Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.496
Likes
8.014
ας διορθωσει καποιος, πλιζ, το agoNda...

Eπι του θεματος, οσες φορες εχω χρησιμοποιησει το booking δεν ειχα κανενα προβλημα...απολυτως αξιοπιστο και επαγγελματικο!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.141
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Eπι του θεματος, οσες φορες εχω χρησιμοποιησει το booking δεν ειχα κανενα προβλημα...απολυτως αξιοπιστο και επαγγελματικο!
Ευχαριστουμε για την εκτιμηση και την εμπιστοσυνη που δειχνετε στη σελιδα μας.

Με τιμη,

οι αξιοπιστοι επαγγελματιες της booking.com
 

sfakhania

Member
Μηνύματα
142
Likes
40
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
booking

χρησιμοποιω το booking αρκετα χρονια. ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα σε καμια κρατηση .φετος εγινε ενα λαθος σε κρατηση σε ξενοδοχειο στα νησια φεροε .το λαθος ηταν του ξενοδοχειου απο οτι φανηκε στην πορεια και το θεμα λυθηκε .θελω μονο να σχολιασω την εξυπηρετηση των υπαλληλων του booking με τους οποιους μιλησα. δυστυχως δεν κρατησα ονοματα για να συγχαρω τους αγγλοφωνους υπαλληλους , αλλα και εναν ελληνα εξυπηρετικοτατο υπαλληλο. αντιθετα θα επρεπε να ειχα κρατησει το ονομα μιας ελληνοφωνης υπαλληλου για να κανω παραπονα ....αγενεστατη, προφανως βαριεστημενη και δεν ηξερε να μου δωσει σωστα ουτε τον αριθμο του fax για να στειλω καποια εγγραφα που επρεπε.....απογοητευση.....
και εξ αιτιας αυτης...στο επομενο τηλεφωνημα τα ακουσε ο συμπαθης ελληνας.....
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
ναι ψηφίζω booking φανατικά..
Πρόσφατο γεγονός... κλείνω Χαλκιδική μια βραδιά σε τιμή γελοία-δωματιο, τίποτα ιδιαίτερο-και καπάκι με παίρνει η ιδιοκτήτρια να μου πει οτι απο λαθος βγήκε αυτή η τιμή μπλα μπλα μπλα.
Την κατανοω αλλά δεν επιθυμώ να μπω στη μέση, επικοινωνεί με τη booking, τους στέλνω κ γω email κ σε μισή ώρα πολύ βάζω, με παίρνουν να μου πουν οτι θα διευθετηθεί μεταξύ τους κ γω θα πληρώσω κανονικά οτι έκλεισα.
Αχ τι κρίμα που δεν έγινε σε κανα χιλτον αυτό :D αλλά θα παραφιλάω να γίνει κανα τέτοιο λάθος βολικό... που θα μου πάει :haha:
 

VOYAGEUSE

Member
Μηνύματα
27
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ?ΣΚΩΤΙΑ?ΙΣΛΑΝΔΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Λατινική Αμερικής
Θέλω να πραγματοποιήσω μια εκδρομή στο εξωτερικό αλλά οχι μέσω ταξιδιωτικών γραφείων καθώς οι τιμέσ είναι στα ύψη.Κοίταξα το booking και το agonda αλλά δεν γνωρίζω αν είναι έγκυρα ή ψεύτικα όπως το prolave to.Ευχαριστώ
'Εχω κάνει χρήση πολλές φορές του booking, Ελλάδα και εξωτερικό και πάντα μένω ευχαριστημένη.....Σύγκρινε όμως πάντα τις τιμές με αυτές που δίνει και το ίδιο το ξενοδοχείο!!:roll:
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Δεν ψάχνω πουθενά αλλού...μόνο στο booking..απλά και μόνο για την πολιτική ακύρωσης που έχει...
Μια ημέρα πριν ακύρωση η πολλές φορές και την ίδια μέρα είναι ότι χρειάζομαι όταν κλείνω ξενοδοχείο 3-4 μήνες πρίν..άνθρωποι είμαστε δεν ξέρουμε τι θα προκύψει...
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Χρησιμοποιώ booking.com σχεδόν πάντα. Κάνω όμως και μια έρευνα στο hotelscombined.com που συγκρίνει τιμές από πολλά site αλλά και στο site του ίδιου του ξενοδοχείου για να είμαι σίγουρη. Συχνά το ξενοδοχείο τηλεφωνικώς σου δίνει άλλη τιμή από αυτή του site, έτσι όταν καταλήξω σε ξενοδοχείο παίρνω και ένα τηλ.

Κάποια site αρχικά φαίνονται πιο οικονομικά αλλά προσθέτουν τους φόρους στο τέλος λίγο πριν πληρώσεις. Αυτό με εκνευρίζει γιατί νομίζεις ότι πέτυχες καλή τιμή και τελικά χαράμισες τον χρόνο σου.:mad:
 
Last edited by a moderator:

redfan85

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη-Άμστερνταμ-Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική(ολόκληρη)
ασφαλές το booking.com

Όλες τις φορές που έχω κλείσει μόνος μέσω Internet μόνο στο booking.com το έχω κάνει.Δε ξέρω γιατί αλλά μου εμπνέει μια σιγουριά.Ίσως γιατί εμφανίζει τη συνολική πληρωτέα τιμή,ίσως γιατί μέχρι τώρα έχουν πάει όλα καλά.
Σε σχέση πάντως με τις τιμές , μη ξεχνάμε πως και το booking.com είναι ένα τουριστικό πρακτορείο-πολύ μεγάλο βέβαια-με έδρα το Άμστερνταμ.Οι τιμές του είναι καλές συνήθως, αλλά όταν κάποιο πρακτορείο διατηρεί μόνιμη συνεργασία με ένα ξενοδοχείο,τότε σαφώς και θα ενοικιάζει φθηνότερα τα δωμάτιά του.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Θέλω να πραγματοποιήσω μια εκδρομή στο εξωτερικό αλλά οχι μέσω ταξιδιωτικών γραφείων καθώς οι τιμέσ είναι στα ύψη.Κοίταξα το booking και το agonda αλλά δεν γνωρίζω αν είναι έγκυρα ή ψεύτικα όπως το prolave to.Ευχαριστώ
Προσωπικα,εχω χρησιμοποιησει το Booking στα τελευταια μου ταξιδια και ακριβως αυτο που λεει,αυτο ειναι.Το εμπιστευομαι.Δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα,αλλα και αν κατι χρειαστει,πιστευω θα μου το λυσουνε!:)
 

alex_thess

Member
Μηνύματα
63
Likes
14
Γενικα θελει πολυ προσοχη σε οποιαδηποτε on line συναλλαγη που
χρειαζεται να χρησιμοποιησεις την πιστωτικη σου.
Και το βασικοτερο ολων ειναι να εχεις ''ξεσκονισει'' τους ορους που
εχει καθε site.Εγω το μοναδικο που εχω ψαξει τοσο καλα ειναι το
booking.com και γι'αυτο εκανα ολες τις κρατησεις απο εκει.
Και πρεπει να εισαι και πολυ σιγουρος για τον εαυτο σου σε καποια
θεματα,αλλα και παλι σε ενα βαθμο ρισκαρεις....

PS:απο την στιγμη που στην χαρισαν,ουτε στον παπά........:clap: και
προσοχη απο δω κ περα.
Για αυτό κάνεις κράτηση χωρίς πιστωτική κάρτα!!! :bleh: (Η στον τουριστικό σου πράκτορα η μέσα απο site- επίσης χωρίς πιστωτική κάρτα!)
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παραθέτω την εμπειρία μου από το galahotels.com.
Eκανα κράτηση ξενοδοχείου με δυνατότητα ακύρωσης(όπου έλεγε ξεκάθαρα ότι καμία χρέωση δεν θα υποστώ σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 2 μέρες πριν την άφιξη)και ακύρωσα την επόμενη μέρα,ούτε καν 24ωρο.Σε τηλ.επικοινωνία μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε καμία χρέωση,εκτύπωσα και τη σχετική σελίδα όπου φαίνεται ότι έγινε cancelled.
5 Mέρες μετά από την ακύρωση τράβηξαν τα χρήματα από την κάρτα!!και άλλες 8 μέρες πέρασαν μέχρι να το πάρω είδηση,
τηλέφωνο πάλι και με διαβεβαίωσαν ότι σε 3 μέρες τα χρήματα θα μπουν στη θέση τους.
Φυσικά τους έστειλα και email.
Το ξενοδοχείο δεν είχε καμία εμπλοκή,γιατί η πρώτη μου κίνηση ήταν να επικοινωνήσω με το ξενοδοχείο.

booking.com και πάλι booking.com,
εξυπηρετικότατοι!!και σε ανάλογη ,ίδια,περίπτωση δεν χρεώνουν,ΔΕΝ εμπλέκονται καν απ ότι μου είπαν και το έχω διαπιστώσει.Η χρέωση(σύμφωνα με τους όρους...2 μέρες πριν καμία,μία μέρα πριν το κόστος μιάς βραδυάς κλπ)θα γίνει από το ξενοδοχείο.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Μου απάντησαν λέγοντας ότι στους όρους(παράλειψη μου που δεν τους διάβασα)αναφέρεται ότι γίνεται η δέσμευση όλου του ποσού τη μέρα της κράτησης....
Πάντως και εκ των υστέρων που διαβάζω τους όρους εξακολουθεί να αφήνει μιά ασάφεια...λέγοντας ότι κάθε κράτηση έχει την δική της ακυρωτική πολιτική και διαφορετικές πολιτικές μπορεί να ισχύουν εναρμονιζόμενες με τις ακυρωτικές πολιτικές των ξενοδοχ,
αλλά σε γενικές γραμμές η gala κρατάει το ποσόν ολόκληρο τη μέρα της κράτησης και έχεις να λαβαίνεις σε περίπτωση ακύρωσης...

Κακό αυτό,οπότε όπως ειπώθηκε από τους προλαλήσαντες πολλή προσοχή στους όρους!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom