Καλως σας βρήκα!

monica

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Καλησπέρα σε ολους!!
Παρακολουθω το travelstories σαν επισκεπτρια εδω και καιρό, και δισταζα να εγγραφω γιατι ντρεπόμουν για τα λιγα ταξιδια που εχω κάνει σε σχεση με τα περισσοτερα μελη. Δυστυχως ποτέ δεν υπήρχε ο χρονος και η παρέα που θα μπορουσε να με ακολουθησει.
Τουλάχιστον μεσα απο εδω θα μπορεσω να παρω μια "τζουρα" απο τα δικα σας ταξιδια.
Καλο βραδυ!:)
 

elli_sugar

Member
Μηνύματα
22
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Γρανάδα...ξανα :-)
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
καλως ηρθες κ εσυ Μονικα στην τρελη τρελη παρεα αυτη! ουτε εγω εχω κανει πολλα ταξιδια..αλλα ολοι απο το 0 ξεκινησαμε...καλη μας αρχη λοιπον, και καλα "γυρισματα"... :p
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες Μόνικα και σου εύχομαι να περνάς καλά και να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις στο μέλλον τα ταξίδια που ονειρεύεσαι!Αλλά μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις άβολα,εδώ άλλωστε,στο φόρουμ, όπως θα έχεις ήδη διαπιστώσει θα βρείς θέματα και συζητήσεις ποικίλου ενδιαφέροντος...,ναι μεν μας ενώνει το πάθος για τα ταξίδια αλλά πέραν αυτού υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μας απασχολούν και μας ενδιαφέρουν!
 
Μηνύματα
107
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Καλώς ήλθες στην παρέα, monica!
Σημασία δεν έχει πόσα ταξίδια έχεις κάνει...αλλά πόσα θα κάνεις απο'δω και πέρα :). Γιατί με όλα αυτά που θα διαβάζεις εδω μέσα, σίγουρα θα ξεσηκώνεσαι ευκολότερα να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι.
Καλά ταξίδια λοιπόν!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες και απο μενα.Ειναι γεγονος οτι τα ταξιδια εχουν αυξηθει για τους περισσοτερους απο μας που μπηκαμε σε αυτο το φορουμ.Just wait and see.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.920
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom