Κροατία Προσοχή στην τροχαία στην Κροατία...

hariskar

Member
Μηνύματα
162
Likes
66
Ταξίδι-Όνειρο
Ξανά Μπαλί
Ταξιδεύαμε νύχτα με 180χλμ με όριο 130 (είχα το νου μου για μπλόκα δεξιά στο δρόμο), ξαφνικά με προσπερνάει ένα πολιτικό αυτοκίνητο, έρχεται μπροστά μου και αμέσως αρχίζουν στη θέση των πίσω φώτων και των φρένων να αναβοσβύνουν κόκκινα και μπλέ φώτα. Το ίδιο και στο παρπρίζ, όπου επίσης έγραφε Police (στα κροατικά) και κάτι άλλες λέξεις. Άρχισε τότε και η σειρήνα. Κόβουν ταχύτητα μπροστά μου και βγαίνουν σε μία έξοδο. Τους ακολουθώ και σταματάω πίσω τους. Μου είπε ο αστυνομικός ότι έτρεχα και να δω το βίντεο. Ανοίγει το πορτ μπαγκάζ, όπου είχε μία οθόνη TFT που έδειχνε βίντεο το αυτοκίνητό μου από πίσω, στο οποίο φαινότανε οι πινακίδες και πόσο έτρεχα κάθε στιγμή και η μέση ταχύτητα στα 500 μέτρα που με καταγράψανε.
Μου είπαν ότι για αυτήν την ταχύτητα το πρόστιμο είναι 500-1000? + δικαστήριο. Με παζάρια και δικαιολογίες φτάσαμε τα 100?, τα δώσαμε επιτόπου, πήραμε απόδειξη και φύγαμε.
Σας ενημερώνω για να προσέχετε περισσότερο από εμένα..
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
757
Likes
252
δηλαδη τι να προσεχουμε? Μας ενημερώνεις να τρεχουμε συμφωνα με τα ορια ταχυτητας?
 

hariskar

Member
Μηνύματα
162
Likes
66
Ταξίδι-Όνειρο
Ξανά Μπαλί
Ενημερώνω ότι υπάρχουν πολιτικά αυτοκίνητα που σε καταγράφουν από πίσω και τρως κλήση.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.308
Likes
5.063
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eγώ θα προσέχω όταν πάω στην Κροατία να οδηγώ αυτοκίνητο που να ξεπερνά άνετα τα 180 για να μη με περνάνε οι Κροάτες μπάτσοι με τα πολιτικά.
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
σταβα πηγε το παζαρι-ειμαστε και απο ελλαδα λογω σερβιας μας αγαπανε-παντου υπαρχουν συμβατικα-που να δης παραλια κροατια απο γραψιμο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.261
Μηνύματα
885.440
Μέλη
38.939
Νεότερο μέλος
Panais

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom