Αν επιλέξεις το go light μπορεις να εχεις μονο μια χειραποσκευή εως 8κιλά ενω στο flex εχεις μια αποσκευή εως 23 κιλά και μία χειραποσκευή εως 8 κιλάΠαιδιά δεν ξέρω αν βρίσκομαι ή όχι στο σωστό θέμα γι αυτό ελπίζω να μην φάω κατάρες! (ειμαι νέα ακόμα θέλω να κάνω πολλά ταξίδια)
Λοιπόν με το αμόρε συζητάμε εδώ και καιρό για εξωτερικό απλά επειδή δεν έχει τύχει να ξανακλείσω αεροπορικά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Θέλω να πάω Βαρκελώνη περίπου μέσα Ιουλίου. Και ενώ τα επιλέγω όλα στο site της aegian κάπου μου λεει flex και go light. Συμφέρει να βάλω flex γιατί είναι 80 ευρωπουλα το άτομο επιπλέον. Στην κατηγορία go light δεν περιελαμβάνει καμία αποσκευή; Γενικά δεν ξέρω τι παίζει με το θέμα των αποσκευών. Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία ειναι καλή. (μπορεί να εχουν αναφερθεί καποια απο τις απορίες μου παραπάνω απλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να τα διαβασω) Συγνώμη αν χώθηκα άκυρα και ευχαριστώ!
Οπως ειπε η Μαρια.Αλλα,επειδη ειναι καλοκαιρι,μπορει να σε βολευει η χειραποσκευη μονο.Αυτες ειναι οι διαστάσεις :55εκ. μήκος Χ 40εκ. ύψος Χ 20εκ. πλάτος.Στην κατηγορία go light δεν περιελαμβάνει καμία αποσκευή;
www.samion.grΔεν βλέπω κάτι στο site της Aegean, για στείλε κανένα λινκ.
Θα πάμε για καμία βδομάδα δεν ξερω αν θα φτάσει η χειραποσκευή αλλά θα το ψάξω. ΕυχαριστώΟπως ειπε η Μαρια.Αλλα,επειδη ειναι καλοκαιρι,μπορει να σε βολευει η χειραποσκευη μονο.Αυτες ειναι οι διαστάσεις :55εκ. μήκος Χ 40εκ. ύψος Χ 20εκ. πλάτος.