Γενικά Ενοικίαση αυτοκινήτου

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
. Μπορειτε λοιπον να μου προτεινετε καποια αξιοπιστη και παραλληλα φθηνη εταιρια? Γιατι η avis και hertz μου βγαζουν 140 ευρω για 3 ωρες ενοικιαση! δεν ειναι υπερβολικο? και μαλιστα βαζω κατηγορια α, αρα το ποσο μου φαινεται εξωφρενικο.
να μη σου φαινεται εξωφρενικό αφού θέλεις one way ενοικίαση αν καταλαβα καλά. να το παρεις απο το Μπεργκαμο κ να το παραδωσεις σε άλλη πόλη, Βενετία. σωστά? η τυχόν επιστροφή του οχήματος έχει ένα κόστος που φυσικά μετακυλίεται σε σένα, γι αυτό και η υψηλή τιμή.
στην περίπτωση σου παντως έχει Thrifty με 67Ε (εκ των οποίων τα 40Ε είναι το drop off fee για να εξηγουμαστε). πιο κατω δεν νομιζω να βρεις σε αξιόπιστη εταιρεια. και μιλαμε παντα απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο. στην πολη αυξανεται.
 

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
244
Likes
210
Ευχαριστω Samion!
Εχουμε εκπτωση απο τη hertz γιατι πεταμε με ryanair αλλα εκανα βλακεια και δεν το εκλεισα εγκαιρως, και τωρα δε μου βγαζει αλλα αυτοκινητα κατηγοριας α διαθεσιμα. Και το ειχα βρει με 45 ευρω! Οντως της thrifty ειναι η πιο προσιτη τιμη. Το αεροδρομιο Μαρκο Πολο αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ κοντα στην πολη ετσι? Αρα δε θα ειναι και πολυς κοπος να το επιστρεψουμε εκει.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το αεροδρομιο Μαρκο Πολο αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ κοντα στην πολη ετσι? Αρα δε θα ειναι και πολυς κοπος να το επιστρεψουμε εκει.
σωστά. καλυτερα να το επιστρεψετε αεροδρομιο. δεν κοιταξα αν εχει γραφειο στο Μεστρε να ειμαι ειλικρινης, τσεκαρισε το και αλλιως αεροδρομιο, ειναι πολυ κοντα με λεωφορειο-ταξι.
 

xkyralidis

Member
Μηνύματα
19
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Γκισε τράπεζας
Ταξίδι-Όνειρο
Σπιτσβέργη
auto europe. Νοικιασα και απο Μπέργκαμο και απο Μιλανο. Καινούρια αυτοκίνητα, καλη εξυπηρέτηση και τιμές
 

xkyralidis

Member
Μηνύματα
19
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Γκισε τράπεζας
Ταξίδι-Όνειρο
Σπιτσβέργη
Ψαξε ή στο carrentalbergamoairport (ή κάπως έτσι), ή στο jigsaw
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ πάντως που εκανα μια αναζητηση στο Rent a car | Low Price Car Hire | Car Rental worldwide from Auto Europe μου εβγαλε 47Ε με φουλ καλυψη μεσω της Τhrifty!
είσαι σίγουρος για τα 47? διάβασες καλά?
Important One Way Information

Certain restrictions may apply when picking up and dropping off at different locations, including additional fees. If the one way is permitted, we will contact you to advise of any restrictions and/or applicable fees.
 

Iordanis

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους του χρήστες του travelstories.Παρακολουθώ το site και το forum αρκετό καιρό αλλα μόλις σήμερα έγινα μέλος.Συγχωρέστε μου τα όποια λάθη κάνω.
Ας περάσω στην απορία μου η οποία είναι η εξής.Σε 1 βδομαδα και κατι θα αναχωρήσω με 2 φίλους μου για Ναπολι.θα προσγειωθούμε στη Ρώμη και απο εκεί θα πάμε Ναπολι με τρένο.Το πρόβλημα είναι οτι εμείς ελπίζαμε να μπορεσουμε να νοικιάσουμε αυτοκινητου είτε απο Ρώμη είτε στη Ναπολι και να κάνούμε το ταξίδι οδικώς αλλά δεν έχουμε πιστωτική κάρτα και παρ'όλο που προσπαθήσαμε σε τράπεζες καμία δε προλαβαίνει να μας την εκδόσει στο διαστημα που επιθυμούμε.
Οπότε η απορία είναι η εξής,γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο για ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική.Φαντάζομαι απο καποια τοπική επιχειρηση ,και αν ναι έχει να προτείνει κάποια και τελικα τι χρειάστηκε για την ενοικίαση (χρεωστική με υπόλοιπο,εγγύηση μετρητά)
Αυτά εν ολίγοις ,ελπίζω η εμπειρία σας να με βοηθήσει γιατι το ταξίδι είναι σε 1 εβδομάδα και θα θέλαμε πολυ να το κάνουμε road trip.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

akis-b

Member
Μηνύματα
59
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
Μαλλον θα πρεπει να στειλεις email σε εταιριες ενοικιασεως αυτοκινητων στην ιταλια μηπως καποια δεχεται κατι αλλο εκτος πιστωτικης.Περα απο αυτο να ξερεις οτι ο οδηγος θα πρεπει να εχει ευρωπαικο διπλωμα το ιδιο ισχυει αν θα εχεις και συνοδηγο.
 

Iordanis

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Σ ευχαριστω για την απάντηση ,η αλήθεια είναι οτι απο την αναζήτηση που έκανα καμία δε δέχεται κάτι άλλο, και το άν θα το δεκτουν σε κάποιες περιπτώσεις εγκειται στη διακριτική ευχέρεια του πράκτορα που θα παραδώσει το όχημα.
Αυτο που θα με βοηθούσε είναι κάποια τοπικά καταστήματα τα οποία μέσω google δε καταφερα να βρω καθως έπεφτα πανω στις μεγάλες εταιρείες με τη standar πολιτική.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.725
Likes
14.858
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
θα περιμένεις να δουν το μήνυμα σου παιδιά που γνωρίζουν πολύ καλά τα της Ιταλίας και θα βοηθήσουν.
 

PeterPan

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Αν δεν είδα αργά το μήνυμά σου, στείλε μήνυμα να σου δώσω συμβουλές για ενοικίαση στη Νάπολι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.829
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom