Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Μηνύματα
13.169
Likes
41.558
Δεν μπορεί, πιστεύω ότι ο σκοπός τους ήταν να εξευτελίσουν τους γιατρούς βάζοντάς τον όλο το προηγούμενο διάστημα ως πολιτικό τους προϊστάμενο. Πρόκειται για γνήσια διαστροφή.
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.158
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δεν μπορεί, πιστεύω ότι ο σκοπός τους ήταν να εξευτελίσουν τους γιατρούς βάζοντάς τον όλο το προηγούμενο διάστημα ως πολιτικό τους προϊστάμενο. Πρόκειται για γνήσια διαστροφή.
Εντάξει αυτόν σε λίγο αντί για βιβλία τον κόβω να δειγματίζει συνολάκια τέτοιου τύπου!:bleh:
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.116
Likes
24.236
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Το πιο πετυχημένο για δαύτον το έχει πει ένας πρώην υπουργος πρώην συγκυβέρνησης (ονόματα δε λέμε). Σε επίσκεψή του σε νοσοκομείο της Αθήνας όταν του ζήτησαν να σχολιάσει την πρόσφατη τότε τοποθέτηση του Αδώνιδος στο υπουργείο υγείας, απάντησε: "Μέχρι σήμερα το σύνηθες ήταν να γίνεται υπουργος υγείας ένας γιατρός, τώρα ήρθε και η σειρά ενός ασθενή". :haha:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.532
Ναι βρε αδελφέ, εγώ σου λέω τι ήθελε να πει ο άνθρωπος, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός και δεν νομίζω να το έχει ανάγκη κανείς..

Τώρα σε αυτά που γράφεις ....

Η τηρηση των υποσχεσεων δεν ηταν προαπαιτουμενο για να παρουμε καθε φορα τη δοση; Αφου δεν τις τηρουσαμε γιατι εδιναν το χρημα; Και τοσες θυσιες του ελληνικου λαου γιατι εγιναν αν δεν τηρουνταν οι υποσχεσεις;
Γι αυτο βάλαν την τρόικα, αυτούς τους υπαλλήλους τέλος πάντως να επιβλέπουν αν τηρούμε τα προαπαιτούμενα και εν συνεχεία να πάρουμε την επόμενη δόση..αλλιώς αν μας πιστεύαν θα τους λέγαμε "νταξ, τα κάναμε όλα ...στάξτε τώρα"


Παραδεχονται δηλαδη πως ο μηχανισμος εποπτειας τους εκανε λαθος εκτιμηση;
Δεν νομίζω..

Ποιος φταιει γι αυτο;
Εμείς λέμε αυτοί (αλλά ξέρουμε ότι φταίμε πολύ και μεις ..δεν είμαστε τόσο μ@@@κες) ...αυτοί λένε εμείς..

Ποιος τους υποσχεθηκε; Ποιος τους κοροιδεψε; Τι σχεση ειχαν με τη σημερινη κυβερνηση και τη σημερινη ηγεσια του υπουργειου οικονομικων;
Οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις.... και αυτοί βλέπουν μια ελληνική κυβέρνηση απέναντί τους τώρα...

Γιατι να μην ακολουθηθει αλλος δρομος αφου ο προηγουμενος οδηγει σε αδιεξοδο;
Αυτό δεν το ξέρουμε (ότι δεν θα ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο) .....μακάρι δεν το θεωρώ τόσο απίθανο όπως πριν αλλά σίγουρα πολύ δύσκολο ....αρκεί να πειστεί ο Σόιμπλε και η Μέρκελ...

Οποιος θελει να αποτυχει η Ελλαδα θα βρει χιλια δυο πραγματα να καταλογισει στη νεα κυβερνηση παιρνοντας σαν παραδειγμα τις αποτυχιες της προηγουμενης. Οι αλλοι θα πουν ο,τι μαλακια τους κατεβει προκειμενου να υπερασπιστουν τα συμφεροντα τους.
Κανένας νοήμων Έλληνας δεν θέλει να αποτύχει η νέα κυβέρνηση....οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρουν, ούτως η άλλως δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους......Κρίσεις είπαμε θα κάνουμε όμως καλοπροαίρετα πάντα .... και τι θα μπορούσαμε να πούμε ως τώρα;; πχ την συγκυβέρνηση με την ΑΝΕΛ, που αν την έκανε η δεξιά θα την σούρναμε ένα σωρό "με τους κρυφοφασίστες πάτε" και τέτοια.. Για το κούρεμα τους χρέους που έλεγαν και τώρα δεν το αναφέρει και καλά κάνει ...στις διαπραγματεύσεις ξεκινάς απο κάπου και φτάνεις στις κόκκινες γραμμές που έχεις θέσει (και που ίσως δεν είναι ανακοινώσιμες, είναι αυτό που λένε οι πολιτικοί υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται)...και κει λες " αι στα διαλα"..

Εμεις οι Ελληνες πρεπει να διαλεξουμε με ποιον ειμαστε. Με την προσπαθεια που κανει η νεα κυβερνηση ωστε να ανασανει ο λαος ή με τους αλλους για να φαει τα μουτρα της η κυβερνηση της αριστερας και να τελειωνουμε μια και καλα με δαυτη;
Αυτό που λές το έχω σκεφτεί και γω ....πως δηλαδή αν αποτύχει η Αριστερά, που είναι ΗΗΗ ευκαιρία της να αποδείξει το κάτι διαφορετικό, θα είναι η ταφόπλακά της και προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό γιατί φορτώθηκε έναν σταυρό που δεν είναι δικός της...

Εν ολιγοις πρεπει να διαλεξουμε, τι αγαπουμε περισσοτερο, την πατριδα ή το κομμα μας;
Αν γράφαν όλοι οι Έλληνες εδώ θα σου λέγαν την πατρίδα....αλλά μην τους πολυπιστεύεις..
 
Last edited:
Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ο Βαρουφάκης πέταξε για Παρίσι με την οικονομική θέση.

http://www.iefimerida.gr/news/18960...n-oikonomiki-thesi-edose-synenteyxi-en-ptisei

Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι το παράδειγμά του και ότι δεν θα γίνει αυτό για πρώτη και τελευταία φορά.
Το ελπίζουμε γιατί μπορούν να το κάνουν, οι προηγούμενοι και να ήθελαν(που δεν ήθελαν) δεν μπορούσαν, ποιος πηγαίνει σε συνάντηση με μαυρισμένο μάτι?;)
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.839
Likes
18.938
Οι Γερμανοί οδηγούν το παιχνίδι στα άκρα, σε πρώτη τουλάχιστον ανάγνωση, αλλά και σε όλους τους τόνους, με διαρροές, δηλώσεις κτλ.
Το θέμα είναι ότι όταν διαπραγματεύεσαι, πρέπει να μπορείς να πεις και όχι. Αλλιώς τι σόι διαπραγμάτευση είναι όταν δε μπορείς να πεις όχι?
Αν λοιπόν οι Γερμανοί, ενεργώντας τιμωρητικά, εκδικητικά και παράλογα πουν σε όλα όσα κομίζει η νέα κυβέρνηση nein, μένει να δούμε τι θα πράξει η ελληνική πλευρά και εν τέλει τι σχέδιο έχει ώστε η χώρα να αντέξει για μερικούς μήνες χωρίς στήριξη. Φυσιά, προβλέπεται να γίνει χαμός εν τω μεταξύ.
Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς, πράγματι.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.532
Εγώ βλέπω ότι κανένας από τους Ευρωπαίους ηγέτες δεν έχει το σθένος να πει όχι στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε ή εν πάση περιπτώσει να προτείνει κάτι διαφορετικό...Οπότε η συνάντηση σήμερα Βαρουφάκη Σόιμπλε δεν νομίζω ότι θα έχει κάτι θετικό για μας...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.301
Μηνύματα
887.222
Μέλη
38.968
Νεότερο μέλος
παρις

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom