Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Το λες για τη νίκη του συριζα ή για την τρίτη θέση της χ.α;
Γιατί αν το λες για το δεύτερο δεν νομίζω να υπάρχουν πιο συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι από αυτούς που ψήφισαν χ.α, τέρμα φασίστες που γνωρίζουν και συμφωνούν με τις πράξεις τους και πλέον τις ενθαρρύνουν με την ψήφο τους.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μιλάω για ένα γεγονός του στυλ "που ήσουν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ....". Για ένα γεγονός που θα καταγραφεί στη μνήμη του λαού αυτού διαχρονικά όπως η Μικρασιατική καταστροφή, η εθνική αντίσταση, ο εμφύλιος, η χούντα, η Αλλαγή.Πως θα εξελιχθεί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τώρα,όμως είναι μια στιγμή που θα συζητιέται στο διηνεκές σε οτι αφορά την Ελληνική πολιτική ιστορία.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Πες στην γυναίκα σου να μην αγχώνεται. Σε 1-2 συνεδριάσεις φεύγει η επίδραση. Δεν είναι μόνιμη η βλάβη.


(ε, δεν κρατήθηκα...σταυρώστε με)

υγ. 8% η ΧΑ ;;; δεν πάμε καλά...
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Η Χ.Α δηλαδή θα πάρει την τρίτη εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα? Μια μικρή νικη του φασισμού δηλαδή.
Απ' ότι φαίνεται το ποσοστό που θα πέρναει το 4ο κόμμα δεν είναι μεγάλο (λιγότερο από μισή μονάδα ίσως), και λέω τώρα υποθέσουμε ότι οι έλληνες φοιτητές της Ε.Ε. είναι 100+ χιλιάδες και δεν είναι και μεγάλοι fan της X.A. πως θα μπορούσαν να ανατρέψουν αυτό το ποσοστό. Δεν τολμούνε, δεν μπορούν να οργανωθούνε... δεν ξέρω τι φταίει και δεν τους (μας) δίνουν δικαίωμα ψήφου.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Δεν ξέρω πως θα καταγραφει στη μνήμη του ελληνικού λαού, αυτό που ελπίζω όμως είναι να μην είναι η αρχή της ακόμα ακροδεξιότερης μεταστροφής του, αν ο συριζα δεν καταφέρει να σταθεί στα πόδια του...
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να σας μεταφέρω και ένα απρόοπτο από τις εκλογές στη Σάμο.

Κατέφθασα γύρω στις 13.40 για να ψηφίσω σε τοπικό νηπιαγωγείο. Είδα όμως πολύ κόσμο να περιμένει απ΄έξω. Πλησίασα και ρώτησα "τι γίνεται ρε παιδιά? Αναποφάσιστοι?". "Ψηφίζει πρώτα το καράβι" μου λέει κάποιος. "Σώπα ρε αδερφέ" λέω, "χωράει όλο μέσα?" (ακολουθεί απαξιωτικό βλέμα - δεν του άρεσε το χιούμορ).
Τελικά έμαθα ότι ψήφιζε πρώτα ΟΛΟ το πλήρωμα (55 ζωή να χουνε) του "Νήσσος Μύκονος" το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Καρλοβάσου. Οπότε είχε δωθεί μία άτυπη προτεραιότητα σε αυτούς. Επειδή όμως ήταν πολλοί άρχισαν φυσικά και οι γκρίνιες....."ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ???" Έτσι φωναχτά. Και συνέχιζε.
Τελικά ψηφίσαμε μία ώρα καθυστέρηση. Αλλού θέλω να καταλήξω όμως. Όταν έφυγα από το εκλογικό κέντρο πήγα για καφέ (να ξεκουραστώ βρε αδερφέ). Ε, στο πίσω τραπέζι καθόταν ο συγκεκριμένος φωνακλάς. "Αμ έτσι εξηγείται ο θυμός! Βιαζόταν να πιει καφέ ο άνθρωπος".
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Ένα μεγάλο μέρος φοιτητών από την Ευρώπη ήρθε να ψηφίσει.Με επιδότηση 120 Ευρώ το άτομο.

https://www.indiegogo.com/projects/a-flight-for-democracy
Τι εννοείς; Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να κατέβηκε από όλους τους Έλληνες εδώ.Για λόγους χρόνου, βαρεμάρας αλλά πάνω από όλα οικονομικούς. Εδωσε επιδοτησεις το ΣΥΡΙΖΑ; Ξέρεις αυτά τα λεφτά είναι λεφτά που παίρνουν τα κόμματα από τα κρατικά ταμεία.. Δηλαδή δεν θα ήταν πιο φτήνό να μπορείς να ψηφίζεις στην πρεσβεία. Και αν δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ, καλή ώρα;
Το link που έστειλες αφορά τα αεροπορικά εισητήρια 100 ατόμων.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
@interted αυτά είναι λεφτά από δωρεές. Και φυσικά έπρεπε να ψηφίζουν οι έλληνες της διασποράς, στις πρεσβείες.

Στην παρακάτω φωτογραφία ζωντανά από γέφυρα Πηνειού, Λάρισα, αν και δεν έχουν βγει ακόμα τα exit polls...
Bd4javNCYAAmDQo.jpg
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.377
Likes
14.282
Φυσικά και θα ήταν πιο φτηνό να ψηφίζεις στην πρεσβεία/προξενείο.Και επίσης ότι τα λεφτά είναι από τα κρατικά ταμεία.Εχω υπ' όψη μου την περίπτωση της Γερμανίας από όπου κατέβηκε πολύς κόσμος και όχι 100 άτομα.Η επιδότηση ήταν το παραπάνω ποσό και από εκεί και πέρα ο καθείς πλήρωνε την διαφορά σε ότι εισιτήριο έβρισκε.Και δεν έγινε κανένας ιδιαίτερος έλεγχος τι είσαι και τι δεν είσαι.Χαλαρά ήταν τα πράγματα.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.139
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
O @Yorgos για πρωτη φορα εχασε σε στοιχημα εκλογων. Ελπιζω και ευχομαι να μην του σταθει κανενα πατατακι στο λαιμο εκει που παρακολουθει τα αποτελεσματα στο σπιτι με τους φιλους του.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.530
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom