Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
πωπωωω... καλέ δεν ειπα χρόνια πολλά στο παιδί!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Στέλιο!!!!! Πολύχρονος με πολλά και καλά ταξίδια και πάντα με καλή παρέα!!!! Ό,τι επιθυμείς!
(αψοουυυυυ)
α, και στην επόμενη θα φέρω και εγώ φωτογραφική! Έχω κόλλημα να βγάζω φωτογραφίες, ίσως σε εκνευριστικό βαθμό. Προετοιμαστείτε, οι παπαράτσι κατέρχονται :p
 

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Χικ... Πάντως δεν μπορείτε να χικ...πείτε τίποτα την χικ...ρακή την καταφερα/με χικ...
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.224
Likes
5.771
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Και η σημερινή συνάντηση ήταν φανταστική, όπως και όλες οι προηγούμενες. Βέβαια αυτή τη φορά είχαμε και τις ... ξένες δυνάμεις (Δευκ., vagantos, soudianos).
Fourka χρόνια σου πολλά ξανά!
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.786
Likes
1.115
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να προτείνω τη κοπή τη πίτα για το πρώτο σ/κ του νέου έτους 2 ή 3 ιανουαρίου, (είναι και το μόνο που μπορώ) ? για πείτε γνώμες? και με 2-3 άτομα την κόβω εγώ...:haha:
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
η romantic woman τα περιέγραψε αναλυτικότατα...
είσαστε όλοι υπέροχοι, αν και δεν μπόρεσα, λόγω χωροταξικού όπως ειπώθηκε να σας γνωρίσω όλους καλά...που θα πάει όμως στις επόμενες συναντήσεις...
ευχαριστώ για την όμορφη παρέα..τα σέβη μου στον κ. σουδιανό με την υπέροχη ρακί...τα χρόνια μου πολλά κ πάλι στον φούρκα κ ευχαριστούμε για το κέρασμα κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δευκαλίωνα για την ευκαιρία που μας έδωσε να δημιουργήσουμε αυτήν την υπέροχη παρέα...
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
να προτείνω τη κοπή τη πίτα για το πρώτο σ/κ του νέου έτους 2 ή 3 ιανουαρίου, (είναι και το μόνο που μπορώ) ? για πείτε γνώμες? και με 2-3 άτομα την κόβω εγώ...:haha:
(Πιστεύω να σ έρθω αύριο... αλλά βέβαια προηγείται ο αγώνας του ΠΑΟΚ!)

Όσον αφορά τη συνάντησή μας, ήταν μία άκρως επιτυχήμενη συνάντηση όπου ο Def ηταν το πρόσωπο της συνάντησης! Ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα αγαπημένο μας αφεντικό!

Ευχαριστούμε επίσης πολύ τον Στέλιο για το κέρασμά του μιας και είχε γενέθλια. Χρόνια πολλά πάλι φίλε μου, πολύχρονος και πολυταξιδευμένος!

Χάρηκα που γνώρισα νέα πρόσωπα και που είδα ξανά γνώριμα.

Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση (με την κοπή της travelstoρίτικης βασιλόπιτας) να ξεπεράσουμε το σημερινό ρεκόρ των 23 ατόμων!

Να είστε καλά όλοι και όλες και καλές γιορτές να έχουμε!!
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Ήταν ένα υπέροχο Σαββατιάτικο μεσημέρι παρέα με κεφάτους και φιλικούς ανθρώπους. Η ατμόσφαιρα ζεστή, χαλαρωτική, παρεϊστικη. όσοι δεν ήρθατε μην ανησυχείτε γιατί θα έχουμε επανάλληψη λίαν συντόμως.

Θα αρχίσω την προσωπική μου αναφορά ευχόμενη και πάλι στο Fourka "Χρόνια πολλά, ταξιδιάρικα κι ευτυχισμένα!"Ευχαριστούμε για το κέρασμα.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τον "υπαίτιο" του κολλήματός μου εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, που δεν είναι άλλος από τον Defkalion. Thanks "Boss"!
H Famek ήταν άκρως διαφωτιστική και μας έλυσε πολλές απορίες...Καλα΄να περάσεις στη Μαλαισία!Ζήλεψα τη Liz (τι γλυκιά!) που φεύγει για μεταπτυχιακό στην Αυστραλία.Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! Μίλησα με τη Mariath για το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους και τα κρασιά. Ο Toumpiotis για άλλη μια φορά με κατέπληξε με τους προορισμούς του και τα ταξίδια που έχει στο πλάνο. Kαταγγέλω ότι το Χontro Mpizeli αδυνάτισε!Όχο βέβαια ότι ήταν ποτέ πραγματικά χοντρό! Γνώρισα τους Babaduma,Vagantos, Soudianos, Giwrgos, Romantic Woman και ενιωσα αμέσως πολύ άνετα μαζί τους. Πιστεύω να τα λέμε! Με κάποια άτομα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσω (λόγω χώρου) , αλλά επιφυλάσσομαι για τις επόμενες συναντήσεις. Άλλωστε επίκειται και η κοπή πίτας. Βρε Λευτέρη, θες να έχεις μεγαλύτερο κομμάτι και λες να την κόψεις με 3 άτομα;

Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση. Καλές γιορτές σε όλους!
 

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
αγαπητε σπορε εχουμε ακουσει πολλα για σενα να ερθεις στην επομενη συναντηση να τα δεις ολα απο κοντα...
οχι μονο να μας κλειδωνεις θεματα... επειδη καποιοι-ες ηταν αταχτοι και το εκαναν μπαχαλο...
αντε το πα μια που στο κρατουσα...
Θέλω να τονίσω ότι άκουσες δεν πλησιάζει στην πραγματικότητα :bleh:
Όσο για το κλείδωμα το θεμάτων θέλω να πω ότι μου έχει βγει το όνομα άδικα.

Αυτά...
Ως την επόμενη συνάντηση λοιπόν.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.055
Likes
7.813
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βαγγέλη... τό'σωσες! :haha: Στη συνάντηση της Τετάρτης με... κάλυψε η πληθωρική παρουσία του Elgeo2 αλλά με το ... blending που έκανες (ηθελημμένο; κατά λάθος; ) να βάλεις 3 φωτογραφίες εκείνης της μέρας σ' αυτήν της Κυριακής, αποκάλυψες τον... "μύθο" σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια! :haha::haha::haha:

Άντε και σ'ανώτερα τον νέο χρόνο! :clap::clap::clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.280
Μηνύματα
886.277
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom