Νάμαι κι εγώ...

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.078
Likes
2.494
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Παιδιά χίλια ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή! Τελικά ξέρετε χλωμό το βλέπω να πηγαίνω Πράγα-Βιέννη αυτά τα Χριστούγεννα, τελευταία στιγμή αποφασίσαμε να τ΄αφήσουμε για άνοιξη καλύτερα, καθότι κάνει ψοφόκρυο τώρα εκεί και δεν αντέχουμε! Λέμε για Παρίσι-Eurodisney τελικά, τι λέτε ωραία δεν είναι? Έχω ξετρελαθεί με τη σκέψη ότι επιτέλους θα πάω εκεί! Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν πάει Παρίσι, επειδή το πακέτο που βρήκαμε έχει μόνο πρωϊνό, πόσο εύκολο είναι να φας σχετικά οικονομικά στο Παρίσι? Λέτε να πεινάσουμε χρονιάρες μέρες? Αν και είναι ευκαιρία να αδυνατίσω λιγάκι!! Τέλος πάντων, όλα θα εξαρτηθούν και από το πότε τελικά θα πάρει άδεια ο φίλος μου γιατί με έπρηξε πια!! Αλλιώς με βλέπω να καταλήγω σε καμιά Μάλτα χριστουγεννιάτικα. Αν έχετε πάει γιορτές Μάλτα, πείτε μου σας παρακαλώ αν "λέει" τέτοιες μέρες!! Χίλια ευχαριστώ..

Υ.Γ. Α, υπάρχει και μια πιθανότητα για Βαρκελώνη, αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά σ΄αυτή τη πόλη, δεν αμφιβάλω ότι είναι ωραία αλλά δε συγκρίνεται κατά τη γνώμη μου με Παρίσι, αλλά ούτε και με Μάλτα που έχει τόση ιστορία! Είστε ευπρόσδεκτοι να με διαψεύσετε αν θέλετε..Εγώ προσπαθώ να μαζέψω προτάσεις να δω που θα καταλήξω τελικά!!
 

djimagic

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Japan - Las Vegas
καλως ηλθες!!! καλα ταξιδια!!! γιατι σε βλεπω λιγο προβληματισμενη με το εξωτερικο;;!
 

djimagic

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Japan - Las Vegas
Τελικά ξέρετε χλωμό το βλέπω να πηγαίνω Πράγα-Βιέννη αυτά τα Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να τ΄αφήσουμε για άνοιξη καλύτερα, καθότι κάνει ψοφόκρυο τώρα εκεί και δεν αντέχουμε! Λέμε για Παρίσι-Eurodisney τελικά, τι λέτε ωραία δεν είναι?
θα αφησεις το ψοφοκρυο και θα πας στο... ψοφοκρυο!!! πιστεψε με στη eurodisney κανει τοοοσο κρυο τα χριστουγενα (ολο τον δεκεμβριο),... που θα ψαχνεις να βρεις την μυτη σου και τα δαχτυλα σου!!! αλλα ειναι τοσο τελεια!!! θα ειναι απο τα μερη που θα θες να πηγαινεις καθε χρονο!!!
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.319
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
επειδή το πακέτο που βρήκαμε έχει μόνο πρωϊνό, πόσο εύκολο είναι να φας σχετικά οικονομικά στο Παρίσι? Λέτε να πεινάσουμε χρονιάρες μέρες? Αν και είναι ευκαιρία να αδυνατίσω λιγάκι!!

βρες τότε διαμέρισμα με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.092
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom