Εστιατόρια με Διεθνή κουζίνα

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Στο Il Postino έχει πάει κανείς τώρα τελευταία;
Παλαιότερα κάτι έλεγε.
Παλιοτερα ελεγε πολλα , σε καποια φαση με απογοητευσε με αποτελεσμα να μην ξαναπατησω. Καποια στιγμη , εκλεισε ή εκανε ανακαινηση δεν ειμαι σιγουρη .
Εμαθα οτι ανανεωσε την κουζινα του , αλλα δεν το εχω επισκεφθεί ακομα.
Το εχω στο προγραμμα μου μιας κ κινουμαι στη περιοχη
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.630
Likes
12.448
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πήγαμε χθες στο Andaman. Ταϊλανδέζικο στα Πετράλωνα. Ωραίος χώρος, αλλοπρόσαλλη μουσική (ό,τι θες ακούσαμε), πολύς κόσμος και βαβούρα, ευγενέστατο και φιλικό προσωπικό, τιμές καλές. Το φαγητό όμως: Θα ήταν καλύτερα να πούνε ότι κάνουν κινέζικη και ταϊλανδέζικη κουζίνα. Ταϊλανδέζικα ήταν περίπου τα μισά πιάτα και ήταν μέτρια. Αν μάλιστα τα συγκρίνω με το real thing που έφαγα πέρυσι το καλοκαίρι, αφήστε το: Δεν τα σώνει τίποτα. Κρίμα. Αρχίζω να σχεδιάζω εκδρομή στο λιμάνι. :)
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Χτες επισκεύτηκα το kozi's στα Μελίσσια http://www.kozis.com/ ,νοτιοαφρικάνικη κουζίνα με συγκλονιστικά μπέρκερ,τεράστιες λαχταριστές μπριζόλες και γενικά φαγητό να γλύφεις δάχτυλα και πιάτα!!!Αξίζει τις τσιμπημένες τιμούλες καθώς οι μερίδες είναι μεγάλες και χορταστικές!
Επίσης πριν καναδυό εβδομαδες επισκεύτηκα το ''Μικρά Ασία'' που τόσο εκθειάσατε και με είχε λιώσει η περιέργεια και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ!Στα συν η φιλοξενεία,η εξυπηρετικότητα και η ποιότητα του φαγητού,στα μείον ο χώρος και η περιοχή κυρίως.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.797
Likes
18.528
Το Andaman δε το βρήκα τόσο κακό, αντιθέτως, φτιάχνει ένα αξιοπρεπέστατο Phad Thai. Φυσικά σύγκριση με τα αντίστοιχα πιάτα στη Ταϋλάνδη που φτιάχνει το τελευταίο καταγώγι δε μπορεί να γίνει, συμφωνώ, αλλά αυτό είναι και αναμενόμενο. Αν βρεις καλύτερο, σφύρα το όμως να το δοκιμάσουμε, είμαστε μεγάλοι φαν της Ταϋλανδέζικης κουζίνας και την εξασκούμε ενίοτε :D
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.630
Likes
12.448
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ιδίως το phad thai ήταν αποτυχία. Και το περίμενα πως και πως. Ίσως να ήταν δύσκολη μέρα για την κουζίνα (Σάββατο βράδυ, πολύς κόσμος), τι να πω.
Ομοίως σφύρα δυνατά αν βρεις κάτι καλό στο λεκανοπέδιο!
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Eπισκέφτηκα κι εγώ το Ασία πριν καμιά δεκαριά μέρες. Υποδειγματικό φαγητό και το μπεϊντι απλά θεϊκό! Θα ξανάω οπωσδήποτε με μεγαλύτερη παρέα (ελπίζω σύντομα) αν και μου πέφτει λίγο μακριά. Θενκς παιδιά!
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λοιπον μιας και ξεθαψαμε το θρεντ το καλοκαιρι δοκιμασα το Tamarind , στην πλατεια Αυδη στο Μεταξουργείο. Ο εξωτερικος χωρος μου αρεσε αρκετα , η μουσικη ψιλοασχετη , αλλα δεν εδωσα σημασια . Δοκιμασαμε τα άλλα μερικα απο τα περιβοητα κοκτειλς του , πολυ καλα ηταν λιγο τσιμπημενα στη τιμη . Τα πιατα που διαλεξαμε και ειδικα η σαλατα με το αβοκαντο μας αρεσε αρκετα , ηταν πολυ δροσερη και αναλαφρη , την προτεινω ! Απο τα πιατα δοκιμασαμε 3 , η παπια ηταν η καλυτερη by far , ενω το πιατο με τις γαριδες και το σπανακι ? Δε μου αρεσε καθολου. Συνολικα θα ελεγα οτι μειναμε ευχαριστημενοι View attachment 64202 View attachment 64203 View attachment 64204
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom