Γενικά Νησί για ζευγάρι

jimp

Member
Μηνύματα
5.028
Likes
6.415
Έλα, μη με τρομάζεις! Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο; Γιατί το πήρα πέρσι και θα το ξανάπαιρνα, αν το βάλουν και φέτος με μοναδικό κριτήριο τη λογική τιμή στα εισιτήρια. Πάντως γερή έφτασα πέρσι. Ν' ανησυχώ;
Οχι μην αγχωνεσαι.
Περασε και επισκευη προσφατα.

Απλα τα πλοια μας ειναι καπως γερασμενα για να το πω καπως ευγενικα.
 
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Είναι κρίμα να υποβαθμίζονται τόσο ωραίοι προορισμοί, όπως τα νησιά της χώρας μας εξαιτίας των πλοίων κλπ. Εγώ δυστυχώς άλλαξα προορισμό εξαιτίας του πλοίου. Οργανώνω εδώ και λίγες μέρες τις διακοπές μου για Σέριφο. (Ως τώρα έχω εντοπίσει μόνο θετικά στοιχεία για το συγκεκριμένο νησί!!). Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον σας! πραγματικά το travelstories.gr αποτελεί πλέον το βασικό οδηγό μου για κάθε μου απόδραση!και πάλι ευχαριστώ.



Υ.Γ: Αν έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για Σέριφο,ενημερώστε με.Θα χαρώ πολύ να μάθω τις εμπειρίες σας και τα σχόλια σας για το νησί αυτό.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.792
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Υ.Γ: Αν έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για Σέριφο,ενημερώστε με.Θα χαρώ πολύ να μάθω τις εμπειρίες σας και τα σχόλια σας για το νησί αυτό.

Όπως και για τη Μήλο, έτσι μπορείς να βρεις πληροφορίες στο φόρουμ για όλα τα νησιά του Αιγαίου, πηγαίνοντας:
Forum - Αναζήτηση Πληροφοριών - Ελλάδα - Νησιά Αιγαίου - επιλέγεις στο κουτάκι στην αρχή της σελίδας το νησί που θες (πχ. Σέριφος) και πατάς προβολή.

Έτσι εμφανίζονται όλα τα θέματα στα οποία έχουν γραφτεί πληροφορίες για το νησί.

Νησιά Αιγαίου - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Επιπλέον, αν στην "εξελιγμένη αναζήτηση" βάλεις το όνομα του νησιού που σε ενδιαφέρει και επιλέξεις την κατηγορία "Ταξιδιωτικές ιστορίες - Ελλάδα", θα σου εμφανιστούν όλες οι ιστορίες που έχουν γράψει τα μέλη για το νησί.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.286
Μηνύματα
886.815
Μέλη
38.956
Νεότερο μέλος
MiklosAng

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom