Νεο μέλος

mdgagel

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα,
Με λένε Γιώργο και είμαι 42 ετών.Μαρέσει πολύ να ταξιδεύω. Απο μικρός μου άρεσε να σχεδιάζω ταξ'ιδια στον χάρτη.Όνειρο μου απραγματοποίητο να γίνω πιλότος.... Όμως δεν παραπονιέμαι... Και το τωρινό μου επάγγελμα μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύω πολύ.. Επίσης με τον κολλητό μου φίλο Βασίλη σχεδιάζουμε κάθε καλοκαίρι ταξίδια-εμπειρίες ζωής.!!
Ελπίζω να γνωρίσω αρκετά μέλη του Forum.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες Γιώργο!βλέπω από το χάρτη σου ότι έχεις ταξιδέψει αρκετά!εύχομαι και σε άλλα με υγεία:)
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Καλή σου μέρα Γιώργο και καλώς ήρθες. Αφού έχεις την παρέα και την όρεξη να ταξιδεύεις τότε μην φοβάσαι να γυρίσεις όλο το κόσμο ακόμα κι αν δεν είσαι πιλότος! :)
Εύχομαι καλά και πολλά ταξίδια!
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Καλώς ήρθες κι απο μένα Γιώργο!
Μια χαρά τα πας με τα ταξίδια!! Καλή συνέχεια!!
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες Γιώργο. Είσαι πολύ τυχερός που έχεις ένα τόσο κοντινό σου πρόσωπο να μοιράζεσαι και να κατανοεί απόλυτα την αγάπη και τη λαχτάρα σου για τα ταξίδια.
 

vasilis mou

Member
Μηνύματα
23
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
πραγα για χριστουγεννα !
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
κυριοι ..του travel stories ...υποδεχθειτε εναν φανατικο ταξιδιωτη ...εναν ανθρωπο που παρα το την δυσκολη καθημερινοτητα του βρισκει παντα το χρονο να σχεδιασει τον επομενο προορισμο του ... που στη σοφιτα του θα βρει καποιος ολα τα σχετικα ταξιδιωτικα βιβλια ... και αν αυτος ψαξει λιγο καλυτερα θα ανακαλυψει και τα βιντεο που ο ιδιος εχει επιμεληθει απο τα ταξιδια του... που με χαρα εμβολιαζει δεκα ανθρωπους πριν το ταξιδι τους μαζι του !!!..που θα ψαξει και θα βρει την πιο ασφαλη και συμφερουσα πτηση για τον προορισμο του... που θα γνωριζει τα παντα για το αεροσκαφος που τον μεταφερει , και καθε λεπτομερεια για το αεροδρομιο που θα προσγειωθει ... ετσι λοιπον εδω που τωρα προσγειωθηκες στο'' travel stories ,, σε καλωσοριζω και εγω !!!! και βρισκω την ευκαιρια να σου πω πως ειναι μεγαλη μου χαρα να σχεδιαζω και να πραγματοποιω μαζι σου το ταξιδι !!!!!!!!
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Μετά από αυτά τα εγκώμια τιμή μου και χαρά μου να καλώς ορίσω και εγώ το νέο μέλος, παλαίμαχο ταξιδευτή και κινητή εγκυκλοπαίδεια. :love1::welcome:
Υ.Γ. καμιά ιστοριούλα σας πότε θα διαβάσουμε;;;
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.002
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom