Kostass
Member
Εάν δεν μπεις σε μουσεία 1 ημέρα σου φτάνει για τη Νυρεμβέργη. Έχει και ένα τρενάκι με 9€ που κάνει ωραία διαδρομή και βλέπεις αρκετά μέρη.
https://www.city-tour.info/nuernberg/stadtrundfahrt/Σχετικά με το Μπάμπεργκ χρειάζεσαι μισή μέρα για τα πολύ βασικά να πιεις και 2-3 μπύρες στις πιο κεντρικές μπυραρίες του κέντρου.
Επίσης από Μόναχο μπορείς να κάνεις ημερήσιες σε Ρεγκενσμπουργκ, κάστρο Neuschwanstein με Φύσεν καθώς και Σαλτσμπουργκ.
Χμ...προβληματίστηκα αρκετά.Καλα τα λέτε εσείς αλλά δε ξέρω πως να τα στριμώξω στις 6 καημένες διανυκτερεύσεις που θα κάτσουμε.Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα κάνω κάποια μονοήμερη από μόναχο γiατί θα αφήσω Σάλτσμπουργκ για άλλη φορά μαζί με Χαλσταατ-Ίνσμπρουκ που θέλω να παω. Βασικά ήθελα να παω και σε κάνα δυο μουσεία Νυρεμβεργη.Στο παιχνιδιών μιας και θαχω και τα παιδιά μαζί και ισως κάποιο άλλο το οποίο δε θυμάμαι τώρα. Θα δω,ίσως πάμε ένα πρωινό Μπαμπεργκ ως αργά το μεσημέρι αφού είναι κοντά και μετά να συνεχίσουμε το σεργιάνι στη Νυρεμβεργη για εκείνη τη μέρα.Οτι βγαινει βγαινει,με ρυθμο πολυ γρηγορο οπως λεει ο escurcione.εγω προσωπικα θα καθομουν μια μερα λιγοτερη στο μοναχο και θα πηγαινα σχεδον μια μερα ολοκληρη στο μπαμπεργκ ή θα βαζα και το βυρτζμπουργκ που ειναι εξισου πανεμορφο στο προγραμμα. Ωραιο το Μοναχο δεν λεω,αλλα σαν τις επαρχιακες πολεις της Βαυαριας,δεν ειναι!
Σωστό κι αυτό.ωστοσο ειναι αμαρτια να εισαι εκει και να μην πας πχ στο κτηριο που εγινε η Δικη. Απαξ και μπεις θα φας ωρες βλεπωντας τα βιντεο
Last edited: