Ερωτηση - Προβλημα με βιζα για Αμερικη.

vkalog

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Εχω το εξης προβλημα:Ειχα ταξιδεψει στην αμερικη το καλαοκαρι του 2000 (ιουλιος).Ειχα βγαλει μια βιζα τοτε (τον Ιουνιο του 2000) η οποια γραφει πανω οτι ισχυει μεχρι τις 21 Ιουνιου του 2010 (δεκαετης).Μετα ομως τις επιθεσεις του 2001 στην Αμερικη πολλα αλλαξαν στον τροπο που εκδιδεται η βιζα καθως και τα διαβατηρια με αποτελεσμα οι παλιες βιζες και διαβατηρια να μην εχουν καμια σχεση με τα τωρινα.Στο site της αμερικανικης πρεσβειας αναφερει οτι οι κατοχοι βιζας εν ισχυ μπορουν να ταξιδεψουν με το καινουργιο διαβατηριο τους και θα πρεπει να εχουν και το παλιο τους διαβατηριο μαζι εφοσον αυτο θα εχει πανω τη βιζα που θα ειναι εν ισχυ.Η ερωτηση μου ειναι αν οι βιζες που εκδοθηκαν πριν απο το 2001 δηλαδη οι βιζες παλιων προδιαγραφων και βρισκονται ακομα εν ισχυ αρκουν σε καποιον ωστε σε συνδιασμο με ενα καινουργιο διαβατηριο να μπορεσει να ταξιδεψει στην Αμερικη.Κανω αυτη την ερωτηση καθως στο site της πρεσβειας δεν διευκρινιζεται αυτο ενω στο τηλεφωνο που δινουν απανταει ενας τηλεφωνητης και οχι καποιος για να ρωτησω.Ευχαριστω.
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Η βίζα ισχύει γιά 10 χρόνια άσχετα αν είναι επικολημένη σε διαβατήριο που έχει λήξει. Θα έχεις μαζί το παλιό διαβατήριο με την βίζα και το καινούριο. Βέβαια αν είναι τόσο παλιά η βίζα ώστε να λήξει κατα τη διάρκεια της εκεί παραμονής σου τοτε φρόντισε για καινούρια.
 

bloody mary

Member
Μηνύματα
527
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
McElc άλλο ρωτάει ο νέος φίλος μας. Ρωτάει ουσιαστικά αν έχουν ανακληθεί οι βίζες που είχαν εκδοθεί πριν το 2001 λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος και πρέπει να βγάλει καινούρια.
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εγώ ξαναπήγα με την παλιά βίζα μετά το τρομοκρατικό. Η παλιά βίζα μου ίσχυε μέχρι το 2004 και το 2005 έβγαλα καινούρια.
 

vkalog

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Η βιζα μου ληγει το 2010 οποτε πιστευω οτι ειμαι καλυμενος.
 

agelada

Member
Μηνύματα
59
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Β. Περού -Εκ-Γκαλάπαγκος
και εγώ πιστεύω ότι είσαι καλυμμένος. Ωστόσο επειδή τους γνωρίζω καλά τη χώρα αυτή θα σε συμβούλευα να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με την Πρεσβεία (ίσως με ενα ηλ. μήνυμα εχεις μεγαλύτερη επιτυχία) γιατί δεν θέλεις (πίστεψε με!) να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.007
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom