Η Ελλάδα στους G8!!!!

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.303
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Στον δρόμο των G8 η Ελλάδα
Αγαπητοί φίλοι, λόγω των πρόσφατων γνωστών εξελίξεων όσον αφορά τα οικονομικά της χώρας μας, και όντας πατριώτισα, θέλησα να προσφέρω και εγώ το λιθαράκι μου στο να βοηθήσω αυτόν τον ερημο τόπο να απαλλαχθεί όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα απο τα οικονομικά προβλήματα.

Αφού λοιπόν πάρθηκε η απόφαση να πουλήσουμε κάποια περιουσιακά στοιχεία για να επέλθει μετά ο 2ος χρυσός αιώνας του Περικλέως, έφτιαξα και εγώ μια λίστα μέσα απο την οποία προτείνω την πώληση, αλλά και εμπορική εκμετάλλευση ακινήτων που θα βοηθήσουν να έρθει ευμάρεια υλική και πνευματική.

Αν υλοποιηθούν όλα τα παρακάτω, θα γίνουμε μια 2η Ελβετία, και -ως κάτι που μας έχουν άλλωστε τάξει- η Σουηδία του Νότου. Λοιπόν, έχουμε και λέμε

Ακίνητα
1. Κορωνίδα και σύμβολο του πολιτισμού μας, η Ακρόπολη πιστεύω ότι θα πιάσει μια καλή τιμή στην πιάτσα. Ως ατού για να πωληθεί πιο εύκολα θα προτείνουμε στους υποψήφιους αγοραστες, ότι έχει μεγάλη εμπορική αξία εκμετάλευσης εφόσον μπορεί να καλυφθούν τα πλαινά με γυψοσανίδα αφού βαφτούν με διακριτικά χρώματα, να προστεθούν αγωγοί εξαερισμού και θέρμανσης, και να διατίθεται για χοροεσπερίδες, κοπές πίτας σε συλλόγους, αποκριάτικα πάρτυ, δεξιώσεις για βαφτίσια, γάμους,
εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ κλπ. Θα γίνει απόσβεση μέσα σε 4 χρόνια. Καλό κομμάτι και έξυπνη επένδυση.

2. Αρχαιολογικός χόρος των Δελφών. Απο τότε που μάσαγε χορτάρια και έλεγε τις παπαριές της η Πυθεία έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Τι να το κάνουμε το μαντείο όταν έχουμε τον Χορταρέα και το 090- αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα? Ας το δώσουμε λοιπόν για να μην μας πιάνει και τον τόπο. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί με σύγχρονες μεθόδους να το μετατρέψει σε κέντρο αστρολογίας/μελλοντολογίας (λόγω αύρας) και με συνεργαζόμενους Ινδούς γκουρού -και την βοηθεια του ΟΤΕ φυσικά- να κονομήσει τρελά φράγκα. Ολοι θα παίρνουν τηλέφωνο σαν παλαβοί, για να μάθουν αν θα παντρευτούν, αν χωρίσουν, αν θα εξαφανιστούν τα σπυράκια τους, αν τα
τεζάρει τελικά η θεία τους η Λούλα απο την Καλαμάτα και τους αφήσει εκείνο το οικοπεδάκι στο Λαύριο αλλά και πολλά άλλα προσωπικά ερωτήματα που ταλανίζουν τον σύγχρονο ψυχισμό.

3. Ισθμος Κορίνθου. Ενα πανέξυπνο σχέδιο για αυτό το κομμάτι. Ονομα? Ο διάπλους της Πελλοπονήσου!!! Θα κονομήσει ο Αγούδημος και η παρέα του, θα κάνουμε κρουαζιέρες -αναγκαστικά- , θα γνωρίσουμε νέους τόπους και θα δούμε την Ελλάδα όχι επιδερμικά , αλλά με ουσιαστική και διεισδυτική ματιά. Θέλεις κύριε Παρλαπίπα μου να περάσεις με το κότερό σου απο Ιταλία και να έρθεις στον Πειραία ή στα ελληνικά νησιά? Κανένα
πρόβλημα! Θα κάνεις τον διάπλους της Πελλοπονήσου. Διαβολικό σε σύλληψη σχέδιο, αφού αναγκαστικά οι τουρίστες θα σταματούν σε όλες τις ακτές της Πελλοπονήσου για ανεφοδιασμό τροφίμων, καυσίμων κλπ. Σατανικό!

4. Μετέωρα. Τι να τα κάνεις ένα μάτσο βράχια, όταν δεν μπορείς να καλλιεργήσεις την γη με όσπρια, ινδική κάνναβη, καπνά, καναβούρι και άλλες χρήσιμες καλλιέργειες? Εεε?
Τιιι? Τα πουλάς και στην θέση τους σπείρεις τα παραπάνω αγροτικά προιόντα που έχει ανάγκη ο λαός. Τέρμα οι υποχωρήσεις. Να μεταφερθούν τάχιστα.

5. Μουσείο της Ακρόπολης. Αυτό θα το δώσουμε κοψοχρονιά για λόγους πατριωτικής ευθιξίας. Ο αρχιτεκτονας ήταν Ιαπωνας. Δώρο τα εκθέματα.

6. Ολη την πόλη της Ρόδου μαζί με το Φαλιράκι. Εδω οφείλω να πω ότι θα τους πιάσουμε κορόιδα, γιατί έτσι θα απαλλαγούμε απο μεθυσμένους τουρίστες, φωνές, ανήθικες πράξεις και τόσα άλλα συνεπακόλουθα του μαζικού φτηνού τουρισμού και θα φορτώσουμε σε άλλον την ευθύνη. Χασούρα θα έχει όποιος το πάρει.

7. Τον Μητσοτάκη ως μουσειακό έκθεμα. Δεν νομίζω να πιάσει καμμιά καλή τιμή, αλλά κάποιο πανεπιστήμιο που ερευνά την κρυογεννετική, θα θέλει να μελετήσει την αιώνια ζωή, και ο συγκεκριμένος αποτελεί ότι πιο κοντινό εθνικό δείγμα έχουμε σε Χαιλαντερ. Οταν με το καλό τελειώσουν οι μελέτες/πειράματα θα μπορεί να εκτεθεί σε κάποιο μουσείο ή να τον βάλουν να γράψει βιβλίο με τίτλο "Εγω και οι Ναζί" ή "Η προσωπική
μου συλλογή με Αρχαία" ή "Εγώ ο Αθάνατος".

8. Την Αρχαία Ολυμπία μπας και την γλυτώσουμε απο πυρκαιές. Αυτό σύντομα γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει.

9. Την Βουλή των Ελλήνων. Απορώ πως την κρατάμε ακόμη. Θα γλιτώσουμε τους μισθούς των 300 αλλά και των υπαλλήλων. Επιπροσθέτως μπορεί να γίνει πρόταση στον αγοραστή -που θα πιάσει κάλλιστα αν τον λένε Νέρωνα- κατόπιν κάποιου έξτρα τιμήματος, να την κάψει , χωρίς να την αδειάσει φυσικά, για να μείνει το οικόπεδο κενό
να χτιστεί κάποιο εμπορικό κέντρο. ή αν επιθυμεί μπορεί να το κατεδαφίσει με βαριές και βαριοπούλες ο ίδιος ο Ελληνικός λαός, πρόθυμος αλλά και μη αμειβόμενος. Θα είναι μεγάλη του χαρά.

10. Δυο οικόπεδα προσωπικής μου ιδιοκτησίας κοντά στον προαστιακό. Γιατί να βγάλουν μίζα οι μεσίτες? Μια διόλου υστερόβουλη ιδέα μου, με κανένα προσωπικό όφελος.

Με αυτές τις ρεαλιστικές και καθόλα σεβαστές προς την Ιστορία του Ελληνικού εθνους προτάσεις μου, πιστεύω ότι θα βγούμε απο το αδιέξοδο και θα αποκτήσουμε σίγουρα θέση στους G8, αφού πλέον θα έχουμε εξασφαλιστεί οικονομικά και για τα επόμενα 100 χρόνια.
Φυσικά όποιος θέλει να προσθέσει κι άλλα κομμάτια στην λίστα.... ελεύθερα.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τιμούλες;
Ενδιαφέρομαι βλέπεις για κάποια κομμάτια αλλά μη μας πιάσουνε και Κώτσους.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.171
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απο χθες προσπαθω να πουλησω την Κρητη και ερχεσαι τωρα εσυ και μου χαλας ολα τα σχεδια. Ντροπη σου dim kyr, Ντροπη!
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
ας πουλησουμε τη θεσ/νικη που δεν αρεσει σε κανεναν:bleh::bleh:

ποιος θα την παρει ομωςςςς:bleh:
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.303
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τιμές δεν μπορώ να ορίσω εγώ!! Για ποιό κομμάτι ενδιαφέρεσαι?
Να έχεις υπόψην σου ότι άμα είναι κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, θα βάλουμε όρους ο αγοραστής να είναι Τουρκικής καταγωγής για να διασφαλίσουμε την αιώνια ειρήνη με τους γείτονες. Επίσης σατανικό.
 

dmdoc

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
899
Καλά τα λες αλλά διαφωνώ για την Βουλή.Να μην καεί αλλά να μετατραπεί σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων το οποίο και προτείνω να ονομαστεί Madamme DimKyr(τιμής ένεκεν).Γιατί να έχει το Λονδίνο τέτοια ατραξιόν;;;να έχουμε και εμείς!!!!!
Υ.Γ.Δήμητρα συγνώμη για το μαντάμ....:bleh:
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.171
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι, αλλα με τοσα αλλα κομματια θα πεσει πολυ η τιμη της...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ο Μητσοτάκης μου κέντρισε την περιέργεια.Σκέφτομαι να τον δωρίσω σε κάποιον που συμπαθώ πολύ.
Στον συναδελφο σου που ειναι στο διπλανο γραφειο;
Αν ειναι ετσι να βαλουμε ολοι μας ρεφενε να τον αγορασουμε βρε παιδι μου!
Η δικια μου η συμβολη φθανει μεχρι τα 5 ευρω!
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.199
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Τα μέγαρα μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, όλα τα θέατρα, τους κινηματογράφους, τα μουσεία. Καιρός είναι πια να μαζευόμαστε στα σπίτια, να τραγουδάμε μεταξύ μας κλέφτικα, σάκη ρουβά, να λέμε ιστορίες από τον στρατό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.281
Μηνύματα
886.402
Μέλη
38.950
Νεότερο μέλος
vaggelis55

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom