Εργασία σε νησί

Soomn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ψάχνοντας για άτομα που θα βοηθήσουν να βρω δουλειά έπεσα σε έναν γνωστό που δουλεύει στην Κω. Το πρόβλημα μου μου είναι οτι είμαι σχεδόν 23 και δεν έχω κάποια προυπηρεσία αξιοσημείωτη (βοηθούσα τους γονείς μου με το παντοπωλείο και με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια λίγο) και μου παρουσίασε την δουλειά σε νησί ως επιλογή. Οπότε αρκεί να πάω στην Κω, με προσλαμβάνουν κάπου που θα με συστήσει αυτός ο γνωστός, να μην μποτσιάσω με την δουλειά μου και βγάζω 500Ε το μήνα και έξοδα διαμονής έτσι απλά? Όσοι έχετε δει την δουλειά σε τουριστική περιοχή πιστεύετε οτι μπορεί κάποιος να μάθει τη δουλειά, βοηθού σερβιτόρου πχ, αρκετά γρήγορα? Η απουσία προυπηρεσίας/ πτυχίου τριτοβάθμιας (έχω proficiency, ξέρω αγγλικά όχι κάποια 2η γλώσσα) κατά πόσο απωθεί κάποιον απ'το να με προσλάβει? Ο κόσμος αποφεύγει τη μετανάστευση σε νησιά? Γιατί? Θέλω να ξέρω τι να περιμένω, ευχαριστώ
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.140
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1. Τι σημαινει "μποτσιασω" ; Γιατι καπου την εχασα εκεινη την προταση.
2. Ο βοηθος σερβιτορου δεν ειναι δα και καμια επιστημη. Γιατι να μην τα καταφερεις;
3. Αν εισαι επικοινωνιακος κα εμφανισιμος και δεν μιλας σαν μπαστουνοβλαχος, δεν χρειαζεσαι κατι αλλο. Σιγα μη σου ζητησουν και PhD.
4. Ο κοσμος αποφευγει τη μεταναστευση στα νησια γιατι ειναι παρατημενα στο ελεος του θεου. Ευτυχως τα νησια του Ανατολικου Αιγαιου εχουν διπλα την Τουρκια και βολευονται καπως.
5. Για δες που καταντησαμε. Ενας νεος να παιρνει 500€ και να του δινουν και μια τρυπα για να μενει και να αναρωτιεται "ετσι απλα"... Θλιβομαι.

Αν δεν τρολλαρεις (γιατι εχω και μια τετοια υποψια) Καλη τυχη σ' οποια αποφαση και να παρεις.
 

Soomn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μποτσιάζω σημαίνει "τα κάνω μαντάρα" (botch). Δεν τρολλάρω, παίρνω σοβαρά τη δουλειά μου΄) και δεν με φοβίζει να απομακρυνθώ απ'τον πολιτισμό για λίγο. Κάποιος άλλος για εμπειρίες απο εργασία σε νησί?
 

Irouli

Member
Μηνύματα
113
Likes
146
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Επειδή είμαι και από νησί και όταν σπούδαζα τύχαινε να δουλεύω και εγώ μόνο τα καλοκαίρια, γενικά σε οποιοδήποτε νησί και αν πας αν ξέρεις Αγγλικά και έχεις θέληση μπορείς να βρεις ο,τι δουλειά θέλεις χωρίς να έχεις προϋπηρεσία πουθενά! Ειδικότερα αν ψαχτείς και απο νωρίς πχ. Απρίλιο θα βρεις ένα σωρό δουλειές και με περισσότερα λεφτά απο 500 ευρώ!
 

Soomn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Στο προφίλ μου έγγραψα οτι το φύλο μου είναι Ν/Α αλλά αυτό δεν εγείρει ερωτήματα α:)
 

Soomn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Απλά δεν θέλω να δίνω τα πραγματικά μου στοιχειά σε site και γράφω random πράγματα.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.140
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αριστος μαθητης του @taver ... Ακομη και τα μηνυματα σου στο κουλουρι τα διατηρεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom