Καλησπέρα και από μένα!

tsafou

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Να χαιρετήσω όλα τα μέλη της παρέας. Σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση να γίνω επισήμως μέλος. Το επερχόμενο ταξίδι μου τον επόμενο μήνα προς Μεξικό-Κούβα μου έδωσε την αφορμή που αναζητούσα! Ελπίζω να τα λέμε αρκετά συχνά από εδώ και στο εξής!

Μιας και το άνοιξα ας κάνω και μια δυο ερωτησούλες :)
  1. Κάτι διαβάζω σχετικά με Κούβα και έλλειψη βενζίνης. Ως τουρίστα θα με επηρεάσει, δηλαδή θα μπορώ να μετακινηθώ στην Αβάνα με ταξί ή λεωφορείο?
  2. Έχει ταξιδέψει κάποιος με Condor airlines? Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ η κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια έγινε κανονικά, η κράτηση συγκεκριμένων θέσεων στο αεροπλάνο απορρίπτεται από το σύστημα με σφάλμα σχετικά με την τράπεζα (χρησιμοποιήθηκε η ίδια ακριβώς κάρτα και μάλιστα τα στοιχεία της περάστηκαν μόνο μια φορά). Η Ελληνική τράπεζα ρίχνει το φταίξιμο στο σύστημα της αεροπορικής και λέει ότι οι 2 συναλλαγές έχουν διαφορετική επωνυμία (νομίζω Condor και Thomas Cook). Η αεροπορική από την άλλη λέει να ζητήσω από την τράπεζα να επιτρέψει την συναλλαγή. Υπάρχει κάποιος που να έχει ιδέα τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ πολύ, να που μου βγήκε εύκολα το πρώτο μου μήνυμα! :bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.903
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom