Ταϊλάνδη Μπανγκογκ - Κο σαμουι

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.810
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
μου συνέστησε την αλλαγή του ως τελείως ακατάλληλο. το΄όνομα αυτού montien riverside .
:D
?????!!!!! :shock:

Για ποιό λόγο? Σου είπαν?

Αν εξαιρέσεις την περιοχή Khao San που σου είπε ο xenos, που είναι στο "κέντρο", μαζί με Siam και Silom, όπου και να μείνεις στη Μπανγκόκ, μακρυά απ' το "κέντρο" θα είσαι (υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος που το απέρριψαν). Το θέμα είναι αν έχεις πρόσβαση στο skytrain ή στο μετρό.

Αλλά, το "κέντρο" μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί, ουσιαστικά, δεν υφίσταται με την έννοια που έχουμε συνηθίσει να του δίνουμε στην Ευρώπη. Ας πούμε ότι τα "αξιοθέατα" βρίσκονται μέσα σ' έναν ευρύτερο κύκλο, λίγο πιο πάνω από εκεί που βρίσκεται το εν λόγω ξενοδοχείο. Από 'κεί και πέρα, λίγο - πολύ οι περιοχές/γειτονιές πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν στην Μπανγκόκ.
 

sophie_3601

Member
Μηνύματα
103
Likes
92
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Καλό honeymoon ευχομαι και να περάσετε πολύ ωραία! Είμασταν το καλοκαίρι στο Σαμουι και ήταν υπέροχο! Πιστεύω θα σας αρέσει πολύ!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Έκανα ακριβώς το ίδιο γαμήλιο αντίστροφα δηλαδή πρώτα Μπανγκόκ και μετά κο Σαμούι.Στην Μπανγκόκ έμεινα εδώ Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa, Thailand είναι ιδανικο για γαμηλιοταξιδιώτες,ρομαντικά δωμάτια,σούπερ σέρβις άπαιχτο πρωινό και δείπνο μετά παραδοσιακου χορού!Δεν το λες κέντρο αλλά δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου γιατί έχει πλοιάριο δωρεάν που σε πάει σε 5 λεπτά σκάιτρέιν κι απο κει όπου θες άνετα και γρήγορα.
 

nikosft

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Γεια σας,
Θέλω να κλείσω μόνος μου αεροπορικά εισιτήρια για Shamui αλλά στο γυρισμό να μείνω 2-3 μέρες Bangkok. Ποιος είναι ο καλύτερο τρόπος να γίνει αυτό; Ο προφανείς τρόπος είναι να κλείσω ξεχωριστά το Αθήνα- Bangkok και ξεχωριστά το Bangkok - Shamui. Φοβάμαι όμως πως αν το κάνω έτσι, στο πήγαινε, αν αργήσει η πτήση Αθήνα Bangkok και δεν προλάβω το Bangkok - Shamui δεν θα με καλύψει η αεροπορική.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
θα κλεισεις τα διεθνη τις ημερομηνίες που θέλεις εννοουμε ath-bkk-ath.
θα πας οπου πάς και θα φροντίσεις να εισαι τρεις μέρες πριν στην bkk για να την δεις ,απο οπου θα πετάξεις και τελικά πισω για πατρίδα.
 

nikosft

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Και αν αργήσει το ath-bkk? Φαντάζομαι σε μια τέτοια πτήση (με ενδιάμεσο κιόλας σταθμό) μια καθυστέρηση 3-4 ώρες δεν είναι απίθανη
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
http://www.airasia.com/ot/en/home.page
http://www.bangkokair.com/eng

Οπως λεει και η κοπελια απο πανω μπορεις να το κανεις και ετσι ή να δεις τα παραπανω site και να πεταξεις για Bangkok μεσω ενος αλλους προορισμου, ας πουμε Kuala Lumpur ή Singapore. Το λεω αυτο σε περιπτωση που δεν βρεις φθηνα εισιτηρια για Bangkok.
Τις παραπανω εταιρειες μπορεις φυσικα να τις χρησιμοποιησεις για τα εσωτερικα ταξιδια.
 

nikosft

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
To πρόβλημα μου δεν είναι πως θα πάω στην Bangkok, το πρόβλημα μου είναι, αν φτάσω με καθυστέρηση Bangkok τι γίνεται με την επόμενη πτήση. Αν τα κλείσω από ταξιδιωτικό, αν αργήσω να φτάσω Bangkok και χάσω την επόμενη πτήση, με βάζει η εταιρεία δωρεάν σε κάποια άλλη.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
μα γιατι αγχώνεσαι? το πιο πιθανο ειναι να μην έχει καμμια καθυστέρηση.εξάλου η επόμενη πτήση για το νησι θα φροντίσεις να έχει ενα λογικο περιθώριο χρόνου.εεεεε και αν γινει κατι τέτοιο θα βρεθει λύση !! κανεις δεν εγγυαται για τίποτα .οταν ταξιδευομε ολα μπορει να συμβουν!!!
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Βασικα αναγκαστικα θα κλεισεις εστω και για Μπανκογκ με ανταποκριση γιατι απο οσο γνωριζω η Thai δεν πεταει πλεον για το Βενιζελος. Οποτε κλεισε χωριστα τα εισιτηρια σου και βαλε η πτηση σου να ειναι ενα 5ωρο ισως και παραπανω απο οταν φτασεις στην Μπανκογκ. Ετσι πιστευω θα εισαι καλυμμενος (Μην παρεις βεβαια απολυτως στα σοβαρα οσα σου λεω καθως δεν ξερω τι φασαρια εχει το αεροδρομιο να παρεις βαλιτσες, πιθανως καποιο τελωνειο και να τις ξαναδωσεις για την επομενη πτηση)
 

SYN 35

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Καλησπερα, στην επιστροφη απο το γαμηλιο θα μεινουμε 1μιση ημερα στην Μπανκογκ στο ξενοδοχειο Anantara . Προλαβαινουμε να δουμε τιποτα , το ξερω ελαχιστος χρονος, και ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος για μετακινηση?
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
προλαβαίνεις σίγουρα να κάνεις βόλτα με καραβάκι στον Chao Praya και να δεις το Wat Arun και το παλάτι όπως και μια όψη της Bangkok και το το βραδυ να πας οπωσδήποτε στο Lembua hotel και στο skybar που έχει στον 57ο όροφο αν θυμάμαι καλά που έχει.. Καρααξιζει.....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.060
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom