Βαρκελώνη Ιδανική περίοδος για Βαρκελώνη

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Η καλύτερη περίοδος για να έρθεις στην Βαρκελώνη είναι αργά την άνοιξη και νωρίς το φθινόπωρο, όταν ο καιρός, στις σωστές του συμπεριφορές, είναι κάτι μεταξύ ζέστας και δροσιάς και με τη θερμοκρασία να παίζει ανάμεσα στους 21-25 βαθμούς.

Το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, η πόλη είναι πολύ ζεστή και με υγρασία, που κάνει δύσκολο το περπάτημα. Αυτό το μήνα πολλά μαγαζιά, εστιατόρια, μπαρς παραμένουν κλειστά και οι κάτοικοι προτιμούν τις παραλίες, από το κέντρο της πόλης.

Ο χειμώνας έχει βροχές. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, και αποφασίσεις να επιλέξεις τούτη την περίοδο του χρόνου για την επίσκεψή σου, σίγουρα, τις ημέρες που δεν βρέχει, θα πιεις τον καφέ σου έξω, γιατί η θερμοκρασία δεν είναι πολύ χαμηλή. Ο μέσος όρος του Δεκεμβρίου είναι 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι περιοχές έξω από τη Βαρκελώνη, έχουν το δικό τους μικροκλίμα. Λόγου χάρην, στην Ταραγγόνα το καλοκαίρι είναι υπερβολικά ζεστό και η κωμόπολη είναι πολυσύχναστη.
Γενικά πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο, όλες οι παραθαλάσιες περιοχές της Βαρκελώνης μαζεύουν πάρα πολύ κόσμο. Οπότε, το ξενοδοχείο είναι δυσεύρετο.

Η υψηλή τουριστική περίοδος στη Βαρκελώνη είναι από τον Απρίλιο, μέχρι και τον Σεπτέμβριο.
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.290
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom