Πιθανές προτάσεις διακοπών

gnrfreak

Member
Μηνύματα
53
Likes
8
Γεια σας ταξιδευτές!! Μόλις γράφτηκα. Φέτος, πρώτη φορά ήρθαν έτσι τα πράγματα που οι καλοκαιρινές διακοπές μου είναι στον αέρα - ύστερα από break up :-(. Το θέμα είναι όμως ότι τις χρειάζομαι..., οπωσδήποτε! Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να την κάνω κάπου μόνος, θα βοηθήσει να αναπνεύσω λίγο. Εδώ όμως είναι που λίγο θέλω τη βοήθεια κάποιων έμπειρων μελών, αφού είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς ταξιδεύουν και μόνοι. Έχω φυσικά ταυτίσει το καλοκαίρι με μια ντουζίνα νησιά, όπως και 10 μύρια Έλληνες ακόμα! Δεν μπορώ παρολαυτά να βγάλω έξω την πιθανοτητα του εξωτερικού - το μπάτζετ εδώ είναι λίγο... θέμα!
Βάζοντας τα κάτω, τι έχετε να προτείνετε: Αν είναι για ελληνικό νησί...μικρό και ματζόβολο ή μεγάλο με πολλά μέρη να επισκεφθείς; πιθανοί πρόσφοροι προορισμοί..;
Αν πάλι είναι για εξωτερικό...Σκέφτομαι την Ιταλία ή την Ισπανία. Γνώμες;
Ευχαριστώ!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.107
Likes
41.360
Αυτό που χωρίζετε τόσοι το καλοκαίρι με ξεπερνάει...Κανονίστε κάτι όλοι μαζί, ρε παιδιά.
Εξωτερικό, αν θες να ξεχαστεί ή να δεις τα πράγματα από απόσταση ή γιατί δεν θες να προλαβαίνεις καν να σκεφτείς. Στα νησιά θα έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο, θα πέφτεις δυστυχώς πάνω σε ζευγάρια αλλά δεν αποκλείονται κι οι γνωριμίες. Εσύ αποφασίζεις.
 

gnrfreak

Member
Μηνύματα
53
Likes
8
Αυτό που χωρίζετε τόσοι το καλοκαίρι με ξεπερνάει...Κανονίστε κάτι όλοι μαζί, ρε παιδιά.
χαχα, πράγματι είναι η χειρότερη φάση, αλλά συμβαίνει..και καμιά φορά είναι για καλό ;-).

Εξωτερικό, αν θες να ξεχαστεί ή να δεις τα πράγματα από απόσταση ή γιατί δεν θες να προλαβαίνεις καν να σκεφτείς.
Μήπως εννοείς ότι δεν θα προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτα άλλ0, εκτός από την οργάνωση του ταξιδιού;; Γιατί, για το έξω, αυτό με ψιλοπροβληματίζει...ότι θα πρέπει να οργανωθώ τέλεια - σε ταξίδι χωρίς γκρουπ αναφέρομαι βέβαια.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.750
Likes
15.215
Μας λες γενικά πράγματα και δεν ξέρουμε τα γούστα σου.Από νησί τι σου αρέσει;Τα νησιά τύπου Κυκλάδες;Τα πιο πράσινα όπως οι Σποράδες;Τα μεγάλα όπως η Ρόδος;

Και από εξωτερικό όταν λες Ιταλία και Ισπανία ποια μέρη σκέφτεσαι; Η Ανδαλουσία για παράδειγμα που έχει πολλά αξιόλογα μέρη,Σεβίλλη,Κόρδοβα,Γρανάδα κλπ είναι πολύ ζεστό μέρος για καλοκαίρι. Πρέπει λίγο να μας πεις πιο συγκεκριμένα τις προτιμήσεις σου......
 

gnrfreak

Member
Μηνύματα
53
Likes
8
alma, ίσως έχεις δίκιο. Εντάξει, Κυκλάδες είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς, πέρσυσι πήγα Σίκινο, Φολέγανδρο, δεν έχω πάει Αντίπαρο, Αμοργό και βορειοδυτικά κυκλαδονήσια (Άνδρο κτλ). Επίσης, στη Νάξο είχα κάτσει 2 ημέρες γιατί πήγαινα κουφονήσια (όταν τα τελαυταία δεν ήταν τόσο mainstream).

Τώρα, για τα υπόλοιπα, Σποράδες η Ιόνιο, περιμένω να μου πείτε γνώμες...δεν έχω ξαναπάει και δεν ξέρω αν ταιριάζουν στην περίσταση - είναι μεγάλα νησιά.

Για το εξωτερικό, αυτό που με ...ανησυχεί, είναι όπως λέω και στο προηγούμενο post η όλη οργάνωση και όχι τοοοσο πολύ ο προορισμός. Εδώ θέλει φαντάζομαι, πλάνο ταξιδιού, δρομολόγια, στοιχειώδη προγραμματισμό και πάει λέγοντας. Έχει ένα ρίσκο νομίζω..καλοδεχούμενο μεν, αρκεί να μην σου χαλάσει το ταξίδι δε.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.750
Likes
15.215
Η Σκιάθος είναι πιο κοσμική.Πολλοί την αποκαλούν η Μύκονος των Σποράδων. Η Σκόπελος και πάλι έχει πολύ τουρισμό αλλά σαν νησιά είναι πανέμορφα καταπράσινα και μπορείς να κάνεις γνωριμίες αν ψάχνεις κάτι τέτοιο.Η Αλόννησος από την άλλη είναι νησί για πιο ήσυχες χαλαρές διακοπές.

Από Κυκλάδες Πάρο έχεις πάει; Αντίπαρο λες όχι.Πάρο ναι; Είναι νησί που πάνε πολλοί νέοι και με έντονη ζωή.

Για εξωτερικό εννοείται ότι θέλει περισσότερη οργάνωση και επίσης όσο πιο αργά κλείνεις αεροπορικά συνήθως τόσο ακριβότερα είναι.

Ότι και να επιλέξεις να περάσεις ωραία!!!!!
 

gnrfreak

Member
Μηνύματα
53
Likes
8
alma, σ'ευχαριστώ, το ίδιο εύχομαι και σε σένα!
Είπες ότι έχεις πάει Ισπανία; Αν ναι, ποια μέρη θα πρότεινες σε μια 10-ήμερη εξόρμηση.

Επίσης, και τις Ιταλικές ακτές θέλω πολύ να επισκεφθώ.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.750
Likes
15.215
Αξίζει πολύ η Ανδαλουσία αν δεν την έχεις δει,αλλά όπως σου είπα πιο πάνω αν είναι να πας καλοκαίρι μάλλον θα έχει πολύ ζέστη.Εγώ πήγα Οκτώβρη και ήμασταν με κοντομάνικο τα πρωινά.
Εννοείται έχει και άλλα ωραία μέρη η Ισπανία.Η Μαδρίτη συνδυάζεται αν έχεις μέρες στη διάθεση σου με κοντινές πόλεις όπως το Τολέδο,η Σεγκόβια και η Άβιλα.Πολύ γραφικές.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom