Σκιάθος Προτάσεις διασκέδασης, εστίασης, αξιοθέατων και παραλιών στη Σκιάθο

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Πήγα 5 μέρες στη Σκιάθο και ήταν απλά τέλεια! :D Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα tips που έκαναν τις διακοπές μου πιο όμορφες!

Να πω και εγώ μερικά πράγματα για τους επόμενους που θα θελήσουν να επισκεφτούν τη Σκιάθο!
Γενικά το νησί είναι πανέμορφο! Γραφικό,καταπράσινο,με ονειρεμένες παραλίες, όμορφη χώρα και γεμάτο ζωή...Μείναμε στο Magic Hotel 4* και το συστήνω ανεπιφύλακτα, τα δωμάτια είναι απίστευτα, το πρωινό εξαιρετικό με μεγάλη ποικιλία και το προσωπικό ευγενέστατο!Μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Επισκεφτήκαμε τις Κουκουναριές, τη Μπανάνα και το Βρωμόλιμνο, απίστευτες παραλίες με χρυσή άμμο και καθαρά νερά, χαρήκαμε κολύμπι! Στη Μπανάνα γινόταν χαμός, όλοι χορεύανε στα beach bar, να πάτε αν σας αρέσει το τζέρτζελο...:bleh:
Και στο Βρωμόλιμνο είχε πολύ κόσμο, δυνατή μουσική, πολύ ωραία γενικά, το απόγευμα βέβαια άρχιζε να μαζεύει πολλά πετούμενα :bleh:!
Οι Κουκουναριές μας ξετρέλαναν,φανταστικά νερά που δεν τα χορταίναμε, καταπράσινο τοπίο, πήγαμε 2 φορές:D!!!
Επίσης, πολύ ωραία παραλία είναι η Αγία Ελένη! Πιο ήσυχες καταστάσεις και φοβερά νερά :D..μας άρεσε!
Τη μία μέρα επιλέξαμε να κάνουμε και το γύρο του νησιού με καραβάκι που πήραμε από το λιμάνι..βέβαια δεν ήμασταν τυχεροί γιατί όλες τις μέρες που πήγαμε φύσαγε βοριάς, οπότε καταλαβαίνετε όλες οι βόρειες παραλίες είχαν κύμα και δεν το ευχαριστηθήκαμε...και δεν πετύχαμε και τα Λαλάρια όπως θα έπρεπε να τα δούμε :( ! Οπότε το βλέπουμε και σαν αφορμή να ξαναπάμε Σκιάθο στο μέλλον! Πάντως ο γύρος αξίζει, να τον κάνετε άμα δεν έχει αέρα, αλλιώς επιλέξτε να πάτε μόνο νότια και στο νησάκι Τσουγκριά! Το καραβάκι μας πήγε Λαλάρια-Σπηλιές-Κάστρο-Ασέληνο από το βόρειο τμήμα, μετά συνέχισε προς νότια όπου μας άφησε στον Τρούλο για μπανάκι (επίσης ωραία παραλία:D) και στο τέλος μας πήγε στο νησάκι Τσουγκριά που ευχαριστηθήκαμε μπάνιο και βουτιές:clap:! Γυρίσαμε 6.30 η ώρα στο λιμάνι! Αυτά από παραλίες!

Από φαγητό τα καταφέραμε και φάγαμε τη μια μέρα στο Maria's Pizza που λέγανε όλοι πόσο τέλειο είναι..και άξιζε όντως πάρα πολύ, φοβερή πίτσα! :D Απλά πρέπει να πάτε νωρίς για να βρείτε τραπεζάκι γιατί είναι μικρό μαγαζί και γεμίζει αμέσως!
Πήγαμε και στον Ασπρόλιθο όπου φάγαμε πολύ καλά, βασικά σκάσαμε!!! Πολύ ευγενικό προσωπικό και το φαγητό νόστιμο και ποιοτικό με μεγάλες μερίδες και καλές τιμές!Το προτείνω!
Επίσης, κάτσαμε τη μια μέρα στο Μπακάλικο, ταβερνάκι με θαλασσινά δίπλα στη Σκούνα και το Εν Πλω! Είχε ωραία θέα στη θάλασσα, νόστιμα ορεκτικά (φέτα με μέλι και σουσάμι:bleh:), αλλά το καλαμαράκι όταν ήρθε ήταν κρύο και οι γαρίδες σαγανάκι δεν μας άρεσαν.
Το Greek Side Grill στο λιμάνι μαζεύει νεολαία, έχει αρκετά καλό φαγητό, άμα θέλετε κρεατικά, έχει απ'όλα! Τεράστιες μερίδες και γενικά νόστιμα πιάτα!
Τελευταίο άφησα το highlight :clap:, το εστιατόριο Infinity Blue που βρίσκεται στον Κολιό...είναι απλά φανταστικό! Να πάτε οπωσδήποτε αν θέλετε να δειπνήσετε ρομαντικά, με όμορφη ατμόσφαιρα και απίστευτη θέα!!! Το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες μας έκαναν να νιώσουμε ξεχωριστοί, μας περιποιήθηκαν και με το παραπάνω! Το φαγητό είναι εξαιρετικό! Πήραμε αστακομακαρονάδα που μας άφησε άφωνους...και τα ορεκτικά απλά τέλεια, ό,τι φάγαμε! Στο τέλος μας κέρασαν και πανακότα :bleh:! Καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση για να εξασφαλίσετε κάποιο από τα μπροστινά τραπεζάκια! Μην το χάσετε! Infinity Blue, Κολιός - Κριτικές εστιατορίων - TripAdvisor !
Δυστυχώς δεν πήγαμε στο Lo&La που είχαμε ακούσει τόσο καλά λόγια, το πετύχαμε κλειστό ή γεμάτο κόσμο:(, ...την επόμενη φορά!

Το βράδια μας τα περάσαμε όμορφα με βόλτες στο παλιό λιμάνι...Πετύχαμε και τον Μπάκα με την κάμερα του σταρ :haha:, την Τάμτα και τον Ψινάκη!
Πήγαμε για ποτάκι στις περιβόητες μαξιλάρες, στο Rock 'n' Roll bar...κατά τη γνώμη μου αξίζει, έχει απίστευτα κοκτέιλς και ποτά! Ναι είναι ακριβά, αλλά να πάτε έστω μια φορά για την ατμόσφαιρα και το καταπληκτικό daquiri με πουρέ από μάνγκο :cool:! Ακριβώς από πάνω, πιο ρομαντικά, με θέα το Μπούρτζι, είναι το Venue, επίσης πολύ περιποιημένα ποτά και θεϊκό daquiri μπανάνα!

Αυτά τα λίγα από μένα! Το αγάπησα το νησί και του χρωστάω και άλλη επίσκεψη :D ίσως σε συνδυασμό με Σκόπελο και Αλόννησο που δεν έχω πάει!
Ελπίζω να μη σας κούρασα με το μεγάλο post!

Και λίγες φωτογραφίες:
1η: Παραλία Αγία Ελένη
2η: Κουκουναριές
3η: Βρωμόλιμνος
4η: Banana beach bar
5η: Λαλάρια
6η: Κάστρο
 

Attachments

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Και λίγο extra φωτογραφικό υλικό :D...
1η: Αστακουδάκια στο Infinity Blue
2η: Νησάκι Τσουγκριά
3η: Maria's Pizza
4η: Μαξιλάρες...
5η: H Σπηλιά της Φόνισσας
6η: Παραλία Τρούλος
 

Attachments

kornilia

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν, αποφασίσαμε κι εμείς με την παρέα μου να πάμε Σκιάθο φέτος, επειδή δίνουμε πανελλήνιες και ξέρετε μετά δεν μπορούμε να την βγάλουμε στην Κατερίνη. :bleh: Απλώς είμαστε λίγο μπερδεμένες σχετικά με το τι πρέπει να δούμε κ τι όχι..Θέλω να πω ότι από τη στιγμή που θα μείνουμε 6 μέρες, θέλουμε να δούμε όσο πιο πολλά γίνεται κ να περάσουμε κ καλά! Θα μένουμε στο κέντρο κ δε θα έχουμε αυτοκίνητο (λόγω ηλικιας) αλλά έχω διαβάσει για την παραλία "Λαλαρια" και για το κάστρο τα οποία είναι δύσκολα προσβάσιμα απ ότι κατάλαβα. Τι μου προτείνετε; ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
 

isavella

Member
Μηνύματα
133
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Γεια σας παιδιά! Σχετικά με τις εκδρομές με τα πλοιαράκια, υπάρχουν διαδρομές που πας μόνο στο Νησάκι Τσουγκριά; Και πόσο κοστίζει; Εκδομές που κάνουν το γύρο του νησιού αξίζουν ή είναι κουραστικό; Τιμές; Επίσης και για λαλαρία που λέμε να πάμε πας πάλι μόνο με πλοίο;

Και σχετικά με το φαγητό και τα εστιατόρια που αναφέρονται στα προηγούμεν σχόλια, οι τιμές που κυμαίνονται περίπου;
 

ap-ioanna

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Παιδιά γεια σας κι από μένα!!! Πέρυσι με τη βοήθεια των ψαγμένων εδώ μέσα έκανα τις ομορφότερες καλοκαιρινές μου διακοπές στη Μήλο με το αγόρι μου!!! Φέτος μας έτυχαν πολλές δυσκολίες και θέματα υγείας και έχουμε πολύ ανάγκη να φύγουμε 5-6 μέρες τον Αύγουστο και σκεφτόμαστε για Σκιάθο!!!! αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια ωραία δωμάτια που έχει μείνει και έφυγε ικανοποιημένος (σε νορμάλ τιμές) θα του ήμουν ευγνώμων!!!! ;)
 

gianni1966

Member
Μηνύματα
211
Likes
72
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Θα σου προτεινα, το ξενοδοχειο Οστρια, στην Αγ. Παρασκευη.
Ειναι περιπου στα μισα του παραλιακου δρομου, που συνδεει την χωρα με τις Κουκουναριες. Καλες παροχες και υπηρεσιες, νορμαλ τιμες και οι κορες του ιδιοκτητη, (Σοφια και Αννα), ευγενεστατες και εξυπηρετικοτατες. Με την προυποθεση, οτι θα εχετε μεταφορικο μεσο. Διαφορετικα, στα 50 μετρα απο το ξενοδοχειο, υπαρχει σταση λεωφορειου που συνδεει την χωρα με τις Κουκουναριες.
 

ap-ioanna

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Μέσο θα έχουμε!!! πόσα περίπου είναι η τιμή το βράδυ για Αύγουστο , γνωρίζεις ?
 

gianni1966

Member
Μηνύματα
211
Likes
72
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Δεν μπορω να σου πω, γιατι η τελευταια φορα που πηγα, ηταν πριν δυο χρονια. Αν θελεις, μπες στο site του ξενοδοχειου και επικοινωνησε μαζι τους. Καλυτερα απογευματινες ωρες και ζητησε την Αννα. Εχει και τεραστιο χωρο για σταθμευση, οποτε δεν θα ταλαιπωρηθειτε καθολου σε αυτο το θεμα.
 

frenchman

Member
Μηνύματα
623
Likes
1.494
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Κοίτα και εδώ http://www.teozenia.gr/
Είχαμε μείνει πριν 5-6 χρόνια εκεί, ωραία και ήρεμα, αλλά και για εδώ χρειάζεσαι μέσο
 

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Κάναμε κι εμείς πέρυσι τις διακοπές μας στη Σκιάθο και έχω δύο τιπ:

- ονειρεμένο beach bar με πυκνή φυσική σκιά στην παραλία Αμπελάκια για πολλές ώρες λιώσιμο και

- Σκούνα, εστιατόριο για θαλασσινά, παραλιακά, στο μέρος που είναι πολλά εστιατόρια μαζεμένα πάνω στη θάλασσα, για καραβιδομακαρονάδες, φρέσκο τόνο, καταπληκτικά θαλασσινά γενικότερα και γραφικό περιβάλλον!
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει καραβάκι που πάει μόνο Λαλάρια και Τσουγκριά ή έστω Τσουγκριά μόνο? Τί ώρα ξεκινάνε κ τί ώρα επιστρεφουν και πόσο κοστίζουν??
Ευχαριστώ!!;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.703
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom