Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair ξεκινά πτήσεις από και προς την Κύπρο

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair ξεκινά πτήσεις από και προς την Κύπρο

Η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair συμφώνησε να εντάξει την Κύπρο στα δρομολόγια της. Μετά από αρκετές εβδομάδες έντονων διαπραγματεύσεων, η Ryanair έλαβε την τελική της απόφαση μόλις χθες το βράδυ και ήδη ενημέρωσε σχετικώς την Hermes Airports.

Χαρακτηριστικό της σημασίας που αποδίδει η Ryanair στην Κύπρο, είναι η πρόθεσή της, να ανακοινώσει αύριο Τετάρτη 18 Αυγούστου, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης στη Λευκωσία, την απόφαση της να εγκαινιάσει πτήσεις από και προς την Κύπρο. Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 1100 στη Λευκωσία.

Το υπόλοιπο άρθρο: Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair ξεκινά πτήσεις από και προς την Κύπρο
 

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πτήση για Βρυξέλλες προς 34,99 ευρώ θα προσφέρει η Ryanair

Με πρώτο προορισμό το Βέλγιο και με κόστος μόλις 34,99 ευρώ η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη δρομολογίων από και προς την Κύπρο. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης, με βάση την Ιρλανδία.
Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης ανακοινώθηκε μάλιστα ότι η Ryanair, για να γιορτάσει την έναρξη των νέων δρομολογίων στην Κύπρο, δίδει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει σε διάφορους προορισμούς της Ευρώπης κατά το μήνα Σεπτέμβριο, μόνο με 5 ευρώ. Οι πτήσεις αυτές θα αφορούν τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η εκπρόσωπος της εταιρείας Λόρα Μακόρμακ, η εταιρεία θα προσφέρει 500 χιλιάδες θέσεις των 5 ευρώ για ταξίδια στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο. Οι θέσεις αυτές μπορούν να κρατηθούν και να αγοραστούν από αύριο μέχρι τη Δευτέρα 23 Αυγούστου τα μεσάνυκτα, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας στο www.ryanair.com.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης στη Λευκωσία, η κ.Μακόρμακ ανακοίνωσε την έναρξη του πρώτου της δρομολογίου τον ερχόμενο Νοέμβριο από και προς Λάρνακα-Charleroi, στο Βέλγιο. Οπως ανέφερε η κ. Μακόρμακ, ένα δεύτερο δρομολόγιο από τη Λάρνακα προς έναν άλλο προορισμό στην Ευρώπη, θα ανακοινωθεί σύντομα και θα ξεκινήσει το χειμώνα.


H συνέχεια του άρθρου: Πτήση για Βρυξέλλες προς 34,99 ευρώ θα προσφέρει η Ryanair
 
Last edited by a moderator:

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
τελεια! διαβασα την ειδηση σήμερα, αλλά δεν έλεγε από πού προς Κύπρο. ευχαριστώ για τις details!
μακάρι να είχα ξανά διακοπές και χρόνο να οργανώσω ταξιδάκι για Κύπρο.Ειναι και αυτή ένα από τα απωθημένα μου (ακόμα και αν ειναι κάτω στη λίστα, δεν μας χαλάει!!!)
ποτέ δεν ξέρεις όμως...ποτέ δεν ξέρεις!
 

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ryanair: Δύο νέες πτήσεις από Λάρνακα

Με δύο νέα δρομολόγια από την Μπολόνια της Ιταλίας και το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Ryanair εμπλουτίζει από τον Απρίλιο τις συνδέσεις από και προς την Κύπρο.

«Μέσω των νέων πτήσεων της Ryanair αναμένεται το 2011 να σημειωθεί αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 120,000 άτομα ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν μέχρι και 120 επιπρόσθετες θέσεις εργασίας",΄τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα συνολικά τέσσερα δρομολόγια της Ryanair θα προσφέρουν αναμένεται να συμβάλουν στην αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 120.000 άτομα και θα δημιουργήσουν 120 θέσεις εργασίας στη διάρκεια του 2011.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι από τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου, διαθέτει 1 εκατομμύριο εισιτήρια στη τιμή των 8 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στη διάρκεια του Μαρτίου. Τα εισιτήρια στην τιμή των 8 ευρώ είναι διαθέσιμα για όλους τους προορισμούς της αερογραμμής. Κρατήσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας Cheap Flights - Book flights from UK with Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, 10 Φεβρουαρίου 2011.

Πηγή: Ryanair: Δύο νέες πτήσεις από Λάρνακα | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, kathimerini.com.cy
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.687
Μέλη
38.945
Νεότερο μέλος
Dim69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom