Γαλλία Παρίσι - Disneyland με παιδιά

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.123
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι όντως το θέαμα με τους κασκαντερ στο Studio Park είναι μοναδικό και υπέροχο. Όσοι επισκεφθούν το πάρκο, πρέπει οπωσδηποτε να το επισκεφθούν.
Στη disneyland προσωπικά θεωρώ μεγάλη εμπειρία το space mountain, ενώ must για τα πιτσιρικια είναι το it's a small world και ο Πήτερ Παν.

Άσχετο αλλά η Μόνα Λίζα τι δουλειά έχει στο Πάρκο του Αστεριξ.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.681
Likes
16.566
Πολύ καλές πληροφορίες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεατι να προσθέσει κανείς κάτι.
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μη φύγετε για Disneyland χωρίς το....πιστολάκι σας!!Νο1

Μείναμε στη Disneyland για 3 μέρες το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2011,τρεις οικογένειες με παιδιά από 6-9 ετών και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!.Οι πληροφορίες της imalan01 μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες και αναλυτικές .Προσθέτω κι εγώ τις δικές μου για να βοηθήσω τους αγαπημένους συνταξιδιώτες:
1)Φτάσαμε με easy Jet στο Ορλύ.Από εκεί ξεκινά πούλμαν-λεωφορείο της Disneyland .Λες το όνομα του ξενοδοχείου και σε πάει κατευθείαν σε 1,5ώρα.Κοστίζει περίπου 50 ευρώ για 2ενηλικες+1 παιδί.
2)Μέναμε στο ξενοδοχείο Santa Fe.Τα δωμάτια είναι πολύ άνετα αν και λίγο ταλαιπωρημένα από τον πολύ κόσμο που περνάει από εκεί.Η καθαριότητα ικανοποιητική.Υποτυπώδη τα ντους και τα σαπούνια.Δεν έχει σκουφάκι μπάνιου και κυρίως πιστολάκι για τα μαλλιά(σεσουάρ).Αυτό χρεώνεται..... 20Eυρώ την ημέρα!!! Το πρωινό σερβίρεται κάθε μέρα σε χώρο μέσα στο ξενοδοχείο από τις 7.00 το πρωί .Πολύ ικανοποιητικό.Εμείς ήμασταν εκεί από τις 7.00 που άνοιγε γιατί απότις 7.30 άρχιζαν τεράστιες ουρές και είχε μεγάλη αναμονή αν και ο χώρος ήταν πολύ μεγάλος.Έτσι όμως κερδίζαμε και όλη τη μέρα.-Γενικά, είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο που σου καλύπτει πολύ ικανοποιητικά τις ανάγκες σου .
 
  • Like
Reactions: vpg
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μη φύγετε για τη Disneyland χωρίς το....πιστολάκι σας Νο2

3)Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2011 ο καιρός ήταν υπέροχος!!Έκανε τόση ζέστη που αγοράσαμε καντομάνικες μπλούζες και καπέλα.Οι τιμές για όλα τα προιόντα σε όλο το πάρκο και το ξενοδοχείο είναι ίδιες.Όμως, ανάλογα με το θέμα της περιοχής που βρίσκεσαι, έχει και κάτι διαφορετικό.Έχει πολύ!! ωραία πράγματα !!Τιμές...μέτριες προς το ακριβό.
4)Το φαγητό στη Disneyland είναι λίγο δύσκολο.Υπάρχει καλό φαγητό σε μπουφέδες όπου τρως όσο θες με 25ευρώ οι ενήλικες και 12,5 τα παιδιά.Αν θέλεις κάτι πιο φθηνό και σνακ,όλα τα σάντουιτς και γλυκά ξεκινούν από 6 ευρώ.Είναι μεγάλα μεν αλλά με πολύ ψωμί και λίγο...περιεχόμενο.Καλές τιμές σε παγωτά και αναψυκτικά.Πανάκριβο το νερό 2,7 ευρώ το μπουκαλάκι.
5)Τα παιχνίδια και η ατμόσφαιρα της Disneyland είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!Για 4 μέρες μεταφέρεσαι σε ένα παραμύθι.Όσο και αν καταλαβαίνεις το ...σκηνικό,τελικά γίνεσαι μέρος αυτού του μαγικού κόσμου της Disney που ξέρεις από παιδί και τώρα ξαναζείς μέσα απο΄τα μάτια του παιδιού σου!!
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μη φύγετε για τη Disneyland χωρίς το....πιστολάκι σας Νο3

5)Η imalan01 εξήγησε πολύ καλά τη λειτουργία των εισητηρίων.Την εποχή που πήγαμε εμείς δεν είχε τόσο μεγάλες ουρές.Το πιο πολύ που περιμέναμε ,σε λίγες περιπτώσεις,ήταν 30'.Σε μερικά μπήκαμε αμέσως ,κυρίως την Τετάρτη που φτάσαμε και ήταν καθημερινή.Πάντως έτσι κι αλλιώς έχει πολύ περπάτημα και ορθοστασία ,γι` αυτό φορέστε άνετα παπούτσια.
6)Μόλις φτάσετε στο χώρο του πάρκου πάρτε ένα πρόγραμμα και προγραμματίστε πώς θα κινηθείτε.Υπαρχουν 2 χώροι δίπλα δίπλα:Τα στούντιο και το πάρκο.Τα στούντιο λειτουργούν λιγότερες ώρες.
Υπάρχουν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.Ξεχωρίσαμε Peter pan,it`s a small world,Χιονάτη,Πινόκιο για τα πιο μικρά αλλά και τους μεγάλους!!Η....πτήση με το πλοίο του Peter pan πάνω από το Λονδίνο θα μου μείνει αξέχαστη!!Για πιο .....δυνατές εμπειρίες υπάρχουν space mountain,Indiana Jones,Big Thunder mountain,Aerosmith,Twilight Zone tower(τέλειο),Αυστραλιανό ρεύμα και Νέμο(τέλειο),στοιχειωμένο σπίτι.Προετοιμαστείτε για ....αδρεναλίνη και ...τσιρίδα!!
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μη φύγετε για disneyland χωρίς το....πιστολάκι σας νο4

7)Μόλις βγείτε από κάποιο έντονο παιχνίδι,υπάρχουν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην πιο ....δύσκολη στιγμή.Συνήθως τα παιδιά ήταν με μια έκφραση τρελής χαράς και οι γονείς τρελής απελπισίας!!Κοστίζουν 15 ευρώ η 1 και 20 ευρώ οι 2.Συμφέρει αν είστε με φίλους,να μπείτε στα ίδια βαγόνια για να φωτό όλοι μαζί.Έτσι θα αγοράστε 2 και θα τις μοιραστείτε.
8)Καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση!!Αν κάποιος θέλει κάτι να με ρωτήσει, πολύ ευχαρίστως !!
 

vpg

Member
Μηνύματα
91
Likes
50
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στην Αμερική
Πολύ χρήσιμες και οι δικές σου πληροφορίες. Ευχαριστούμε πολύ!!!
 

North66

Member
Μηνύματα
4.314
Likes
5.078
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν έχει σκουφάκι μπάνιου και κυρίως πιστολάκι για τα μαλλιά(σεσουάρ).Αυτό χρεώνεται..... 20Eυρώ την ημέρα!!!
''I wanted a hair dryer and this is also obtained from reception for a 20-euro deposit, refunded on return.''

(Πηγή Travelpod Member Hotel Reviews)
 

Rania7

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
1η μέρα στο Παρίσι
Άφιξη Τρίτη πρωί στις 09:30 (χωρίς καθυστέρηση) ξενάγηση πόλεως, επίσκεψη Maine-Montparnasse Tower, το Παρίσι από ψηλά (56ος όροφος - 210 μέτρα) χωρίς ουρές και καθυστερήσεις, με εισιτήριο (11? ενήλικες, 4,5? παιδιά 7-15 ετών). Καλή λύση για όσους δεν θέλουν Eiffel Tower. Ξενοδοχείο μετά τις 15:00 και έξοδος στην πόλη. Αρχική επίσκεψη στο metro (λίγο πρόβλημα η συνεννόηση στα αγγλικά, δουλεύει και η νοηματική) και με Γραμμή 10 (στάση – La Sorbonne) φτάνεις Cathédrale Notre-Dame (Παναγία Παρισίων). Με ελεύθερη είσοδο, εντυπωσιακές εικόνες και το μάτι αρχίζει να εθίζεται στον κόσμο, τους τουρίστες και τις ουρές. Ακολουθεί βόλτα στην ελληνική συνοικία (ένας δρόμος πίσω από την Quai Saint Michel), εστιατόρια με ελληνικά ονόματα, ελληνικά μενού και greekgyros. Ενδιαφέρον για όσους δεν θέλουν να ξεχάσουν τις ελληνικές συνήθειες. Ακολουθεί βόλτα στο πλάι του Σηκουάνα με φόντο το Λούβρο και επιστροφή για ξεκούραση.
2η μέρα στο Παρίσι
Εκκίνηση σχετικά αργοπορημένα 10:00 για Βερσαλλίες με RER Γραμμή 3 (Προαστιακό στάση Vesailles Rive Gauche). Ψιλή βροχούλα – φθινοπωρινός καιρός. Ουρά 45 λεπτών για πληρωμή εισιτηρίου (15? ενήλικες, ελεύθερα τα παιδιά) και είσοδο στο παλάτι, περίπου 1 ώρα η διαδρομή εντός, μικρή βόλτα στους απέραντους κήπους. Εντυπώσεις: αφού φτάνεις εκεί μπαίνεις στη διαδικασία να επισκεφθείς το εσωτερικό του παλατιού, μάλλον όχι κάτι εντυπωσιακό, στους κήπους (που είναι ελεύθερη η είσοδος) βγάζεις ωραίες φωτογραφίες. Μέχρι 11:00 -12:00 έρχονται τα γκρουπ, ενώ μετά η κατάσταση είναι πιο ήρεμη. Μεσημέρι ίσως είναι καλή ώρα, χωρίς αναμονές, ενώ στην περιήγηση στο παλάτι δεν "τρέχεις" και δεν "πέφτεις" πάνω στους χιλιάδες τουρίστες.
Με RER επιστροφή, αλλαγή στο σταθμό Javel, επιβίβαση στο μετρό (Μ10 σταθμός Javel Andre Citroen) και αποβίβαση στο σταθμό Jussieu. Με λίγο περπάτημα είσαι στο Ζωολογικό κήπο Menagerie du Jardin des Plantes (εισιτήριο 8? ενήλικες, 6? τα παιδιά). Δεν έχει πάρα πολλά ζώα, σε ένα 2ωρο τα βλέπεις όλα και μέχρι τις 18:00 που κλείνει αποτελεί μια καλή διέξοδο στο κέντρο του Παρισιού για μικρούς και μεγάλους. Σημειώνεται ότι ο μεγάλος ζωολογικός κήπος της πόλης είναι κλειστός μέχρι το 2012 (όπως πληροφορούν στην ιστοσελίδα τους).
Ακολουθεί απογευματινή επίσκεψη στο Λούβρο (Τετάρτη και Παρασκευή είναι ανοιχτό μέχρι 22:00). Πάλι μετρό (γραμμή 7 από Jussieu) και αποβίβαση στάση Palais Royal Musee du Louvre. Εθισμένος στην αναμονή των 45 λεπτών μπορείς να μελετήσεις το ενημερωτικό φυλλάδιο και να εντοπίσεις τι θα επισκεφθείς. Σε ένα 2ωρο προλαβαίνεις να δεις ανάμεσα σε πολλούς τουρίστες τη Μόνα Λίζα, τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, αφού υπάρχουν πινακίδες που σε οδηγούν σε αυτά τα εκθέματα. Βέβαια αξίζει και η επίσκεψη στην Ελληνική πλευρά και προετοιμαστείτε να απαντήσετε πειστικά στα παιδιά γιατί αυτά δε βρίσκονται στην Ελλάδα. Πράγματι εντυπωσιακό το θέαμα, απαιτεί περισσότερο χρόνο.
Η μέρα κλείνει με επίσκεψη στην Αψίδα του Θριάμβου (μετρό γραμμή 1 στάση Charles de Gaulle Etoile).Έχει αρχίσει να νυχτώνει και τα φώτα δίνουν πιο επιβλητική εικόνα. Το ψιλόβροχο συμπληρώνει το θέαμα και μάλλον πρέπει να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο.
Η αφήγηση συνεχίζεται...:paris05:
Τι καταπληκτικη περιγραφή!!!
Εμεις φευγουμε 17 Ιουνιου με τα παιδιά (12 και 14 ετών) και νομίζω θα μας βοηθήσει πολυ η περιγραφή σου. Είσαι πολύ κατατοπιστική:D
 

Rania7

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Το FASTPASS πως εκδιδεται? Χρεώνεται εξτρα?
Επίσης τι τύπο εισιτηρίων προτείνετε?
Διαβασα ότι υπάρχουν
1 ημέρα 1 πάρκο( ένα πάρκο την ημέρα)
Μagic ticket 1 ημέρα 2 πάρκα(πρόσβαση και στα 2 για 1 ημέρα)
2 ημέρες 2 πάρκα (με προσβαση και στα δυο και τις 2 μέρες)

Εμείς λέγαμε να διαλέξουμε τον πρώτο τύπο για να αφιερώσουμε ολόκληρη ημέρα σε κάθε πάρκο κι έρχεται και πιο οικονομικά.

περιμένω γνώμες...
 
Μηνύματα
151
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
Ταιβαν!
Ταξίδι-Όνειρο
Las Vegas
Μια μερα ενα παρκο οπως και δηποτε ειναι πολυ μεγαλα....

Το φαστπας ειναι απλα ενα εισητηριο το οποιο χτυπας την καρτα που εχεος παρει απο τα εκδοτηρια, το βασικο σου εισητηριο το χτυπας και ουσιαστικα ειναι σαν να κλεινεις θεση. Μην αγχωνεσαι καθολου θα τα καταλαβεις ολα μεσα σε 5 λεπτα

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.336
Μηνύματα
888.707
Μέλη
39.001
Νεότερο μέλος
Maria Kremm

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom