Παμ - παράμ, Χρόνια Πολλά!

Μηνύματα
9
Likes
3
Καλησπέρα σε όλους!

Είναι η πρώτη φορά που αποφάσησα να συμετάσχω ενεργά σε κάποιο forum, και δίλεξα το travelstories γιατί τα ταξίδια είναι ένα από τα κυριότερα.. hobby μου.

Λίγα πράγματα για τον εαυτό μου: Είμαι 25 χρονών. Αμέσως μετά το σχολείο πήγα στην Αγγλια για να σπουδάσω ηλεκτρονικός μηχανικός. Αφού πήρα το δίπλωμα μου έκανα ένα 'road trip' στην ευρώπη για 1,5 μήνα με έναν φίλο μου και αποφάσισα οτι δεν θελω να είμαι μηχανικός. Εργάστηκα σε μια εταιρία σε σχέση με χρηματιστιριοοικονομικά στο Λονδίνο, και μετά από 2 χρόνια αποφάσισα ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με τα χρηματιστιριοοικονομικά. Μάζεψα χρήματα και τους τελευταίους 4 μίνες ταξιδεύω μόνος μου. Ξεκίνησα από την Γαλλία, και μόνο με τρένα και λεωφορεία έχω φτάσει στην Καμπόντια απο όπου και σας γράφω!

Μ'αρέσουν: τα βιβλία, η φωτογραφία, οι άνθρωποι και οι φιλοσοφικές τους ανησυχίες.

Δεν μ'αρέσoυν: Οι οργανωμένες θρησκείες, ο φανατισμός και να περιμένω σε ουρές.

Τι άλλα..; Έχω γνωρίσει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους αυτόν τον καιρό, που ούτε που πίστευα ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες και έχω κάνει κάποιες πολύ καλές φιλίες, είμαι δυστυχώς άσχετος στη ορθογραφία, και αυτό το κείμενο πέρασε από spell check, δεν πολύ θέλω να κάνω το στρατιωτικό μου και νιώθω ότι δεν έχω αρκετό χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω. Παρ'όλα αυτά αυτό μ'αρέσει γιατί σημαίνει ότι ο κόσμος μας είναι τεράστιος και γεμάτος με διαφορετικές εμπειρίες!

Αυτά για τώρα, καλή χρονιά σε όλους!

Δημήτρης
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες Δημήτρη!πω πω χείμαρρος είσαι:xmas_smile:,μάς τάπες όλα πολύ ωραία!,ανήσυχο πνεύμα ε;δεν κατάλαβα που βρίσκεσαι τώρα;:xmas_rolleyes:
Καλά να περνάς,τόσο ταξιδιάρης που είσαι και ζείς τώρα έξω μεγάλο διάστημα πιστεύω θάχεις αντιμετωπίσει ποικίλες καταστάσεις που αξίζει κάποια στιγμή να μοιραστείς μαζί μας...
Εύχομαι να βρείς πραγματικά(εκτός κι άν ήδη το έχεις βρεί)τι σε γεμίζει και με τί θέλεις ν'ασχοληθείς στη ζωή σου και καλή συνέχεια στά ταξίδια σου!!
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλωσορισες δημητρη!!!τι να πω?συνεχισε ακαθεκτος!!!!!!καλη συνεχεια στα ταξιδια σου!!!και φυσικα περιμενουμε να μοιραστεις μαζι μας τις ταξιδιωτικες σου εμπειριες!

υ.γ.αν καποια στιγμη μπορεσεις προσπαθησε να δεις την ταινια "into the wild".διαβαζοντας οσα εγραψες ειναι το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο.
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Welcome to the club! Επομενος σταθμος - χωρα ποιος ειναι; Κρατα μας ενημερους για το ταξιδι σου!
 

joela

Member
Μηνύματα
351
Likes
149
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Δημήτρη μου Λίγοι σαν κι εσένα κάνουν αυτό πυ κάνεις.Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμουν στο τσακ να παρατήσω τη συμβατική ζωή μου και να κάνω το ίδιο άλλά βρήκα την ευτυχία στο προσωπο του άντρα μου και την α π ό λ υ τ η ευτυχια σε αυτό του γιου μου που ήρθε στον κόσμο πριν 4 περίπου μήνεσ και ανυπομονώ να γυρισω τον κόσμο μαζί τους.Ευχομαι στα ταξίδια σου να βρείς αυτό που ψάχνεις.
Keep walking Δημήτρη!!!!!!!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.493
Likes
8.003
Καλωσόρισες Δημήτρη!!! :xmas_smile:
Ωραία μας τα λες και ακόμα πιο ωραία η ταξιδιωτική "περιπέτειά" σου να βρεθείς από τη Γαλλία στην Καμπόντια!!! Ζήσε το στο μάξιμουμ και γράφε μας κι εμάς τις εντυπώσεις σου από το ενδιαφέρον οδοιπορικό σου!
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Λοιπόν ξεκίνα να γράφεις για το τελευταίο οδοιπορικό των 4 μηνών...θα είναι πολύ ενδιαφέρον πιστεύω!Σου εύχομαι να μην εγκαταλείψεις και τα ταξίδια, όπως εγκατέλειψες τα άλλα δύο!Πάντως είναι πολύ υγιές που ψάχνεσαι!Καλή τύχη!Καλή Πρωτοχρονιά!
 
Μηνύματα
9
Likes
3
Ωραία και θερμή υποδοχή, ευχαριστώ!

Είμαι τώρα στην Μαλαισία για μερικές μέρες και έπειτα σκέφτομαι να πάω στις Ινδίες για έναν μήνα ή ίσως και λίγο παραπάνω. Διάβαζα για το φεστιβάλ ‘Kumbh Mela’ και θα ήθελα πολύ να το δω, πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να βρεθεί κανείς σε αυτό το περιβάλλον.. έχει εδώ ένα ωραίο φωτο-ρεπορτάζ αν θέλετε να δείτε: TIME Photo Essay | The Kumbh Mela: An Indian Odyssey

Είμαι τώρα στην Kuala Lumpur και το σημερινό απόγευμα είναι αφιερωμένο στην συγγραφή εμπειριών από το ταξίδι όπως προτείνετε. Ελπίζω να στείλω κάτι στο forum μέχρι το βράδυ!

Και ναι, το έχω δει το ‘into the wild’ και το τέλος έχει αποτυπωθεί αρκετά έντονα στο μυαλό μου…Φροντίζω όμως να μην έχω την ίδια κατάληξη : )

Καλή χρονιά !
Δημήτρης
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ωραίος Δημήτρη!

Περιμένουμε ιστορίες από το ταξίδι σου.

Καλώς ήρθες και καλή χρονιά και σε σένα!
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
welcome δημητρη!!
καλα κανεις και κυνηγας το ονειρο σου!!!!!!:clap:
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.517
Likes
7.748
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..καλη χρονια Δημητρη και δεν νομιζω μετα απο 2-3 χρονια ταξιδια να ανακαλυψεις οτι δεν σου αρεσει η παρεα μας πια??!!!!:clap::haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.197
Μηνύματα
883.593
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom