Κρουαζιέρα τον Αύγουστο

elle81

Member
Μηνύματα
43
Likes
7
Καλημέρα και απο μένα! Ελπίζω ακομη μία φορα να έχω τα φώτα σας για τον επόμενο προορισμό μου. Σκέφτομαι να ζήσω την εμπειρία μιας κρουαζιέρας καθως μεχρι τώρα δεν είχα την τύχη. Οι ημέρες που μπορώ να... σαλπάρω είναι στα μέσα Αυγούστου και αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω μετα απο αρκετή αναζήτηση στο διαδύκτιο είναι εαν υπάρχει κάποια εταιρία ή ταξιδιωτικό γραφείο που εμπιστεύστε για να κλείσετε τα εισητήρια σας, να ταξιδέψετε με τα πλοία της κ.α. (πχ.Louis cruisies;;;). Ο προορισμός θα είναι είτε Αιγαίο-Τουρκία είτε προς Αδριατική. Έχετε να προτείνεται κάτι...;; Samion τι λες;;)
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ο προορισμός θα είναι είτε Αιγαίο-Τουρκία είτε προς Αδριατική. Έχετε να προτείνεται κάτι...;;
τέτοια ώρα τέτοια λόγια...
είχε καλές τιμές το Musica από/για πειραιά αλλά τώρα είναι sold out..
κάπως λογικές τιμές έχει το Armonia και το Jade των νορβηγών από Βενετία και τα 2. και η royal caribbean. δες τις κρουαζιερες της απο το σαιτ και απευθυνσου στον αντιπροσωπό της .
άσε για το τέλος τη Louis. που εκεί αξίζουν κυρίως Majesty-Cristal.
 

elle81

Member
Μηνύματα
43
Likes
7
Σε ευχαριστω Samion για την άμεση ανταπόκριση αν και για να είμαι ειληκρινης με μια πρώτη ματια πρέπει να "τσιμπάνε" λιγάκι η εταιρίες αυτες.Βεβαια είναι και οτι το αποφάσισα τελευταία στιγμή αλλα μολις χτες μου ανακοινώθηκαν οι ημ/νιες άδειας. Anyway κάτι θα βρω!
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σε ευχαριστω Samion για την άμεση ανταπόκριση αν και για να είμαι ειληκρινης με μια πρώτη ματια πρέπει να "τσιμπάνε" λιγάκι η εταιρίες αυτες.
μπα μη νομιζεις. στο Voyager βρίσκεις και με <500Ε τη βδομάδα/άτομο. απλά πρέπει να προσθέσεις το κόστος μετάβασης στη Βενετία πχ.
αλλιώς ο Louis είναι μονόδρομος. και οι τιμές φέτος (όπως και οι κρατήσεις από Ελλάδα..) έχουν πάρει την κατιούσα.. από <300 το 4ήμερο..
http://www.louiscruises.com/el/component/progress/details?cruiseid=LM04110815&crslst=LM04110822%2CLM04110829
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.488
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom