
 

TAX78

Member
Μηνύματα
142
Likes
50
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
μπορεις να με κατατοπισεις λιγο με το χαλστατ γιατι δυσκολευομαι.προς τα που πεφτει και πως παει κανεις. και κατι αλλο για οποιον γνωριζει.τις ημερες που θα βρισκομαστε βιεννη δεν υπαρχει παρασταση στην ισπανικη σχολη ιππασιας.αξιζει να δουμε την πρωινη προπονηση?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.676
Likes
50.530
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
H ψήφος μου στο πανέμορφο και -σχετικά άδειο από τουρίστες- Γκρατς. Είναι και μικρούλι, 2,5 ώρες με το αμάξι, βολεύει για ημερήσια.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
μπορεις να με κατατοπισεις λιγο με το χαλστατ γιατι δυσκολευομαι.προς τα που πεφτει και πως παει κανεις.

Το Hallstatt είναι πάρα πολύ όμορφο, αλλά καθόλου βολικό για να πας μονοήμερη από Βιέννη. Είναι καλύτερα να συνδυαστεί με Salzburg, από το οποίο απέχει περίπου μια ώρα με αυτοκίνητο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.765
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom