Νέος, καλώς σας βρήκα

stebas

Member
Μηνύματα
13
Likes
2
Γειά σας με λένε Στέλιο και χάρηκα πολύ που βρήκα αυτό το site. Μου αρέσουνε και εμένα πάρα πολύ τα ταξίδια και έχω πάει σε αρκετά μέρη στον κόσμο αν και θα ήθελα να πάω σε πολύ περισσότερα.

Έχω όμως ένα παράπονο. Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες από αρκετά μέρη του κόσμου (πολλές από Βραζιλία) που όμως δεν με αφήνει το σύστημα να δημοσιεύσω γιατί έχει όριο 300kb ενώ οι δικές μου είναι από 600kb (JPEG) και άνω. Επειδή είναι αρκετή δουλειά να τις αλλάξω απλώς προτείνω (αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα χώρου) αν είναι δυνατόν να αυξηθεί το όριο.

Επίσης έχω δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στο profile μου στο webshots http://community.webshots.com/user/stebas

Και πάλι καλώς σας βρήκα!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.974
Likes
9.405
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome2:
Πολυ ομορφεs οι φωτο απο Βραζιλια!
Οποτε μπορεσειs πεs μαs δυο λογια για το ταξιδι σου εκει..ποτε πηγεs , αν πηγεs μονοs σου , πωs ειναι τα πραγματα , αν περιοριστηκεs στο Ριο ή πηγεs και σε αλλα μερη.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου Στέλιο και καλώς ήρθες.

Το όριο των 300κβ για κάθε φωτογραφία υπερβαίνει και τα όρια του ρεαλιστικού για μια φωτογραφία που πρέπει να δημοσιευθεί στο ίντερνετ. Το όριο αυτό δε μπορεί επομένως να αλλάξει, καθώς από τη μία μεριά όπως σου είπα τα 300κβ είναι υπέρ-αρκετά για δημοσίευση φωτογραφιών στο ίντερνετ (και δυστυχώς δε μπορεί να γίνει εξαίρεση μόνο για ένα μέλος- θα έπρεπε να αλλάξει για όλους), και δεύτερον ο χώρος που χρησιμοποιεί η γκάλερυ είναι τεράστιος και χρυσοπληρώνεται.

Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω να κάνεις μαζική αλλαγή μεγέθους στις φωτογραφίες σου , είανι πανεύκολο και γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, με κάποιο free πρόγραμμα όπως το google picasa ή το infranview.

:)
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Στελιο :welcome2:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.276
Μηνύματα
886.025
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom