Εσείς τι τύπο καταλυμάτων προτιμάτε για διακοπές το καλοκαίρι στην Ελλάδα;

MARCANGELO

Member
Μηνύματα
142
Likes
83
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Είναι τρεις το πρωί και η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά.....
--All Inclusive υποστηρίζει η κουμπάρα μου, ξεχνάς κατσαρόλες και νεροχύτες, ξεχνάς τα πέρα δώθε στα ταβερνία και είσαι βασίλισσα κι αν όχι ll inclusive τουλάχιστον ημιδιατροφή
--Δωμάτια και πάλι ενοικιαζόμενα αναφωνεί η εξαδέλφη, ότι ώρα θέλεις ξυπνάς ότι ώρα θες την αράζεις και δε κάνεις κάθε μέρα το στρατιωτάκι με ένα πιάτο να περιμένεις στη σειρά σου πάνω από ένα μπουφέ...
--Ναι αλλά στο μπουφέ έχει τα πάντα, ότι τραβά η ψυχή σου και δε σκέφτεσαι ποτέ το λογαριασμό κι αν βαρυστομαχιάσεις το δωμάτιο δίπλα είναι...
--Α δε το ήξερα πως διακοπές είναι να πέρνεις κιλά μέσα σε ένα ξενοδοχείο?
--Ούτε εγώ ήξερα πως διακοπές είναι να τη περνάς μέσα σε τέσσερις τοίχους και να μην έχεις τι να κάνεις εσύ και το κλιματιστικό και να πρέπει καθημερινά να βγαίνεις έξω για φαγητό, άσε που τα ,,,,animation του ξενοδοχείου δε τα έχεις δει ούτε στο όνειρό σου....
--Τρομάρα σου είπες λίγες μέρες να την αράξεις , το animation σε μάρανε...

Η συζήτηση κάπως έτσι τράβαγε για πολύ και κάθε μία είχε τα δίκια και τα άδικά της
Τολμώντας μία απάντηση στο ερώτημα του τίτλου θα έλεγα ότι ιδανικό κατάλυμα και τρόπος διακοπών είναι τελικά αυτός που κάνει το καθένα ξεχωριστά να περνά καλύτερα σε συνάρτηση πάντα με το τι μπορεί να διαθέσει οικονομικά

Εσείς τι πιστεύετε?
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
το μονο που με νοιαζει εμενα ειναι να εχω ενα κρεββατακι και ας ειναι και χτιστο με ενα στρωμα (ενα απο τα τελευταια δωματια που ειχα.....) και μια τουαλετα,και να ειναι καθαρο ολα τα αλλα απλα ειναι εχτρα και ειναι σαν εκπληξη για μενα!
παντως το all inclusive δεν ειναι για μενα.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.261
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι τα All Inclusive δεν ειναι ουτε και γι μενα.Μια φορα πηγα για 3 μερες μονο και κοντεψα να γινω συζυγοκτονος και παιδοκτονος .Ολη αυτη η κλεισουρα ...να περιμενεις ποτε θα ερθει η ωρα του επομενου γευματος ...να εχεις βαρεθει τις εγκαταστασεις του ξενοδοχειου μετα την πρωτη μερα ...no..no..no..
Μου αρεσει να αλλαζω παραστασεις και εικονες ,μπορει να παω και σε 2-3 παραλιες την ημερα .
Αυτο που προτιμω ειναι ενοικιαζομενα στουντιος ,καθαρα ,αξιοπρεπη και η θεα σε θαλασσα ειναι ενα απαραιτητο κριτηριο για μενα.
 

travel story

Member
Μηνύματα
126
Likes
14
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ!!!!
στις διακοπες πρεπει να χαιρεσαι το μερος που επισκεπτεσαι,να ερχεσαι σε επαφη με τη φυση,με τις ομορφιες της.να εξερευνας την περιοχη που βρισκεσαι.αρα,ενα δωματιο απλο,καθαρο ειναι οτι πρεπει.:)
 

Panagiota^

Member
Μηνύματα
658
Likes
276
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Προσωπικά, η επιλογή του είδους καταλύματος διαμονής επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες κάθε φορά, όπως η παρέα (και το πόσο μεγάλη είναι), ο προορισμός, το είδος των διακοπών, το οικονομικό κ.α.
 

GIANNIS SM

Member
Μηνύματα
18
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Συμφωνω με τους προλαλησαντες... τετοια ξενοδοχεια και συνγγροτηματα ειναι μαλον για "τεμπελιδες" τουριστες, που αυτο που τους ενδιαφερει ειναι το αραγμα και η ξαπλα χωρις ιχνος ενδιαφεροντος για το τη μπορουν να δουν, να δοκιμασουν, να μυρισουν.
Αυτο που εχει σημασια δεν ειναι μονο η "ξαπλα" και το "ρεμπελικη" σε διακοπες ειναι το ν ανακαληπτεις τα μυστικα οποια και αν ειναι αυτα και σε οποια μορφη με το βλεμα με την οσφρηση με την αφη.
Κατι που τιποτα απο τα παραπανω δεν τα προσφερει μια τετοια ξενοδοχειακη μοναδα.
 

_maya_

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Προτιμώ το camping... Δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα δωμάτια...Καταλαβαίνεις καλοκαίρι και είσαι μονίμως στην φύση...
 

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
και μενα δε μ'ενδιαφερει κατι αλλο εκτος απο το να ειναι καθαρο και να βρισκεται σε ασφαλη περιοχη.
τωρα αν ειναι μικρο το δωματιο, παλιομοδιτικη η διακοσμηση, ή αντι για διπλο εχει 2 μονα(τα ενωνω και τελος) μου ειναι παντελως αδιαφορο.
αμα βεβαια μου κανανε δωρο διαμονη σε luxury hotel δε θα ελεγα και οχι αλλα μεχρι εκει. ουτως αλλως εμενα η αποψη μου ειναι τι 5 αστερων τι 2 η 3ων, σιγα δηλαδη αμα μεινω σε 2 αστερων και μου προσφερει αυτα που χρειαζομαι δε θα περασω καλα στις διακοπες μου??
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....:haha::haha::haha:
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Στην Ελλάδα προτιμώ τα αξιοπρεπή, καθαρά και οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια, διότι δε μένω καθόλου στο δωμάτιο...μόνο για μπάνιο και ύπνο πάω! Στο εξωτερικό, όπου έχω πάει με οργανωμένη εκδρομή από πρακτορείο, απολαμβάνω τη χλιδή των 4* και 5* ξενοδοχείων, αναγκαστικά αφού είναι μέσα στο πακέτο. Και εκεί όμως πάω μόνο για μπάνιο και ύπνο! Όταν κλέινω μόνη μου στο εξωτερικό, βρίσκω από το νετ, κάποιο οικονομικό ξενοδοχείο, καθαρό και κοντά στο κέντρο ή κοντά σε Μετρό για να είναι ευκολότερες οι μετακινήσεις, αν δεν υπάρχει αμάξι.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.756
Likes
15.262
Συνήθως ξενοδοχείο αλλά όχι all inclusive.Καμιά φορά και ενοικιαζόμενα δωμάτια αρκεί να καθαρά και αξιοπρεπή.Α και αν γίνεται να έχουν ωραία θέα.:D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.298
Μηνύματα
887.166
Μέλη
38.966
Νεότερο μέλος
christinalovari@y

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom