Ξενοδοχείο και εγγύηση

Μηνύματα
43
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μακάρι Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Γεια σας, έκλεισα ένα ξενοδοχείο στην Ισπανία για τέλος του μήνα. Το έκλεισα απο το booking με μη επιστρέψιμη τιμή. Έστειλα μειλ στο ξενοδοχειο για κατι που δεν κατάλαβα κ μου είπαν οτι εκτός από τη πιστωτική που ήδη την έχουν χρεώσει (μιας και είναι με μη επιστρεψιμη τιμή) ότι όταν πάω εκεί θα πρέπει να δώδω για κάθε νύχτα 50 ευρώ σαν εγγυηση. Εγώ όμως θα κάτσω 5 βράδια, σύνολο δηλαδή 250 ευρώ. Είχα υπολογίσει να πάρω μαζί μου 6 μέρες 500 ευρώ,αν δώσω τα 250 ευρώ ως εγγυηση στο ξενοδοχείο με τα υπολοιπα 250 αποκλειειται να περάσω 6 μέρες!!! Οπως επίσης αποκλείεται να πάρω 500 + 250 που θέλουν για την εγγύηση,γιατί πολύ απλά δεν τα έχω αυτή τη στιγμή. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω, help! :(
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Μήπως δεν είναι 50 ευρώ για κάθε νύχτα, αλλά είναι για το σύνολο των ημερών που θα μείνεις εκεί; Αυτό που λες μου έτυχε πέρσυ στο Βερολίνο. Με το που έκανα check in μου είπαν ότι θα με χρέωναν ένα ποσό (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο, αλλά γύρω στα 50 ευρώ ήταν) σαν εγγύηση και ότι θα μου το επέστρεφαν με μετρητά (ενώ η χρέωση του δωματίου είχε γίνει σε κάρτα) μόλις θα έκανα check out.
 
Μηνύματα
43
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μακάρι Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Aλήθεια?Σε ποιο ξενοδοχείο σου έτυχε?Μήπως είναι από την ίδια αλυσίδα..Παντως μου είπαν 50 ευρώ για κάθε νύχτα,αν μου έλεγαν συνολικά 50 ευρώ δεν θα είχα πρόβλημα..μου έστειλαν ακριβώς αυτο ''We will ask you at check for a guaranty for the incidental charges. Therefore we ask for a cash deposit of 50Euro for each night you stay with us. The creditcard from the booking will not require at check in either at check out.''
 
Last edited by a moderator:

dimitris70

Member
Μηνύματα
97
Likes
20
Πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά την σελίδα του booking.com που αφορά τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου διαβάζοντας προσεκτικά τους όρους κράτησης και την πολιτική ακύρωσης.
Αν δεν αναφέρεται πουθενά η χρέωση εγγύησης πρέπει να επικοινωνήσεις με το booking.com και να το αναφέρεις ώστε να το αποφύγεις.
Σε κάθε περίπτωση μπορούν να μην σου πάρουν μετρητά αλλά να κάνουν μια προέγκριση της κάρτας σου με το ποσό που ζητάνε η οποία θα ακυρωθεί κατά το check out.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.431
Likes
14.418
Την εγγύηση την ζητούσαν παλαιότερα τα ξενοδοχεία για να έχουν κάλυψη για τηλεφωνήματα και κατανάλωση mini-bar.Τώρα νομίζω οτι έχει ατονίσει κάπως.Πάντως το ποσό τών 50,00/νύκτα είναι υπερβολικό.Και όπως είπε παραπάνω ο φίλος δώσε τήν πιστωτική για προέγκριση και η χρέωση θά γίνει μόνον άν κάνεις κάποια κατανάλωση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.297
Μηνύματα
887.068
Μέλη
38.964
Νεότερο μέλος
Sandofer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom