Μονο εξωτερικο μαλλον

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα καλλυντικα ε?

καλο το camping αλλα για λιγο.Οσο να 'ναι θελω την μπανιερα μου.

οχι για να απλωσω τα καλλυντικα μου, απλα νοιωθω ποιο ανετα.

το 2006 τα χριστουγεννα πηγα Αυστρια με γκρουπ.

οσοι ηταν εκει μου ελεγαν οτι ηταν αρκετα ποιο φτηνα να πανε εξωτερικο παρα πχ στην αραχωβα πυλιο κτλ.

Δυστηχωσ στην ελλαδα η αισχροκερδεια καλπαζει ,ειμαστε αρπα κολα και πρπει να το παρουμε αποφαση.

η μονη μασ λυση ειναι να ψαχνουμε ευκαιριες και να σαμποταρουμε τις ακριβες τιμες οι οποιες απο πλευρα υπηρεσιων ειναι μαπα σε σχεση με τα λεφτα που ζητουν.

αντισταθειτεεεεεεε
πές τα !!!!!!!!!!!!συμφωνώ ,για αυτό φέτος έχομε μείωση του τουρισμου και κλαίγονται όλοι εδώ στην κρήτη !!!!!! μα γιατί βρίσκουν τις μισές τιμές στην δίπλα τουρκία !!!!γιατί οχι ,η νότιος τουρκία αντάλεια κλπ ειναι υπέροχη μοιάζει με την ελλαδα και μια οικογένεια περνάει φίνα ,και δεν χτυπιέται μετά να πληρώνει κάρτες και άλλα μόλις επιστρέψει ...αν δεν αντισταθούμε παιδιά ,σε λίγο θα πληρώνομε την χωριάτικη σάν μοσχαρίσια !!!!!!
ψυχραιμία !!!!!!!
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
δεν είναι μόνο ότι είναι ακριβή η Ελλάδα για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει.. είναι και ότι οι Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού δεν είναι και τόσο "επαγγελματίες"..
 

KONSTANTINA

Member
Μηνύματα
66
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Κουφονήσια
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πήγαμε Καστοριά και συγκεκριμένα στο Σιδηροχώρι, εκεί μείναμε σε έναν ξενώνα και πληρώναμε 110 ευρώ την βραδιά. Το δωμάτιο δεν ήτανε τίποτα σπουδαίο,από καθαριότητα όχι πολλά πράγματα δηλαδή με τίποτα δεν δικαιολογούνταν τα 110 ευρώ και το κυριότερο ο τύπος δεν έκοβε και αποδείξεις. Στην Μήλο έχω μείνει σε ημιυπόγειο με 65 ευρώ την βραδιά επειδή ήταν στη χώρα και πήγαμε δεκαπενταύγουστο.Γι αυτό φέτος αφού έψαξα για Σίφνο και έβρισκα κάτι άθλια δωμάτια με 90 ευρώ παρακαλώ, τελικά αποφασίσαμε να πάμε Ιθάκη Σεπτέμβριο και κλείσαμε ωραιότατη βίλλα με ιδιωτική πισίνα μόνο 100 ευρώ.
 

tina

Member
Μηνύματα
81
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Εγω περσυ το καλοκαιρι , πηγα (απο Χανια παντα) στην Αλονησσο με 400 για 4 μερες μονο τα εισιτηρια και το αυτοκηνιτο, γιατι φιλοξενηθηκα και δεν ηταν και περιοδο εχμης! Μετα τον 15Αυγουστο πηγα Βερολινο για 7 μερες με 550 και ειχε τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο κεντρικο και 4 αστερων (παλι απο Χανια). Τι να λεμε τωρα.
 

crazyflight

Member
Μηνύματα
5
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
COOK ISLANDS
Παιδια ολος ο ελληνικος τουρισμος περιεχεται σε αυτο που γραφει ο monter πιο πανω. Δυστηχως δεν το εχουν συνηδητοποιησει ακομα γιατι υπαρχει ο Ελληνας ο οποιος δεν εχει μαθει να φευγει καλοκαιρι απο την χωρα του. Οι τιμες ειναι καθε χρονο ακριβοτερες, την μια γιατι εχει πολυ τουρισμο οποτε υπαρχει ζητηση και την αλλη γιατι δεν εχει τουρισμο οποτε τις 7-10 μερες που θα παμε καπου θα πληρωσουμε τα σπασμενα. Οσο ομορφη κι αν ειναι η χωρα μου εγω λεφτα δεν αφηνω εδω αν δεν βαλουν μυαλο. Προτιμω να πηγαινω σε αλλες χωρες να βλεπω αλλους ανθρωπους, αλλους πολιτισμους και να διευρηνω τις γνωσεις και τις εμπειριες μου.
 

pinelopi

Member
Μηνύματα
265
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Κι εγώ παιδιά για να πώ την αλήθεια προτιμώ το εξωτερικό . Βέβαια έχω την πολυτέλεια να διαθέτω ένα μικρό εξοχικό σε νησάκι που δεν το έχει ούτε ο χάρτης και τα καλοκάιρια μου τα περνάω πάντα εκεί. Λέγεται Τρίκερι , είναι στην άκρη της χερσονήσου του Πηλίου στον παγασητικό κόλπο , δεν έχει ούτε ένα αυτοκίνητο ή μηχανάκι (δεν υπάρχουν δρόμοι) , πας παντού με τα πόδια ή βάρκα, διαθέτει μόνο 2 ταβέρνες και για μένα είναι ο επίγειος παράδεισος. Και για όποιον ενδιαφέρεται , το ελέυθερο καμπιγκ επιτρέπεται αρκεί να μην ανάβουν φωτιές . Υπάρχουν λίγα ενοικιαζόμενα δωμάτια και φέτος οι τιμές είναι περίπου 75€ (μαχ) για δωμάτιο με δύο χώρους που κοιμούνται 4 άτομα. Αυτά μήπως ενδιαφέρεται κάποιος..........
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
εμείς καλά τα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το θέμα ειναι όμως ότι αυτοί που μάς εκμεταλέυονται βλέπε αθλια δωμάτια με 100 ευρώ minimum , ταβέρνες που χρεώνουν τήν χωριάτικη 9 ευρώ, ακτοπλοικά για ραφηνα -τηνος με 50 ευρώ κτλ......που άν αρχισουμε ο καθένα ς καί λέει θα γράφουμε μια βδομάδα ...

ξεκίνησα τα ταξίδια στό εξωτερικό πρίν 2 χρόνια γιατί συχάθηκα τήν κοροιδία κάι τήν αντιμετώπιση τών συμπατριωτών μάς σε οποιοδίποτε μ΄ρος τής ελλάδας.
΄χριστουγεννα του 2006 μου ζητούσαν (τρείς μήνες πρίν τηλεφώνησα) για τα τρίκαλα κορινθίας 250ευρώ τήν βραδυά για ξύλινο δωμάτιο 3κλινο μαζι μέ τα ξύλα για το τζάκι (σαν δεν ντρεπόμαστε) και φυσικά πήγα με group παρισι 5 ημέρες με 550 ευρώ το άτομο η αισχροκέδρια δέν έχει όρια .

ΜΎΚΟΝΟΣ δύο φυσικοί χυμοί σε πλαστικο ποτυράκι παρακαλώ 20 ευρώ
ΒΙΕΝΝΗ πρωτοχρονιά 2008 demel δύο καφέδες +γλυκά 18 ευρώ
καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
 

elpihonmar

Member
Μηνύματα
117
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
Πείτε τα μπας και ξυπνήσει ο κόσμος!!!!!!!!!!!!!Να αγιάσει το στόμα σας.
όχι μόνο μας ξεζουμίσουν στην ψωροκώστενα, σαν να είμαστε χαζοαμερικάνοι, από επαγγελματισμό μηδέν, και πάνω από όλα δε σέβονται τα ωραία ευρωπουλάκια που τους ακουμπάμε.Υπάρχουν και φτηνές λύσεις λέτε??Δεν το δέχομαι αυτό.Το μέτρο σύγκρισης είναι το εξής διαμέρισμα φουλ εξοπλισμένο σε Πολιτισμένη 200 χρόνια μπροστά χώρα σε φουλ σεζόν να στο νοικιάζει 55 ευρώ , και την ίδια περίοδο στην Ελλαδίτσα τί να βρεις με 55 ευρώ?Ούτε σταβλο να κοιμάσαι μαζί με το γάιδαρο.
Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς.Κ είναι γενικό το κακό στην Ελλάδα.Δε μπορει ο έλληνας πτυχιούχος με μεταπτυχιακό να παίρνει 700 ευρώ κ να σου λέει και αν σ άρέσει και η σερβιτόρα στη Πράγα ή στο Αμστερνταμ να παίρνει 900 και 1500 ευρώ αντίστοιχα.Δε γίνεται αυτό ρε παιδιά.Αφρικανική χώρα είμαστε.Καταλάβετέ το.
Ξέρετε πόσοι έλληνες ηλικίας 30-35 φεύγουν μόνιμα για δουλειά στο εξωτερικό?Πάρα πολλοί και το ίδιο ετοιμάζομαι να κάνω και εγώ.
Πραγματικά λυπάμαι......
 

αθηνα123

Member
Μηνύματα
283
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
συμφωνω.μακαρι να μπορουσα να φευγα και γω.καλυτερα στη ταγκανικα.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ακομα βριζω το εαυτο μου,οταν πριν απο 10 χρονια ειχα την ευκαιρια να μεινω και να δουλεψω στο Leicester οπου σπουδαζα και την αφησα για να γυρισω πισω στην οικογενεια μου!!!! τωρα ολοι μαζι "γευομαστε" τον "τεραστιο" μισθο μου επειδη επραξα βασει συναισθηματος!!:bash::harakiri::killme:
 

elpihonmar

Member
Μηνύματα
117
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
Μη φοβάσαι Ευαγγελία και εγώ μουτζώνω τον εαυτό μου που πριν 8 χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω για μεταπτ σπουδές Αγγλία, και κάθησα Ελλάδα λόγω αισθηματικώνκ όσο για το μεταπτ το κανα στα 28 στην Ελλάδα(εκεί να δεις το μεγαλείο της ανοργανωσιάς).όλα σίγουρα θα ταν διαφορετικά.Κοιτάμε μπροστά όμως, τί μπορούμε να κάνουμε από εδώ και μπρος, γιατί αν κάνουμε αναδρομή στο χρόνο θα μαστε με λαντοσάκια, και θα χασκογελάμε.Τουλάχιστον όσοι έχουν οικογένεια (παιδιά εννοώ), λέν έκανα την οικογένεια μου.Αυτοί που ετοιμάζονται να φύγουν στα 30 τους, μη έχοντας κάνει οικογένεια, τί τους κάνεις?
Εκεί λές, ασ είμαι σε ένα πολιτισμένο κράτος, που να σέβεται κ να προστατεύει τον πολίτη, ώστε να αισθάνεσαι κάποια στοιχειώδη ασφάλεια.
Αυτά.....
Καλή μέρα να χουμε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.787
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom