Νέα Υπηρεσία TIM TRAVEL

kiolejr

Member
Μηνύματα
11
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα και ΗΠΑ
Βρήκα το παρακάτω άρθρο (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα όμως φαίνεται χρήσιμο για όσους έχουν ΤΙΜ)

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΜ TRAVEL



Με τη νέα χρηστική υπηρεσία ΤΙΜ Travel οι συνδρομητές της ΤΙΜ μπορούν να ενημερωθούν και να κάνουν κρατήσεις, για ταξιδιωτικά πακέτα και ειδικές προσφορές για την Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθώς και να λάβουν πληροφορίες για τιμές αεροπορικών, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, κρουαζιερόπλοιων, φαγητού, ξενάγησης και εκδηλώσεων.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία ΤΙΜ travel είναι απλή και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πρόσβασης που τον εξυπηρετεί καλύτερα και ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής που διαθέτει:
- φωνητική κλήση στο 1441
- κενό SMS στο 7777 για ενημέρωση μέσω MMS
- μενού υπηρεσιών ΤΙΜ Imagine επιλέγοντας την κατηγορία “FUN” Το περιεχόμενο της υπηρεσίας είναι δυναμικό και θα ανανεώνεται διαρκώς με νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς και ειδικές προσφορές.

Η υπηρεσία ΤΙΜ travel απευθύνεται τόσο στους συνδρομητές της ΤΙΜ με συμβόλαιο όσο και στους κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας.
Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη και σε συνδρομητές 3G με τις αυξημένες ταχύτητες που εξασφαλίζει η κινητή τηλεφωνία 3ης γενιάς της ΤΙΜ.Η κλήση στο 1441 για φωνητικές πληροφορίες κοστίζει ? 0,0084/δευτ., η αποστολή SMS στο 7777 χρεώνεται με ? 0,09/sms, η απάντηση μέσω MMS χρεώνεται με ? 0,50/mms, η χρήση WAP στοιχίζει ? 0,0029/δευτ και ? 0,01/kbyte μέσω GPRS, ενώ η πλοήγηση στο μενού του ΤΙΜ Imagine είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%

Το παραπάνω πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές του 2007...

πηγή :ekdromoula.blogspot.com
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.153
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom