Η Fide Koksal στην Αυλαία..

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Η Σμυρνιά Fide Koksal, εμφανίζεται απόψε στην "Αυλαία" τραγουδώντας ελληνικά και τούρκικα τραγούδια με τη μοναδική φωνή της...

Η μουσική σκηνή Αυλαία υποδέχεται την Fide Koksal, τη Σμυρνιά αυτή τραγουδίστρια, σε μια μοναδική συναυλία, την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.
Η 28χρονη Fide Koksal έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της λαϊκής και pop ελληνικής σκηνής, σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.
Έλαβε μέρος ως ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Ματωμένα Χώματα» και συνεργάστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα στο soundtrack της σειράς, όπου ερμήνευσε δύο τραγούδια του Βασίλη Δημητρίου, σε στίχους που έγραψε η ίδια.
Το ρεπερτόριό της είναι αρκετά ευρύ: από μιούζικαλ και τζαζ μέχρι αγγλική, τουρκική και ελληνική pop, καθώς και μοντέρνα-παραδοσιακά, κοινά ελληνικά και τουρκικά τραγούδια.
Στη συναυλία της στην Αυλαία, θα ερμηνεύσει κυρίως τραγούδια από την κοινή μουσική παράδοση της Ελλάδας και της Τουρκίας.
Πληροφορίες: Αυλαία, Αγ. Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, 210 3474074, στις 10 μ.μ. Είσοδος 15 ευρώ (με κρασί ή μπίρα).

Πηγή: click@Life
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.280
Μηνύματα
886.317
Μέλη
38.948
Νεότερο μέλος
nicktherigk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom