Επιλογή προορισμού για erasmus και ερωτήσεις

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.606
Likes
9.861
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Το ντεμπρεΤσεν και εγώ δε θα το πρόκρινα φημίζεται μόνο για το καλοκαιρινό φεστιβάλ, κατά τ'άλλα πολύ μαυρίλα και στη μέση του πουθενά, έχει πολύ περιορισμένες ταξιδιωτικές επιλογές σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις που έχεις στη λίστα σου. Βρυξέλλες με τίποτα και λόγω ζωής στη πόλη και λόγω του ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το κριτήριο που λες για περιορισμένο μπάτζετ.

Οπότε μένουν οι δυο τσέχικες πόλεις.

Το Χράντεκ Κραλοβε και το Παρντουμπίτσε που είναι δίπλα είχαν πολύ καλή φήμη σαν ερασμίτικες πόλεις (τουλάχιστον το 2013 που ήμουν εγώ ερασμίτης στη Πράγα). Όσους γνωρίσαμε από εκεί, περνούσαν πολύ καλά. Ερχόντουσαν Πράγα συχνά, που έτσι και αλλιώς οι απόστασεις είναι πολύ μικρές. Για Λίμπερετς δεν έχω άποψη, αλλά και η μια και η άλλη επιλογή της Τσεχίας μοιάζουν πάρα πολύ, οπότε θα σου έλεγα να δεις ποια από τις 2 έχει καλύτερα ακαδημαϊκά κριτήρια για να διαλέξεις.

Αρκετά οικονομικές επιλογές στη Τσεχία, δε ξέρω πόσο υποτροφία δίνει το πανεπιστήμιο σου, το 2013 μας έδιναν νομίζω 450 ευρώ το μήνα και έφτασαν και με το παραπάνω, εστία 120 ευρώ και τα υπόλοιπα έγιναν ταξίδια και τσέχικες μπίρες. Και έμενα Πράγα, όχι σε κάποια μικρότερη πόλη, οπότε ενδεχομένως στις επιλογές σου να είναι ακόμα πιο οικονομικά.

Να περάσεις τέλεια!!!!!!!
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.530
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom