Ποιά η γνώμη σας για τα Hostels?

depy!!!

Member
Μηνύματα
741
Likes
2.024
Επόμενο Ταξίδι
Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ξερω πως οσο μεγαλωνω γινομαι και πιο ιδιοτροπη και θελω ανετη διαμονη αλλα πολλες φορες εχω κλεισει δικλινα σε ξενοδοχεια με 20-40 ευρω Η διαφορα του να δωσω 7 ευρω αντι για 10 κανει χαωδη τη διαφορα στις συνθηκες ".
Μιλας για διαφορα του χοστελ απο το δικλινο θεωρωντας δεδομενο οτι ταξιδευουν δυο ατομα παρεα. Οταν εισαι μονος σου η διαφορα ειναι 7 στο χοστελ, 25 στο μονοκλινο. Επι τις μερες του ταξιδιου, ειναι αρκετη. Δε μιλαμε βεβαια για ατομα που ειναι δυσκολα και πρεπει να καταπιεστουν. Εκει οση και να ειναι η διαφορα τη δινεις.

Αν βρεθείτε στο Xi'An, συνιστώ το Huiya Tianmu (μετάφραση: So Young).
Πιθανον να εμεινα στο ιδιο, δε θυμαμαι το ονομα του. Διαδρομοι επενδυμενοι με ξυλο, γωνιες με καναπεδες, μεγαλα μπανια -κοινοχρηστα- με πλυντηρια και πιστολακια και μηχανημα με εμφιαλωμενο νερο.
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το βίντεο αφαιρέθηκε γιατί αντιβαίνει τους όρους του φόρουμ περί δωρεάν διαφήμισης. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τη συντονιστική ομάδα :)
 
Last edited:

LikeNoOther

Member
Μηνύματα
63
Likes
138
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρεια Κορέα
Δεν έχω μείνει ποτέ σε κοιτώνα Hostel, μόνο σε μονόκλινα δωμάτια εντός κάποιου Hostel. ίσως φταίει ότι ξεκίνησα να ταξιδεύω εξωτερικό μεγάλος (μετά τα 30) και παίζουν και ανασφάλειες κτλ. Αν ήμουνα στα 20, 22, 25 μου, δεν ξέρω, μπορεί και να το έκανα. Ποτέ δεν με έψηνε πάντως ιδιαίτερα σαν ιδέα. Προτιμώ να εξοικονομήσω λεφτά από αλλού όπως πχ το φαγητό παρά αυτό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.285
Μηνύματα
886.664
Μέλη
38.954
Νεότερο μέλος
panatsitsi123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom