Νεα Υορκη ή Σιγκαπούρη

surveyor

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Xαιρετω το φορουμ σας, σκεφτομαστε τελη Σεπτεμβρη να κανουμε ένα μεγάλο ταξίδι περίπου 16-18 μέρες θα μου επιτρεψετε να σας κανω τις ακολουθες ερωτήσεις.
1) Θελω να το οργανωσω μονος μου αυτο το ταξίδι, δηλαδη η μια επιλογη ειναι να παμε Νεα Υορκη μια εβδομαδα και μετα αλλη μια καραιβική. Η αλλη επιλογη ειναι Σιγκαπούρη και 5 μερες Μπαλι και στον γυρισμο 2-3 μερες Ντουμπάι. Τι πρωτείνεται εσεις για πρωτο ταξίδι ζωής οπως θα το ονόμαζα. (εχω διαβασει σχεδον ολλες τις ιστοριες και εχω μπερδευτει λιγακι). Ενα μεγαλο μειων που βλεπω για ΝΥ ειναι οτι το ξενοδοχειο θα μας στοιχισει περιπου 300/ μέρα. (θελουμε να συνδυάσουμε πιο πολη κοσμοπολιτικη πολη και λιγοτερο φυση)

2) Για εισητήρια θα χρησιμοποιήσω το sky scanner? Για να πετύχουμε καμια προσφορά που κοιτάμε?
3) Το Σεπτέμβρη εχει καλοκαίρι και στις 2 πόλεις?
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σιγκαπούρη όποτε και να πας τα ίδια είναι απο καιρο. Ζεστη υγρασία και σιγουρα καμια τροπική μπορα.Μπαλι και εκεί μια απο τα ίδια απο θερμοκρασία. Σεπτεμβριο δεν έχει πολλές βροχές.Ντουμπάι θα έχει αρκετή ζέστη αλλα αντέχεται.
Καραιβικη θεωρητικά είναι εποχή βροχων αλλα τιποτα δεν ειναι σίγουρο.Για ΝΥ δεν ξέρω τι παίζει το μήνα Σεπτέμβριο.
Αν μείνεις 5 στο Μπαλί και 3 Ντουμπάι μένουν 6-7 για Σιγκαπούρη. Νομίζω είναι πάρα πολλές μέρες και σκέψου οτι είναι ακριβή πόλη. Στη ΝΥ σιγουρα θα βρεις και φτηνότερα ξενοδοχεία στο κέντρο και οι 7 μέρες θα είναι ολες γεμάτες.
Προσωπικά προτιμώ Ασία,αν και η Σιγκαπούρη δεν είναι και μια κλασική ασιατική πόλη, οπότε θα πρότεινα να πας στην δευτερη επιλογη σου!
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Δύσκολη απόφαση.
Τα δύο πιο ξενέρωτα μέρη του κόσμου έναντι σε μια μητρόπολη...χμ...δύσκολο...

Το μόνο καλό που βρίσκω στην Σιγκαπούρη είναι το streetfood. Και η F1. Και το Α350 (για έναν συγκεκριμένο αυτό, προσπέρνα το).
Αυτά.
 

Joanna29

Member
Μηνύματα
111
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Καλημέρα....εχω πάει Νεα Υορκη δυο φορές. Την πρώτη μια βδομάδα και την δεύτερη 15 μέρες. Γνωμη μου...αν είναι να πας μόνο για μια βδομάδα μην πας Νεα Υόρκη. Πραγματικά θέλει πολύ παραπάνω χρόνο να αφιερώσεις. Αν διαθέσεις όλες τις μέρες σου μόνο για Νέα Ύόρκη το ξανασυζητάμε και σου εξηγώ τα πάντα.(Ερωτας μεγάλος αυτή η πόλη)Ο καιρός θα είναι ότι πρέπει. Τα ξενοδόχεια δεν θα το λεγα ότι θα είναι κ πολύ φθηνά αλλα θα βρουμε. Από την άλλη Σιγκαπούρη δεν έχω ιδέα τι παίζει.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.810
Likes
18.756
Δε τίθεται θέμα σύγκρισης Νέας Υόρκης-Σιγκαπούρης, η ΝΥ υπερτερεί σε όλα. Έξοχος συνδυασμός ΝΥ-Καραϊβικής, αλλά σαφώς πιο ακριβός από ένα ταξίδι στη Ν.Α. Ασία...το Ντουμπάι ούτε καν το αναφέρω...
 

surveyor

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Ωραια με πεισατε δεν χρειαστεικα κ πολυ γιατι εχω και την γυναικα και σκεφτε μονο Αμερικη αλλα πρωτεινα κ μια ενναλακτικη επειδη το ξενοδοχειο στην ΝΥ για 10 μερες βλεπω στο booking οτι θα μας στοιχισει 2500-3000 euro. Δεν ξερω ο αδαης το ποσο μου φαινεται τεραστιο μονο για το ξενοδοχειο!
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Το νούμερο πραγματικά είναι μεγάλο (δεν ξέρω βέβαια τα οικονομικά σου δεδομένα), αλλά αφού μιλάς για ταξίδι 16-18 ημερών και με Καραϊβική μέσα, το συνολάκι θα ξεφύγει!!!! (όσο φτηνά αεροπορικά και αν βρεις...)
 

surveyor

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επισης οι πιο εμπειροι η ΝΥ θα μπορουσε να συνδυαστεί με Washigton dc (4 μέρες) ή με Las Vegas και LA (2+2 μερες) ο μονος λογως που σκεφτομαι και λιγο το LA ειναι για τα studio της Universal.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Η Ουασιγκτον ειναι πανεμορφη και αξιζει μια επισκεψη.Με 3 μερες εισαι,νομιζω ενταξει.Λας Βεγκας...η χαρα του τζογαδορου και της ΔΕΗ :bleh:.Δυο μερες για μια βολτα στα ξενοδοχεια,για να δεις πως περνανε εκει,πιστευω φτανει...LA δεν εχω παει...
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα τα ειπε ο Τζορτζ παραπανω δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.Δυο μερες για ΛΑ ειναι πολυ λιγες...εγω θα ελεγα να εμμεινετε στο αρχικο πλανο ΝΥ και Καραιβικη ,η μητροπολη πιυ εχει τα παντα με τα ρομαντικα νησια ιδανικα για ζευγαροκατασταση.ναι ειναι ακριβα,αλλα μια φορα πας γαμηλιο.Ταξιδι ζωης το αποκαλεσες κ ιδιος εξαλλου.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
777
Likes
1.122
Συμφωνώ και εγώ, 2 μέρες στο LA δεν φτάνουν,
στην Universal γιατί θέλεις να πας? Για το θεματικό πάρκο ή τα studios?
Επίσης Las Vegas για μένα είναι πάλι λίγες οι 2 μέρες, έχει πολλά να κάνεις ακόμη και αν δεν είσαι gambler, κυρίως show.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.255
Μηνύματα
885.292
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom