Πολύωρη αναμονή στους διαβατηριακούς ελέγχους.

jabo22

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Καλημέρα!

Τον Αύγουστο κάναμε ένα ταξιδάκι από Θεσσαλονίκη μέχρι την Μπροτισλάβα. Εδώ θέλω να εξετάσουμε την απίστευτη ταλαιπωρία που υπεστήκαμε κατά την διάβασή μας από διαβατηριακούς ελέγχους μεταξύ Σκοπιών Σερβίας και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό Σερβίας με Ουγγαρία από Ζεγκετ (περίπου 3.5 ώρες). Στην επιστροφή τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα Σλοβενία Κροατία (μισή ώρα) ενώ μεταξύ Κροατίας Σερβίας (2 ώρες περίπου) αν και στην αντίθετη πλευρά όταν κατεβαίναμε η αναμονή έφτανε σε πάρα πολλά χλμ. Στις χώρες της Ε.Ε. τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά δεν υπήρχε δλδ κανένας έλεγχος μόνο στάση για βινιετα.

1) έχει περάσει κάποιος Σερβία Ουγγαρία από Subotica Serbia --> Tompa Hungary --> Kiskunhalas, Hungary και μετά να συνεχίσει τον κλασικό δρόμο και όχι από τα κλασικό πέρασμα. Πώς ήταν?

2 ) έχει περάσει κάποιος Σερβία Κροατία από KuzminVojvodina Serbia --> ŠidVojvodina Serbia --> Vinkovci, Croatia και μετά να συνεχίσει τον κλασικό δρόμο για Σλοβενία και όχι από τα κλασικό πέρασμα. Πώς ήταν.

Επειδή τα ταξίδι ήταν καταπληκτικό παρόλο τις δυσκολίες και σκέφτομαι να κάνω και στο μέλλον κάτι παρόμοιο θέλω πραγματικά την βοήθειά σας. Αν και με ενδιαφέρει περισσότερο το κομμάτι προς την Αυστρία και Ελβετία.
 

Clemence

Member
Μηνύματα
305
Likes
80
Δε μπορώ να βοηθήσω, αλλά θα ήθελα να μάθω τι είναι η βινιέτα; Δεν την έχω ξανακούσει τη λέξη.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.433
Δε μπορώ να βοηθήσω, αλλά θα ήθελα να μάθω τι είναι η βινιέτα; Δεν την έχω ξανακούσει τη λέξη.
Σε κάποιες χώρες όταν περνάς τα σύνορα πρέπει να αγοράσεις βινιέτα για το αυτοκίνητο κάτι σαν τέλη κυκλοφορίας με ένα μικρό συνήθως κόστος...
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.105
Likes
24.048
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Στην επιστροφή τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα Σλοβενία Κροατία (μισή ώρα) ενώ μεταξύ Κροατίας Σερβίας (2 ώρες περίπου) αν και στην αντίθετη πλευρά όταν κατεβαίναμε η αναμονή έφτανε σε πάρα πολλά χλμ.
Τον Αύγουστο του 2014 περνώντας από τα σύνορα Σερβίας - Κροατίας είχαμε καθυστέρηση έξι (6) ωρών!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτη ταλαιπωρία. Άλλη φορά δεν ξεκινάω Σάββατο για την Ευρώπη με αυτοκίνητο και ειδικά Αύγουστο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.232
Μηνύματα
884.401
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom