Κύθηρα Που να μεινω στα κυθηρα??

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θα είναι πολύ πιο ήσυχα, θα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα καταλύμματα σε εξαιρετικές τιμές, θα είστε μόνοι σας στη θάλασσα, θα φας ωραία και φρέσκα ψάρια.
Έχω πάει μία φορά Σεπτέμβρη και μια φορά Μάρτη και πέρασα και τις δύο υπέροχα.
Αν κάνει ψύχρα το βράδι, έχεις και την εναλλακτική λύση του "Αστικόν" στον Ποταμό.
Το Μάρτη που είχα πάει ενα μπαράκι στο Καψάλι λειτουργούσε εσωτερικά και έβαζε πολύ καλή μουσική. Οπότε γιατί όχι; Εγώ θα πήγαινα.
Αν είσαι της βαβούρας όμως τότε είναι αλλιώς τα πράγματα.
 

κωνα

Member
Μηνύματα
24
Likes
0
οχι δεν ειμαι της βαβουρας..αλλα να μην ειμαστε κ μονοι μας..να εχει μια ιδεα απο κοσμο..οχι να βουλιαζει το νησι κ να μην μπορεις να καθισεις πουθενα αλλα να μην ειμαστε κ μονοι μας στην ταβερνα π.χ...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τώρα τι να σου πω! Στις ταβέρνες που πήγα εγώ κανα δυο τραπέζια ήταν γεμάτα και τον Μάρτη και τον Σεπτέμβρη. Τον Σεπτέμβρη ειχα πάει και με μεγάλο γκρουπ και δε μας πολυένοιαζε. Τώρα τι να σου πω, αν φέτος στην ταβέρνα που θα πας θα έχει πόσα τραπέζια κατειλημμένα, δε μπορώ να το ξέρω. Φαντάζομαι επίσης οτι θα έχει τεράστια διαφορά αν πας αρχές Σεπτεμβρίου απ' οτι αν πας τέλη Σεπτεμβριου. Εγώ πάντως θυμάμαι οτι είχα προφτάσει και τον εορτασμό της Αγίας Πελαγίας -βλέποντας το εορτολόγιο είναι 8 Οκτωβρίου -και δεν ήταν καθόλου άσχημα. Αλλά όπως προείπα ήταν με ένα γκρουπ φοιτητών οπότε δεν μας ένοιαζε το αν θα βρίσκαμε και άλλον κόσμο στις ταβέρνες. Μπάνιο πάντως κάναμε και η θάλασσα ήταν ζεστή.
 

κωνα

Member
Μηνύματα
24
Likes
0
δεν με πειραζει να ειναι κρυα η θαλασσα..ε αν παμε Σεπτεμβρη θα ειναι στις αρχες σιγουρα....γιατι μετα θα εχω κ εξεταστικη λογικα..Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες..!!
 
Μηνύματα
16
Likes
5
Το τοπίο είναι μαγευτικό και το Σεπτέμβρη, αν σας αρκεί σε κάποιο βαθμό αυτό, να πάτε.
Από κόσμο το νησί αδειάζει. Ακόμα και αρχές Σεπτέμβρη ουδεμία σχέση με Αύγουστο.
Οπότε εάν τελικά καταφέρετε και πάτε να γνωρίζετε ότι θα δείτε το νησί χωρίς τους πολλούς τουρίστες και το σκηνικό που δημιουργείται. Ο κόσμος που θα δείτε θα είναι κυρίως οι ντόπιοι που θα μαζεύονται στα καφέ Αστικόν στον Ποταμό, όπως προείπατε και Φως Φανάρι στη Χώρα και το βράδυ Καψάλι με τη συντροφία των νέων Τσιριγωτών στο Fox Anglais ή το Badra Ladra.
 

prudence

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα ή Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βέγκας,Αλάσκα
skoumpi;304094 Ειχαμε μείνει στο[B said:
Μυλοπόταμο[/B] ενα πολυ ωραίο χωριο στο κέντρο του νησιού. Οι κάτοικοι είναι πολυ ευγενικοί και με το αυτοκίνητο γυσίσαμε ολα τα χωριά και τις παραλίες! Οι δρόμοι είναι ενα θέμα αλλα με λίγη προσοχή ολα καλά θα πάνε!
Καλά να περάσεις....

Τις τελευταίες φορές που πήγα Κύθηρα, έμεινα Μυλοπόταμο ή Αγία Πελαγία. Στον Μυλοπόταμο γιατί ήταν πιο οικονομικα. Έμεινα σε κάτι ενοικιαζόμενα δωμάτια της κυρα Διαμάντως, πολύ όμορφα. Υποψην όμως οτι εκεί δεν πιάνει το κινητό. ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!

Στην Πελαγία έχω μείνει στο Φιλοξένια και σε ενα καινουριο που δεν θυμαμαι το όνομα του, εχει 2 χρόνια λειτουργιας αλλά μου φάνηκε κάπως ακριβό περσυ.

Πάντως αν πήγαινα τώρα (κλαψ-άδικη ζωή) θα έμενα Μυλοποταμο και θα τα έπινα κάθε βράδυ στο "Καμάρι". :clap:
 

arsinoe

Member
Μηνύματα
8
Likes
2
Σήμερα κλείσαμε εισητήρια από Νεάπολη για Κύθηρα 11 ευρώ το άτομο και 44 ευρώ το ΙΧ....για 2 άτομα....66 ευρώ σύνολο.....(για 20 Αυγούστου 2011)
και το ίδιο ποσό για Κύθηρα - Νεάπολη....
κοινώς το πήγενέλα Νεάπολη-Κύθηρα με ΙΧ για 2 άτομα 132 ευρώ!!!!

Από Γύθειο έχει καράβι μια φορά την εβδομάδα....δεν πολυβολεύει νομίζω.
 

κωνα

Member
Μηνύματα
24
Likes
0
σας ευχαριστω ολους σας για ολες τις πληροφοριες..τις συγκεντρωσα κ εκανα οσα περισσοτερα μπορουσα....ηταν πολυ ομορφο το νησι κ ολα..το συστηνω σε ολους ανεπιφυλακτα..εμεις παρεπιμπτοντως πληρωσαμε 94? για 2 ατομα κ μηχανακι,πηγαινε-ελα απο Πειραια...
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Τελικά σε ποιο χωριό έμεινες?
Φυσικά περιμένουμε να μας πεις κι άλλα,
δεν τη βγάζεις καθαρή μόνο με δυο κουβέντες:lol:
 

elenacd

Member
Μηνύματα
14
Likes
3
καλησπερα

θελω να παω με τον καλο μου γυρω στις 20 αυγουστου στα κυθηρα και το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ολοι μου λενε οτι ειναι ακριβο σαν νησι.το μονο που θελω απο το μερος που θα μεινω ειναι να ειμαι ολη μερα θαλασσα και οταν γυριζω το βραδακι να εχει καπου κοντα κατι για να τρωμε και αν κατσει και κανενα χαλαρο ποτακι το βραδυ δε θα ελεγα οχι :ρ!!!!μου ειπανε να ψαξω να μεινω στη χωρα 'η στο καψαλι.εχω διαβασει καποιες προτασεις εδω απλα θα ηθελα αν ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο και με σχετικα καλες τιμες λογω της οικονομικης καταστασης :).
ευχαριστω προκαταβολικα!
 

evagelina

Member
Μηνύματα
60
Likes
89
Επόμενο Ταξίδι
Βόσπορος
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
το νησί το επισκέπτομαι σχεδόν κάθε χρόνο, και όχι δεν είναι ακριβό νησί για μένα είναι αρκετά φτηνότερο από τα περισσότερα κυκλαδίτικα νησιά. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις με προσοχή τις πληροφορίες που δίνουν εδώ, είναι αναλυτικές και αντιπροσωπευτικές του νησιού. Πέρυσι το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή και πήγαμε αρχές Αυγούστου έτσι πήρα τηλέφωνο σε κάποια δωμάτια στο Λιβάδι που είχα μείνει χρόνια πριν και προς έκπληξη μου βρήκα με 45 ευρώ το βράδυ, είναι σ ένα μεγάλο οικόπεδο δυο κτίρια το παλαιότερο και το νεότερο, πολύ καθαρά δωμάτια με μπαλκονάκι κουζίνα αξιοπρεπή και σίγουρα value for money. Δεν θυμάμαι όνομα, έχω τηλέφωνο (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το γράψω, θα το τολμήσω 27360-31761). Στο προτείνω γιατί σαν πρώτη φορά η τοποθεσία βολεύει είσαι κοντά σε Χώρα, Καψάλι και την παραλία του Χαλκού. Αν θέλεις πάνω στην παραλία θα κοιτάξεις Καψάλι, γιατί στο χωριό που σου λέω θέλει αμάξι, αν και για μένα Κύθηρα, είναι αμάξι, εξερεύνηση ,ωραία χωριά,καλό φαγητό και άλλα πολλά που μόνο αν πας θ ανακαλύψεις!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.462
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom