Βενεζουέλα Μάρτιος στη Βενεζουέλλα με το καρότσι μου

zeng26

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλημέρα σας, καλώς σας βρήκα!
Είμαι συνταξιούχος στα 59 μου,παραπληγικός, παραιτήθηκα από τη δικηγορία προ πέντε ετών, και από τότε κάνω, με το καρότσι μου,ταξίδια όσα δεν έκανα στη ζωή μου!Προ μηνών αγόρασα ένα εισιτήριο για τη Βενεζουέλα, από 3 έως 31 Μαρτίου 2011, αλλά βλέπω ότι τα προσβάσιμα ξενοδοχεία στο Καράκας είναι λίγα και ακριβά. Το ζυγίζω αν θα κάνω αυτό το ταξίδι, και θα ήθελα τη γνώμη σας, τις εμπειρίες σας όσων έχουν πρόσφατα ταξιδέψει εκεί, και ό,τι άλλο μπορεί να με διευκολύνει να αποφασίσω. Δηλαδή, υπάρχει κάποιο καλό ξενοδοχείο που γνωρίζετε, ή αν μπορώ να νοικιάσω ένα προσβάσιμο σπίτι για ένα μήνα που θα μείνω, ή αν υπάρχει η δυνατότητα να μείνω λίγες μέρες στο Καράκας και να περάσω το περισσότερο κάπου αλλού, κοντά κατά κάποιο τρόπο,που να είναι καλύτερα και για μένα, τον ...καροτσάκια!Δηλαδή, σκέφτομαι, αν δεν βρίσκω στη Βενεζουέλα, μήπως είναι εύκολο να πάρω εκείθεν ένα αερόπλανο για μιαν άλλη χώρα της περιοχής, με καλύτερους όρους διαβιώσεως για μένα, και, κατά τα τέλη Μαρτίου, επιστρέφω στο Καράκας για την πτήση μου στην Ευρώπη;
Αν δεν βρώ λύση, ή αν μου συμβεί κάτι απρόβλέπτο μέχρι τότε, θα ακυρώσω το εισιτήριο (της Λουφτχάνσα), που η αξία του δεν επιστρέφεται κλπ, παρά΄μόνον τα τέλη αεροδρομίου--ένα μικρό μέρος.
Μακάρι να βρούμε μαζί μια λύση!:D
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καταρχήν καλώς ήρθες!

Το γεγονός και μόνο πως θες να ταξιδέψεις με συνθήκες που αρκετοί από εμάς, δεν θα τολμούσαν- κυρίως λόγω άγνοιας- είναι αξιοθαύμαστο. Μπράβο...
Δυστυχώς για την Βενεζουέλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς δεν έχω ταξιδέψει ακόμη εκεί, ελπίζω να διαβάσουν άλλοι συμφορουμίτες το topic και όσοι μπορούν, να σε βοηθήσουν...;)
 

zeng26

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Εχω φτάσει μέχρι το Πεκίνο, Μπανγκόκ...Τελικά, είναι πιο εύκολο για μένα να ταξιδέψω στην άλλη άκρη του κόσμου με το αεροπλάνο, παρά να πάω, πχ, στους Δελφούς, αφού δεν οδηγώ αυτοκίνητο.
Τα ταξίδια τα αγαπώ, και μακάρι να μπορώ να πάω παντού.
 

finikass

Member
Μηνύματα
84
Likes
20
Ταξίδι-Όνειρο
εκτός από τη Γη???
αχ μην ακυρώσεις το ταξίδι σου zeng!!! καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου αλλά ακούγεσαι και πολύ...ανήσυχο πνεύμα για να ακυρώσεις ένα τέτοιο ταξίδι!!;) είμαι σίγουρη ότι θα βρεθούν λύσεις!! δυστυχώς και εγώ, όπως και η προλαλήσασα δεν έχω άποψη για βενεζουέλα:( άντε βρε παιδιά σπεύσατε να βοηθήσετε να μην ακυρωθεί το ταξίδι!!
 
Μηνύματα
116
Likes
67
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος του μεταξιού
R-E-S-P-E-C-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λυπάμαι που δεν έχω πάει, όχι γιατί δεν έχω πάει αλλά γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω!!!
Γιατί δεν απευθύνεστε σε κάποιο μεγάλο τουριστικό γραφείο που ειδικεύεται στην περιοχή; Αν μη τι άλλο, θα έχει να προτείνει εναλλακτικές διαμονής και εκδρομές σε περιοχές με τις κατάλληλες υποδομές. Πχ το Versus υποθέτω ότι θα σας βοηθήσει σημαντικά.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Zeng ουτε εγω εχω παει Βενεζουελα, αλλα αφου τα καταφερνεις στην Ελλαδα, ποσο πιο δυσκολα μπορει να ειναι εκει; Ουτε να το σκεφτεσαι να ακυρωσεις αυτο το ταξιδι... μην μαθω κατι τετοιο, θα 'χεις να κανεις μαζι μου...
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Σε αναμονή..θα βρούμε λύση..
καλα ταξίδια να έχεις zeng!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χμμμ! Ο Yorgos ισως ξερει περισσοτερα πανω στο θεμα αυτο!
Ας περιμενουμε μεχρι να ξαναμπει.
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ουτε κι εγω εχω παει για να σου πω...:roll:
Παντως το μονο σιγουρο,ειναι οτι αφου τα καταφερνεις σαυτο το μπαχαλο που λεγεται Ελλαδα,χαλαρα θα βρεις την ακρη σου εκει!!:)
Ουτε να το σκεφτεσαι για ακυρωση...Θα σε φαμε ολοι εδω μεσα!!:D
Καλως μας ηρθες και με την ησυχια σου γραψε μας ιστορια απο Πεκινο!!!:clap:
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.887
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Προσωπικά άποψη δεν έχω αλλά ίσως βρεις κάποια άκρη από κάποια πρακτορεία του εξωτερικού που ασχολούνται με ΑμΕΑ. Δες παρακάτω

Πρακτορείων εξωτερικού που ειδικεύονται σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

1. Accessible Travel
www.accessibletravel.co.uk

2. Mare Nostrum
www.mare-nostrum.de

3. Disabled Holiday Directory
www.disabledholidaydirectory.co.uk

4. Can Be Done
www.canbedone.co.uk

5. Access Travel
www.access-travel.co.uk

6. Flying Wheels Travel
www.flyingwheelstravel.com


Και που είσαι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!
 

zeng26

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Είμαι ενθουσιασμένος που, με το που ξεμύτισα, τόσοι άνθρωποι βγήκαν να με προϋπαντήσουν, να με υποδεχθούν, να με ενθαρρύνουν, και να με βοηθήσουν με πληροφορίες! Σας ευχαριστώ όλους, Twinkie,finicass,renata,Hλέκτρα,tripakias,EΡΣΗ, Borealis,meli,και dimosf!
Hλέκτρα, θα επικοινωνήσω τηλεφωνικώς με τη Versus τη Δευτέρα. Ηδη έγραψα ένα ηλ γράμμα σε μερικές εταιρίες που συνέστησε ο dimosf. Σας ευχαριστώ!
Για το Πεκίνο,meli,έχω πολλές ιστορίες να θυμἀμαι, και επιφυλάσσομαι να γράψω κι εδώ!Ηταν το πρώτο μεγάλο μου ταξίδι, και είχα μεγάλη επιθυμία να πάω εκεί,μετά όσα είχα ερεθίσματα, από τον Καζαντζάκη ("Ταξιδεύοντας Ιαπωνία και Κίνα") από την ιστορία, και από όλα μου τα διαβάσματα! και ακόμη δεν χόρτασα! Η Κίνα είναι ένας κόσμος γεωγραφικά και πληθυσμιακά πιο μεγάλος απο την Ευρώπη μας...
Αλλά παρασὐρομαι, και το πληκτρολόγιο στενάζει!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom