ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ

LINDA

Member
Μηνύματα
14
Likes
9
η φίλη μας η Έρση με βοήθησε πάρα πολύ για να οργανώσω το ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη καθώς και ο φιλος μας ο Αγγελής Angelis and the Istanbul

κατα τα αλλα θα μπω στο topic της Κωνσταντινούπολης να γράψω για κάποια πολύτιμα tips που θα σας βοηθήσουν πολύ
 

LINDA

Member
Μηνύματα
14
Likes
9
Είπαμε τόσα και δεν έχω συστηθεί ακόμα ... νομίζω οτι ήρθε η ώρα.
Επείδη γεννήθηκα στην Αμερική απο έλληνες γονείς μετανάστες , τα ταξίδια ξεκίνησαν απο πολυ μικρή ηλικία ,ταξιδεύαμε στη Ελλάδα καθε καλοκαίρι για να επισκεφθούμε το πολυαγαπημένο μας νησί την Ικαρία , επισης δε έλειψαν τα ταξίδια σε αλλες πολιτειες της Αμερικής αφου εμεναν τα αδερφια των γονιών μου εκει. Το τελευταιο ταξίδι πριν έρθουμε μόνιμα στη Ελλάδα ηταν στον Καναδά που οι καταράκτες του προσφεραν ενα φαντασμαγορικό θεαμα!
Σε ηλικία 8 χρονών ήρθαμε μόνιμα στην Ελλάδα!!!!Καθε χρόνο, μόλις εκλειναν τα σχολεία ετρεχα σαν τρελη στη Ικαρία και τον χειμώνα επειδη ο πατέρας μου ηταν ναυτικός καναμε διαφορα ταξιδακια για να του κανουμε παρέα, όπως Ρόδο, Κρήτη, Αμοργό ,Σάμος κλπ.
Το καλοκαίρι που τελέιωσα το Λύκειο πηγαμε με τους συμμαθητές μου εναν μήνα στο Λονδίνο με το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Στο ταξίδι αυτο συνειδητοποιησα οτι εχω εθισμό στα ταξίδια και υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι δεν θα αργήσει το επομενο ταξιδι να πραγματοποιηθεί.
Μόλις έπιασα τη πρώτη μου δουλεια έβγαλα εισητήριο για την Αμερική (με 24ωρη διανηκτερευση στη Μαδρίτη), πίσω στο Σικάγο να θυμηθώ πως κυλούσαν τα πρώτα παιδικά μου χρόνια.
Επόμενο ταξίδι ηταν στην Ιταλία. Επιβιβαστήκαμε απο το λιμάνι της Πατρας και μετα απο 1 μερα φτασαμε στο λιμάνι της Ancona και σαν λετσοτουριστες με τον καλό μου, επισκεφθηκαμε με τρενο τη Ρωμη, τη Φλωρεντια, τη Τοσκάνη και τη Πίζα.
Μετα ακολουθησε ενα ταξίδι παλι στην Αμερικη στο Cleveland για οικογενειακους λόγους μετα στη Κύπρο για ενα γαμο, στη Σερβία και στη Ουγγαρία με φίλους και το ταξιδι όνειρο επιτελους πραγματοποιηθηκε ..ΚΟΥΒΑ μια εμπειρια ζωής!!!!!! και πριν μια εβδομαδα ταξιδεψαμε για την μαγευτική Κωνσταντινούπολη και επιστροφη στα πάτρια εδάφη στην όμορφη Κεφαλονιά!!!
Αυτη ηταν η ταξιδιωτική ιστορία της ζωής μου ελπίζω να μην σας κούρασα!
 
Last edited by a moderator:

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Καλως ηρθες στην παρεα μας και οχι δεν μας κουρασες! Καναδα που ακριβως εχεις παει; Καλα ταξιδια!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.973
Likes
9.401
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Linda , δε μας κουρασες καθολου , αντιθετως περιμενουμε ταξιδιωτικη ιστορια απο την Πολη , απο την Κουβα , απ'οπου θελεις :)
:welcome:
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Καλώς όρισες και περιμένω την ταξιδιωτική σου ιστορία από την Κωνσταντινούπολη γιατί με ενδιαφέρει άμεσα. Σκέπτομαί να την επισκεφτώ κι εγώ σε λίγο καιρό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.399
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom