Γενικά Ερωτησεις για ταξιδι....

hamurabi

Member
Μηνύματα
246
Likes
13
Παιδια να ρωτησω κατι... αν τελικα κλεισω με πρακτορειο το ταξιδι για βιεννη...
αν θελω θα μπορω να μη παω σε καποια προγραμματισμενα μερη που θα πηγαινει το group? oΠου θελω παω;
 

Νέστωρ

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Τα οργανωμένα ταξίδια συνήθως σου αφήνουν και χρόνο ελεύθερο για να τον αξιοποιήσεις όπως εσύ θέλεις. Να δεις κάτι ιδαίτερο ή να κάνεις τα ψώνια σου. Σε κάποια από αυτά, σου αφήνουν ολόκληρη μέρα/ες ελεύθερη στη διάθεσή σου και σου προτείνουν κάποια/ες προαιρετική εκδρομή (προαιρετικη = κοστίζει εξτρά). Όταν όμως το πακέτο έχει ήδη κάποια εκδρομή, επισκεψη, ξενάγηση, τότε είναι μέσα στην τιμή και αυτό δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Φαντάσου ότι το λεωφορείο κάνει καθ' οδόν στάση και επισκεψη στο x μουσείο. Αν εσύ δεν θέλεις να πας ή να το πληρώσεις, τότε θα περιμένεις στο πούλμαν μέχρι να τελειώσουν οι άλλοι;
Όσο για το άλλο, που έγραψες πιο πάνω, ότι "δε μου αρεσουν οι εποχες με πολυκοσμια", να σου επισημάνα, ότι μπορεί για μας τους έλληνες η Βιέννη να είναι χριστουγεννιάτικος προοριμός, για τους "ευρωπαίους" όμως δεν είναι. Όπερ σημαίνει ότι εκτός από τους αυτόχθονες βιεννέζους (και τους πανταχού παρόντες γιαπωνέζους) άντε και κάποιους αμερικάνους, δεν θα βρεις πια και τόοοοση κοσμοσυρροή! Έλληνες θα έβρισκες πολλούς μέχρι πριν μερικά χρόνια, αλλά τώρα πια ...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.038
Likes
41.045
Όταν όμως το πακέτο έχει ήδη κάποια εκδρομή, επισκεψη, ξενάγηση, τότε είναι μέσα στην τιμή και αυτό δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Φαντάσου ότι το λεωφορείο κάνει καθ' οδόν στάση και επισκεψη στο x μουσείο. Αν εσύ δεν θέλεις να πας ή να το πληρώσεις, τότε θα περιμένεις στο πούλμαν μέχρι να τελειώσουν οι άλλοι;
Άνετα μπορεί κανείς να αποφύγει επισκέψεις που θεωρεί έξω από τα ενδιαφέροντά του ή παγίδες ή υπερτιμημένες. Και αντί να κάτσει στο λεωφορείο να πάει για φαγητό ή καφέ. Το γκρουπ δεν το παντρεύεσαι, κατά τη γνώμη μου.
 

Νέστωρ

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Το γκρουπ δεν το παντρεύεσαι, κατά τη γνώμη μου.
:) Δίκιο έχεις paefstra! Κάτι τέτοιο είναι και ... παράνομο. Άσε που, αν παντρευόσουν το γκρουπ, φαντάσου πόσες πεθερές θα είχες!!!
Απλά, δεν είναι πάντα εφικτό. Γι΄αυτό και δεν παίρνουμε το πρώτο πακέτο που μας προτείνουν, αλλά ψάχνουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε μας και στην τσέπη μας. Δεν συμφωνείς;
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μπορείς μια χαρά να πάρεις όποιο πακέτο νομίζεις ότι σου κάνει και σε συμφέρει από πρακτορείο και μπορείς να ακολουθήσεις από το πρόγραμμά του μόνο όσα σε ενδιαφέρουν.

Κάνεις σχετική συνεννόηση με τον αρχηγό για να μη σε ψάχνει και να μην καθυστερείς το υπόλοιπο γκρουπ και τους ακολουθείς μόνο σε όσα θέλεις. Μπορείς να ακολουθήσεις ακόμα και εντελώς ανεξάρτητο πρόγραμμα.

Εκεί που αναγκαστικά δεν μπορείς να παρεκλίνεις, για πρακτικούς κυρίως λόγους, είναι την πρώτη μέρα μέχρι να κάνεις check-in στο ξενοδοχείο και την τελευταία μέρα μετά το check-out.
 

swift96gr

Member
Μηνύματα
188
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Ότι κάτσει
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη (ξανά)
+1000 Ο ζωολογικός κήπος στην Βιέννη. Φοβερός ο χώρος με απομίμηση τροπικού κλίματος. 2 λεπτά άντεξα και κόπηκε η ανάσα μου.
 

fenaki

Member
Μηνύματα
43
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Πέρυσι ρωτάω σε πρακτορείο για Βιέννη, έτσι από περιέργεια, 700 σύνολο για δύο άτομα 4 μέρες/3 διανυκτερεύσεις. Το πρακτορείο σου έκλεινε με Austrian και διαμονη στο Αrtis Hotel, χωρίς ξενάγηση (πληρωνεις εξτρα) και μόνο τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Τελικά έκλεισα με την ίδια εταιρία και στο ίδιο ξενοδοχείο για 4 διανυκτερεύσεις και μου βγήκε ακριβώς 500, η εξυπηρέτησή τους θα μου στοίχιζε 200 ευρώ( συν κάτι ήταν τα έξοδά μου εκεί..)
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
η εξυπηρέτησή τους θα μου στοίχιζε 200 ευρώ( συν κάτι ήταν τα έξοδά μου εκεί..)
Και μια διανυκτέρευση λιγότερο! Αν προσθέσεις και αυτό θα σου κόστιζε πάνω από 200 ευρώ μόνο για να σε πάνε και να σε φέρουν στο αεροδρόμιο!
 

taxidiakias

Member
Μηνύματα
52
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ορλαντο
Ταξίδι-Όνειρο
ορλαντο
το μονο που θα σου πω δεν αξιζει με πρακτορειο και ποιο ακριβα σου βγαινει και εισαι περιορισμενος σε εισαγωγικα να ελεγα οτι πας στην κινα θα το καταλαβαινα οσο για το booking εχω κλεισει καμια 20αρια φορες με προπληρωμενη κιολας κανενα προβλημα το μονο που θα σου κανουν εφοσον γινει η κρατηση και λεει οτι καμια προκαταβολη δεν θα χρεωθει θα σου αφαιρεσουν ενα ευρω απο την καρτα και μολις πας εκει πληρωνεις η μετρητα η με καρτα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom