tou dromou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΟΛΩΝΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Η Μαλαγα εχει κ αυτη μεγαλο αεροδρομειο, μηπως να πεταξεις απο εκει για Βαρκελωνη, θα δεις καθ οδον και Κοστα ντελ σολ. Η Μαλαγα εχει ωραιο ιστορικο κεντρο.
Εκπληκτικό ταξίδι.Εγώ είχα κάνει (ακόμα παλεύω την ιστορία για το travelstories)5 Βαρκελώνη, 3 Σεβίλλη, και 2 Γρανάδα.Εκ των υστέρων θα έκοβα μέρες απο Βαρκελώνη για Σεβίλλη.Χωρίς να έχω άποψη για τις άλλες πόλεις που αναφέρεις, θα έλεγα οτι 1 βράδυ στην Γρανάδα είναι λίγο. Μια μέρα θα φάς στην Αλάμπρα (οπωσδήποτε e-ticket!!) και στην παλιά πόλη και θα ναι κρίμα να πας κουρασμένη στις σπηλιές για φλαμένγκο το βράδυ.
Tips.
Μην επενδύσεις σε φαϊ στην Βαρκελώνη. Τα tapas bar στην Ανδαλουσία καμμία σχέση με τις τουριστικές gourmet αηδίες της Βαρκελώνης.
Οπωσδήποτε πρωινό στην Σεβίλλη , churros y chocolat.
Και τέλος ,μελέτη στο παρακάτω άρθρο , για να αποφύγεις τα τουριστικά φλαμένγκο ταβερνάκια στη Σεβίλλη
Three Ways of Seeing Flamenco in Sevilla – Seville, Spain | BootsnAll Travel Articles
Καλά να περάσεις.
Στην Κόρδοβα, εκτός από το μεγάλο τζαμί, μπορείς να επισκεφθείς ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον μουσείο για τις ταυρομαχίες, την αρένα, τη συναγωγή και να κάνεις βόλτα στην παλιά Ρωμαϊκή γέφυρα πάνω απ'τον Γουαδλκιβίρ το βράδυ, όπου είναι πολύ πιθανό να δεις ερασιτέχνες ψαράδες. Έχει ένα διαφορετικό χρώμα από τις άλλες πόλεις και τα στενά δρομάκια του κέντρου της θυμίζουν έντονα ελληνικό νησί.Έχω ακούσει ότι αξίζει να δεις και να χαρείς την Κόρδοβα το βράδυ. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι δεν θα έχω αυτοκίνητο, άρα δεν μπορώ να δω τίποτα καθ οδον με τη βαλίτσα στο χέρι. Θα πρέπει να κάνω ημερήσια εκδρομή από Σεβίλλη και φοβάμαι ότι θα χάσω αρκετό χρόνο και θα είμαι με το άγχος να προλάβω τα τρένα ή τα λεωφορεία.
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες και γω εκανα μια διανυκτερευση εκει, αλλα μου αρεσε, η παραλια, το καστρακι....γουστα ειναι αυτα...Προσωπικά, η Ταρίφα με άφησε αδιάφορο: Μια μικρή πόλη, χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με δυσκολία να βρει κάποιος να φάει ή να κάνει κάτι αν περάσει λίγο η ώρα (π.χ. μετά τις 2130). Και μιλάω για την ίδια εποχή που μιλάτε κι εσείς. Ο μόνος λόγος που διανυκτερεύσαμε ένα βράδυ εκεί ήταν γιατί την επόμενη μέρα παίρναμε το πρωινό πλοίο για την Ταγγέρη.